Honderdland 504, Maasdijk

€ 3.250 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk is per direct een representatieve bedrijfsruimte beschikbaar voor de verhuur. De bedrijfsunit is gelegen aan de hoofdas van bedrijventerrein Honderdland Fase 2 en is recentelijk (2019) opgeleverd.

BEDRIJFSRUIMTE
Het object betreft ca. 299 m² bedrijfsruimte op de begane grond en een gedeeltelijke betonnen verdiepingsvloer van 104 m². De bedrijfsunit is mede geschikt voor opslag- en of productiedoeleinden en is onder meer voorzien van:

• Representatieve uitstraling door het gebruik van houtaccenten;
• Een entree met grote raampartijen;
• Voorbereidingen voor vloerverwarming in de begane grondvloer;
• Een (gedeeltelijke) betonnen verdiepingsvloer voor meerdere doeleinden;
• Een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m² op de begane grond;
• Een maximale vloerbelasting van 500 kg/m² op de entresolvloer;
• Een maximale vrije hoogte van ca. 8 meter;
• Elektrische overheaddeur (4,5m breed x 3,50m hoog);
• Entreedeur;
• 4 Parkeerplaatsen direct voor de deur;
• Aluminium kozijnen.

INRICHTING
Verhuurder gaat op korte termijn de afbouw van de entresolvloer en de entree op de begane grond realiseren. Hiervoor heeft verhuurder een aantal impressies op laten stellen, welke zijn opgenomen in deze brochure. Eventuele wensen van potentiële huurders kunnen nu nog meegenomen worden in de inrichting, mits het object op korte termijn verhuurd wordt. Huurprijs inclusief afbouw nader te bepalen.

BOUWJAAR
Het pand is in 2019 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoren 4 parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerrein Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een businesspark niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting onder meer Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag.

Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport.

Met de oplevering van het Maasdijkplein, Westerleeplein, Piet Struijkplein en de aanleg van de Westlandroute (Verlengde veilingroute) en de tweede ontsluitingsweg naar Hoek van Holland is de doorstroming van het verkeer tevens aanzienlijk verbeterd.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerrein Honderdland Fase 2” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 toegestaan.

HUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 3.250,- per maand excl. BTW. Deze huurprijs is gebaseerd op een casco oplevering.

Aanvullende investeringen zullen op basis van maatwerk berekend worden en voorgelegd in een huurvoorstel.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share