Honderdland 328 – C48, Maasdijk

€ 55.000 K.K. / € 350,- p.m.

Omschrijving

Bent u ZZP’er en bent u op zoek naar opslagruimte? Of heeft u een “uit de hand gelopen hobby”, een oldtimer, boot of juist moderne auto waar u erg trots op bent? Op bedrijventerrein Honderdland fase 1 in Maasdijk komt een bedrijfsunit beschikbaar in bedrijfsverzamelgebouw “Dijcks Meesterschap”.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsunit is gelegen op de 1e verdieping en door middel van een oprijbaan goed bereikbaar met een auto met aanhanger en/of werkbus. De bedrijfsunit is ca. 30 m2 groot (3,35m breed x 8,275m diep x 3,65m hoog). De handmatige overheaddeur is 3m breed en 3,20m hoog. In de unit zijn elektra- en waterpunten aanwezig.

In het bedrijfsverzamelgebouw is een algemene ruimte gerealiseerd waar gebruikers gebruik kunnen maken van toiletvoorzieningen. Tevens zijn hier de tussenmeters voor het elektraverbruik gesitueerd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken.

Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport. Op termijn zal de nog te realiseren Blankenburgtunnel een directe toegang bieden tot bedrijven die zijn gevestigd op de bestaande Maasvlakte en de nog aan te leggen Maasvlakte II.

BOUWJAAR
Het pand is in 2012 gebouwd en opgeleverd.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: De Lier
Sectie: F
Nummer: 6073
Appartementsindex: A78

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Honderdland Fase 1” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 toegestaan.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Share