Leehove 25-27, De Lier

€ 13.500 per maand

Omschrijving

Bent u met uw bedrijf toe aan een volgende stap? Op bedrijventerrein ‘Leehove’’ in De Lier komt een ruime bedrijfsunit van totaal ca. 1.335 m2 BVO beschikbaar voor de verhuur! Het betreft ca. 947 m2 bedrijfsruimte met ca. 388 m2 kantoorruimte en 14 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘Leehove’ nabij de rijksweg A20. Daarmee is het object uitstekend gelegen en zeer goed te bereiken.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 1.335 m2 groot, waarvan ca. 388 m2 is ingericht als kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen. De bedrijfsruimte is uitgerust met de volgende voorzieningen:
• Vloerverwarming;
• Lichtstraat met luchtdeksysteem en rondom glas in de gevel voor voldoende lichtinval;
• 2 elektrische overheaddeuren aan de voorzijde (5m breed x 4,5m hoog);
• 2 kraanbanen met een draagvermogen tot 3.200 kg per kraanbaan;
• Een maximale vrije hoogte van ca. 7,5 meter tot 9,3 meter;
• 3x 80 ampère;
• Verlichting;
• Persluchtinstallatie;
• Cv-ketels voor hal en kantoren;
• Entresolvloer met trapopgang;
• Natte ruimtes met lockers op de begane grond;
• Toiletruimte met 11 toiletten.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte is in totaal ca. 388 m2 groot en is onderverdeeld in diverse werk- en spreekkamers. De kantoorruimtes beschikken onder meer over:
• Verwarming d.m.v. radiatoren;
• Kabelgoten met data- en elektra aansluitingen;
• Verlaagd plafond met verlichting;
• Kantineruimte met keukenopstelling;
• Dubbel toilet;
• Centraal trappenhuis met vide boven de entree;
• Tagsysteem;
• Tapijtvloer;
• Raampartijen voor natuurlijk lichtinval;
• Patchkast bij de receptie.

BOUWJAAR
Het pand is in 2001 gebouwd en opgeleverd.

BUITENTERREIN
Het object beschikt over een eigen terrein ingericht als parkeergelegenheid. Rondom het pand is een strook grond gelegen, hoofdzakelijk bekend als vluchtroute.

PARKEREN
Bij het object behoren 14 parkeerplaatsen waarmee er voldoende parkeergelegenheid is op eigen terrein.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein “Leehove”. Dit terrein grenst aan het voormalige Greenery terrein Westerlee, wat nu een AGF logistiek centrum is. Ook het bedrijvenpark Honderdland is nabij Leehove gelegen, waardoor een corridor van bedrijventerrein ontstaat aan de entree van het Westland met het Transportcentrum, Coldenhove, Honderdland, Leehove en Westerlee.

Bedrijventerrein Leehove bevindt zich aan het einde van de rijksweg A20 bij ‘’knooppunt’’ Westerlee, wat gezien mag worden als de entree van het Westland. Het gehele Westland is dan ook binnen enkele autominuten bereikbaar. Het knooppunt Westerlee is grootschalig gerenoveerd in het kader van het 3-in-1 project.

De bereikbaarheid van Leehove, maar ook plaatsen als Hoek van Holland (Stena-line), Naaldwijk en ’s-Gravenzande is hiermee geoptimaliseerd. Via de rijksweg A20 zijn plaatsen als Rotterdam, Vlaardingen (Norfolk-line) en het gehele Botlek gebied goed te bereiken. Via de aangelegde Westlandroute is de Rijksweg A4 goed te bereiken, die in directe verbinding staat met steden als Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Tot slot is via de Burgemeester van Doornlaan Delft snel te bereiken.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Bedrijventerrein De Lier’’ is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.1 toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 13.500,- excl. BTW per maand.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van de contracten voor het verbruik van elektra, gas en water, alsmede voor overige abonnementen.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

BESCHIKBAAR
Het object is per 1 juli 2024 beschikbaar, met dien verstande dat een eerdere oplevering tot de mogelijkheden behoort.

ENERGIELABEL
Het object heeft Energielabel A+ en is geldig tot 20 december 2032.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Genoemde metrages zijn indicatief en derhalve niet gemeten conform een NEN2580 meting.

Brochure

Locatie

Deel dit object

Share