Vlotlaan 210, Monster

€ 1.795 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein Vlotlaan in Monster komt een multifunctionele bedrijfsruimte, kantoorruimte en 6 eigen parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur. Daarmee is het object uitermate geschikt voor productie- en/of opslag doeleinden, in combinatie met kantoor.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 180 m2 groot en verdeeld in 2 sectoren. De voorzijde van de bedrijfshal kan eventueel als showroom of magazijn gebruikt worden. De bedrijfsruimte is verder onder meer voorzien van:
• Gasgestookte heater;
• Elektrische overheaddeur;
• Toilet;
• CV Ketel;
• Krachtstroom;
• Raampartijen;
• Een vrije hoogte van ca. 4 meter;
• Een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2.

KANTOORRUIMTE
Via de interne trapopgang op de begane grond bereikt u de kantoorruimte op de 1e verdieping. De kantoorruimte is in totaal ca. 100 m2 groot. De kantoorruimte beschikt onder meer over:
• Airco-units voor verwarmen en koelen;
• Verlaagd plafond met LED verlichting;
• Te openen ramen;
• Intercom;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Inbouwkasten;
• Gezamenlijke keuken en toilet.

BOUWJAAR
Het pand is in 2005 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoren 6 parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Vlotlaan in Monster ligt in het hart van het Westland en is daarom een prima uitvalsbasis voor de ondernemer die actief is in het Westland. Via de N211 is Den Haag goed te bereikbaar. Via de N213 is de Rijksweg A20 richting Rotterdam te bereiken.

De bushalte van lijn 35 (Hoek van Holland-Den Haag Leyenburg) is op een steenworp afstand van het terrein gelegen. Bedrijventerrein Vlotlaan leent zich dan ook uitstekend voor ondernemers die actief zijn in Westland en omstreken.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan “Bedrijventerrein Monster” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.1 toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.795,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot voor de servicekosten bedraagt € 150,- per maand excl. BTW en is voor het gebruik van de nutsvoorzieningen. Deze worden gemonitord middels tussenmeters. Eventueel kan huurder ook gebruik maken van het bestaande internetabonnement, waarbij de kosten naar rato worden doorbelast.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een 5 + 5 jarige huurovereenkomst. Overige termijnen zijn bespreekbaar en in overleg met de eigenaar.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share