Honderdland 382, Maasdijk

€ 1.500 per maand

Omschrijving

BETREFT
Bedrijfsruimte

Op bedrijventerrein Honderdland Fase 1 is per direct een ruime bedrijfsunit beschikbaar die is gelegen aan de hoofdas van het terrein. De bedrijfsruimte is 152 m2 groot, representatief ingericht en onder meer voorzien van:
– Elektrische overheaddeur;
– Een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2;
– Gecoate betonnen vloer;
– Gasgestookte heater;
– (Kracht)stroomaansluitingen;
– Verlichting;
– Alarminstallatie;

Kantoorruimte
Via de loopdeur bereikt u de kantoorruimte met een totale oppervlakte van 38 m2. De kantoorruimte is aan de voorzijde gelegen en voorzien van:
– Ingerichte meterkast;
– Verwarming d.m.v. radiatoren en CV-ketel;
– Grote raampartijen voor natuurlijk lichtinval;
– Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
– Pantry;
– Toilet;
– Tapijttegels;
– Mechanische ventilatie.

Via de kantoorruimte betreedt u onder meer de bedrijfshal.

Entresolvloer
In de bedrijfshal is tevens een entresolvloer ingebouwd. Boven de kantoorruimte is eveneens ca. 33 m2 extra opslagruimte gerealiseerd. Deze ruimte is ideaal geschikt als extra magazijnruimte.

Aan de achterzijde van de bedrijfshal is nog eens 42 m2 entresolvloer ingebouwd, welke ter overname wordt aangeboden door de voormalige huurder.

Tot slot behoren bij het object 4 parkeerplaatsen aan de voorzijde van het object.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag.

Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.500,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
De vaste servicekosten per maand bedragen € 249,- per maand excl. BTW en zijn voor de volgende zaken en diensten:
– Glasvezelinternetabonnement en bijbehorende glasvezelvoorzieningen;
– Doormelding alarmcentrale;
– Telefoonaansluiting voor back-up alarmsysteem.

Daarnaast is een voorschot bedrag verschuldigd van € 150,- per maand excl. BTW (afhankelijk van de functie) voor het gebruik van elektra. Verrekening vindt jaarlijks achteraf plaats op basis van het actueel verbruik. Dit wordt gemeten met behulp van tussenmeters.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerrein Honderdland Fase 1” is op de locatie bedrijvigheid toegestaan tot en met categorie 3.2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Share