Honderdland 340, Maasdijk

€ 172.500 K.K. / € 1.000,- p.m.

Omschrijving

Op bedrijventerrein “Honderdland” in Maasdijk is per direct een representatieve bedrijfsunit beschikbaar voor de verhuur-/ verkoop. Het object is onderdeel van het bedrijfsverzamelgebouw “Dijcks Meesterschap”.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 132 m2 groot bestaande uit ca. 66 m2 bedrijfshal en ca. 66 m2 verdiepingsvloer. De bedrijfshal is onder meer voorzien van:
• Elektrische overheaddeur (3 x 3 meter) met handzender;
• Vloercoating;
• Ingerichte meterkast;
• Loopdeur;
• Gesausde kalkzandsteen wanden;
• Een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2;
• Toilet;
• Trapkast.

Via een houten trap is de betonnen verdiepingsvloer te bereiken. De betonnen verdiepingsvloer kan ingericht worden als kantoorruimte.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag.

Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport.

BOUWJAAR
Het pand is in 2012 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoren 2 parkeerplaatsen.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Naaldwijk
Sectie: F
Nummer: 6073
Appartementindex: A3 & A59
Eigendom: Volledig eigendom belast met zakelijk rechten.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerrein Honderdland fase 1” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 toegestaan.

KOOPPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 172.500,- k.k. excl. BTW.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.000,- per maand excl. BTW.
De huurprijs is mede gebaseerd op een inrichting met aanvullende basisvoorzieningen, zoals een pantry, verlaagd plafond etc.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na verkrijgen financiering.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

BESCHIKBAAR
Beschikbaarheid in overleg.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share