Honderdland 118, Maasdijk

€ 1.650 per maand

Omschrijving

Nabij de entree van bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk komt medio januari 2022 een representatieve bedrijfsunit beschikbaar voor de verhuur. De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw gelegen op bedrijventerrein Honderdland.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsunit betreft een bedrijfshal van ca. 93 m2, ca. 50 m2 entresolvloer en ca. 80 m2 kantoorruimte op de 1e verdieping. De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van:
– Een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2;
– Elektrische overheaddeur;
– Meterkast voorzien van g/w/l/ en internet;
– Alarminstallatie;
– Krachtstroom;
– Goederenlift;
– Vloerverwarming;

Via de betonnen trap is de entresolvloer en 1e verdieping te bereiken. De entresolvloer is uitermate geschikt voor opslag van materialen en goederen en heeft een geschatte maximale vloerbelasting van 250 kg/m2. De maximale vrije hoogte onder de entresolvloer bedraagt 2,20 meter.

KANTOORRUIMTE
De 1e verdieping is modern ingericht en volledig in gebruik als kantoorruimte. De kantoorruimte is onder meer voorzien van:
– Een hoogwaardig afgewerkte keuken voorzien van inbouwapparatuur en inbouwkasten;
– Sanitaire voorzieningen inclusief douche;
– Een airconditioningsunit;
– Verlaagd plafond met ledverlichtingsarmaturen;
– Vloerverwarming middels een cv-installatie;
– Te openen ramen.

PARKEERPLAATSEN
Voor het object is 1 parkeerplaats gelegen. Tevens is er voor de overheaddeur mogelijkheid om te parkeren.
Aan de zijkant van het bedrijfsverzamelgebouw zijn een aantal parkeerplaatsen voor bezoekers van het complex beschikbaar.

BOUWJAAR
Het pand is in 2005 gebouwd en opgeleverd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag.

Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Bedrijventerrein Honderdland fase 1’’ is hier bedrijvigheid mogelijk t/m categorie 4.1.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.650,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder sluit zelf de contracten af voor de nutsvoorzieningen, alsmede doormelding van het alarmsysteem.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en eventuele servicekosten, te vermeerderen met BTW.

BESCHIKBAAR
Het object is medio januari 2022 beschikbaar.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel A en is geldig tot 7 december 2028.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen te allen tijde met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share