Havenstraat 52K – A10, Monster

€ 1.200 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein Vlotlaan in Monster is een bedrijfsverzamelgebouw in ontwikkeling, bestaande uit 15 zelfstandige bedrijfsunits. Medio juni komt deze representatieve bedrijfsunit beschikbaar voor verhuur, bestaande uit een bedrijfsruimte, betonnen verdiepingsvloer en dakterras. De unit kan desgewenst door verhuurder worden ingericht en is tevens geheel gasloos.

BEDRIJFSRUIMTE
Het betreft een bedrijfsunit van ca. 74 m² BVO op de begane grond, ca. 56 m² BVO op verdiepingsvloer en ca. 13 m² terras. De bedrijfsunit is standaard uitgerust met de volgende voorzieningen:
• Elektrische overhead deur;
• Aluminium kozijnen;
• Een maximale vrije hoogte van 4,40m op de begane grond;
• Monoliet afgewerkte gevlinderde betonvloer met een draagvermogen tot 1.000 kg/m2;
• Verdiepingsvloer betreft een kanaalplaatvloer met een vloerbelasting tot 250 kg/m2;
• Vaste houten trap met tussenbordes;
• Eigen meterkasten met elektra en water met aangesloten groepenkast voor de aanwezige installaties + 1 extra groep;
• Mantelbuis in meterkast t.b.v. glasvezel;
• Aangesloten riolering met standleiding en ontluchting;
• Mantelbuis in meterkast t.b.v. glasvezel.

Aan de voorzijde van het object is tevens een dakterras met een totale oppervlakte van 13 m2 voorzien van tegelwerk en omheining aanwezig.

Eventueel aanvullende voorzieningen in de bedrijfsunit door verhuurder in te brengen zijn bespreekbaar, denk hierbij aan voorzieningen als een pantry, toilet, verlichting, plafonds etc. De investering wordt hierbij verdisconteerd in de huurprijs.

BOUWJAAR
Het complex wordt medio juni 2022 door de ontwikkelaar opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoren 2 parkeerplaatsen. Tevens worden er 8 algemene bezoekersplekken gecreëerd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Aan de rand van bedrijventerrein Vlotlaan wordt dit project gerealiseerd aan de Havenstraat in Monster. Bedrijventerrein Vlotlaan in Monster ligt aan de rand van het Westland en is daarom een prima uitvalsbasis voor de ondernemer die actief is in het Westland. Via de N211 is Den Haag goed te bereikbaar. Via de N213 is de Rijksweg A20 richting Rotterdam te bereiken. Tevens is bouwmarkt Praxis op loopafstand gelegen.

De bushalte van lijn 35 (Hoek van Holland-Den Haag Leyenburg) is op een steenworp afstand van het terrein gelegen. Bedrijventerrein Vlotlaan leent zich dan ook uitstekend voor ondernemers die actief zijn in Westland en omstreken.

BESTEMMING
Conform de verleende omgevingsvergunning is er bedrijvigheid tot en met categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan.

HUURPRIJS
De aanvangshuurprijs van het object bedraagt € 1.200,- per maand excl. BTW. Eventueel aanvullende in te brengen voorzieningen door verhuurder worden verdisconteerd in de huurprijs.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en eventuele servicekosten, te vermeerderen met BTW.

BESCHIKBAAR
Het object is medio juni 2022 beschikbaar.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share