Vlotlaan 906, Monster

€ 3.000 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein Vlotlaan komt een ruime bedrijfshal inclusief kantoor- en kantineruimte beschikbaar voor verhuur. Het object is gelegen aan de Vlotlaan 906 in Monster en is uitermate geschikt voor opslag- en/of productiedoeleinden. De totale begane grond vloeroppervlakte bedraagt 434 m2.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is toegankelijk via de overheaddeur of loopdeur en is ca. 229 m2 groot. Verder beschikt het object over een magazijn/archiefruimte van ca. 61 m2, een kantine/ontvangstruimte van ca. 61 m2 en ca. 83 m2 kantoorruimte. Het object is onder meer voorzien van:
– Elektrische overheaddeur aan de voorzijde;
– 2 loopdeuren (voor- en achterzijde);
– Een maximale vrije hoogte van 7 meter;
– Tl-verlichtingarmaturen;
– Een lichtstraat en raampartijen in voor- en zijgevel voor natuurlijk lichtinval;
– Alarminstallatie;
– Toiletruimte.

Via de 2e loopdeur treedt u de ontvangsthal binnen. De entree biedt toegang tot de kantoorruimte en kantine/ontvangstruimte, welke zijn ingericht met onder meer verwarming d.m.v. radiatoren, verlaagd plafond met lichtarmaturen, elektra aansluitingen, pantry en laminaatvloer/plavuizen. De magazijn/archiefruimte betreft een afgesloten ruimte welke thans in gebruik is als opslagruimte.

PARKEREN
Aan de voorzijde van het object zijn openbare parkeerplaatsen gelegen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Vlotlaan in Monster ligt aan de rand van het Westland en is daarmee een prima uitvalsbasis voor de ondernemer die actief is in de regio Westland en omstreken. Via de N211 is Den Haag goed bereikbaar. Via de N213 is de Rijksweg A20 richting Rotterdam te bereiken.

De bushalte van lijn 35 (Hoek van Holland-Den Haag Leyenburg) is op een steenworp afstand van het terrein gelegen.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Bedrijventerrein Monster’’ is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.1 toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 3.000,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven, alsmede het schoonhouden van het object.

BESCHIKBAAR
Het object is per 1 september 2020 beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst van 5 + 5 jaar. Overige huurtermijnen zijn bespreekbaar en in overleg met de verhuurder.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share