Mercuriusstraat 18C, Vlaardingen

€ 1.175 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein de Vettenoordse Polder komt per direct een representatieve bedrijfsunit van een modern bedrijfsverzamelgebouw beschikbaar. Het object is gebouwd in 2006 en betreft ca. 75 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en 52 m2 kantoorruimte op de entresolvloer.

De bedrijfsruimte beschikt over een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2 en is onder meer voorzien van handmatige overheaddeur (3,8 m x 4,1 m), verlichting, heater, alarmsysteem, betonvloer, toilet en Tl-verlichting. De vrije hoogte van het object bedraagt 7 meter in de hal en 3,10 meter onder de entresolvloer.

De kantoorruimte is onder meer voorzien van:
– Gestoffeerde vloer;
– Lichtkoepel;
– Airco unit;
– Systeemplafond met lichtarmaturen;
– Pantry.

Tot slot behoort bij het object 1 parkeerplaats.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Vettenoordse Polder in Vlaardingen. Met een directe aansluiting op provinciale Deltaweg en de rijksweg A20 zijn omliggende bedrijventerreinen uitstekend bereikbaar. Via Deltaweg-Schiedamsedijk is de Benelux tunnel binnen enkele autominuten bereikbaar.

Tevens is station Vlaardingen-West nabij gelegen, welke in directe verbinding staat met de in ontwikkeling zijnde metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

BESTEMMINGSPLAN
Conform vigerend bestemmingsplan “Groot Vettenoord en het volkstuinencomplex” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn bespreekbaar en in overleg met de eigenaar van het gebouw.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen