Honderdland 302, Maasdijk

€ 30.000 per maand

Omschrijving

Op een mooie zichtlocatie aan de hoofdas van bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk komt een solitair bedrijfspand beschikbaar voor de verhuur. Het object betreft in totaal ca. 2.838 m² bedrijfsruimte, ca. 462 m² kantoorruimte en ca. 957 m² showroom.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 2.838 m² groot en is onder meer voorzien van:
• Een maximale vrije hoogte van 9 meter;
• 2 elektrische overheaddeuren;
• Een laadkuil met dock voor laden- en lossen van goederen;
• Een maximale vloerbelasting van 2.000 kg/m²;
• Lichtstraat voor natuurlijk lichtinval;
• Stootranden bij de gevels en kolommen;
• Gasgestookte heaters;
• Stellingen welke eventueel ter overname door de huurder/gebruiker aangeboden kunnen worden.

KANTOORRUIMTE/SHOWROOM
De voorzijde van het bedrijfspand is hoofdzakelijk ingericht als kantoorruimte en showroom, verdeeld over 2 lagen. De begane grond bestaat uit ca. 530 m² showroom en ca. 237 m² kantoorruimte, daar de eerste verdieping uit ca. 225 m² kantoorruimte en ca. 427 m² showroom bestaat. De ruimtes zijn hoogwaardig ingericht met onder meer:
• Vloerverwarming op beide etages;
• Airco units;
• Led verlichting;
• Kabelgoten en data bekabeling;
• Vloerbelasting showroom op de begane grond 1.000 kg/m2 op de verdieping 400kg/m2;
• 2 cv-ketels;
• Toiletgroepen;
• Centrale geluidsinstallatie;
• Centrale, moderne, stalen trapopgang met houten bekleding;
• Brandmeldinstallatie;
• Een vrije hoogte van ca. 3,9 meter op de beide showroomvloeren;
• Kantineruimte met pantry;
• Magazijn/werkplaats aansluitend aan de kantoren;
• Technische ruimte.

De showroom kenmerkt zich door de industriële look en veel natuurlijk lichtinval door aanwezigheid van raampartijen aan meerdere zijdes. De showroom staat op beide etages in verbinding met de achtergelegen bedrijfshal. Bij de bouw van het object zijn er allerlei voorbereidende werkzaamheden getroffen, waarmee de kantoorruimte ook (deels) bij de showroom betrokken kan worden.

BOUWJAAR
Het pand is in 2008 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Het object beschikt over een ruim voorterrein waarop voldoende parkeergelegenheid is voor personenauto’s. Tevens is er aan de zijkant van het pand ook mogelijkheid tot parkeren.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag.

Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerrein Honderdland Fase 1” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 30.000,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten met de desbetreffende nutsbedrijven.

ENERGIELABEL
Het object beschikt op dit moment over Energielabel A+++ en is geldig tot en met 17-07-2031.

BESCHIKBAAR
Het object is per mei 2023 beschikbaar, een eerdere oplevering is in overleg mogelijk.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen te allen tijde met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Videotour

Panoramafoto’s

Plattegronden

Klik hier voor grotere plattegronden.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share