Lierweg 22 – A52, De Lier

€ 360 per maand

Omschrijving

Aan de Lierweg is per direct een recent opgeleverde bedrijfsunit beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een unit van ca. 24 m2 groot. De unit is uitermate geschikt voor opslagdoeleinden.

BEDRIJFSUNIT
De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van het “Lierweg De Lier” project en is gelegen op de verdieping. Middels een hellingbaan is de unit bereikbaar met een personenauto en/of werkbus. Het gehele project is voorzien van een overkapping boven de rijbaan, zodat u droog kunt laden en lossen.

De unit is onder meer voorzien van:
• Elektrische overheaddeur met handzender;
• Led verlichting;
• 4 wandcontactdozen;
• Camera’s;
• Betonvloer met een vloerbelasting van 350 kg/m²;
• Een vrije inrijhoogte van 2,47 m;
• Algemene ruimte met toilet en aansluitpunt wifi beschikbaar;
• Met entree-tags 24/7 toegankelijk.

BOUWJAAR
Het pand is in 2021 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoren geen eigen parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De bedrijfsunit is gelegen aan de Lierweg 22A te De Lier is zeer goed te bereiken. Via de N223 bereikt men in minder dan 3 autominuten de A4, A20 en Westland. Daarnaast is aan de veiligheid van het project veel aandacht besteed. Zo is er cameratoezicht en is het in de avonduren verlicht.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘Kern De Lier’ is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.1 toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 360,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten betreffen een voorschot voor het verbruik van de energiekosten van € 20,- per maand excl. BTW, wat jaarlijks op daadwerkelijk verbruik wordt verrekend. Tevens wordt er een voorschot van € 10,- per maand excl. BTW gerekend voor het gebruik, onderhoud, alsmede het schoonhouden van de algemene ruimte.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Locatie

Deel dit object

Share