Honderdland 227, Maasdijk

€ 580.000 K.K. / € 3.125,- p.m.

Omschrijving

Op Bedrijvenpark Honderdland te Maasdijk is per direct een bedrijfsruimte beschikbaar in een multifunctioneel bedrijfsgebouw. Het betreft een bedrijfsruimte met een totaal oppervlakte van ca. 448 m2 verdeeld over 3 lagen. Dit pand is uitermate geschikt voor een combinatie van showroom-, productie- en kantoorruimten.

De begane grond heeft een representatieve entree aan de voorzijde, entree aan de achterzijde, meterkast, trappenhuis en een open ruimte groot ca. 183 m2 welke bestemd is voor showroom- productie of opslagruimte. Dit pand heeft een grote elektronische overheaddeur.

Op eenvoudige wijze is deze totale ruimte, door het plaatsen van een tussenwand, te splitsen in een ruimte van ca 85 m2 en een ruimte van ca. 100 m2. De begane grond heeft een betonnen vloer met een vloerbelasting van 1.500 kg/m2.

De eerste verdieping is te bereiken via een betonnen trappenhuis en is geheel ingericht als kantoorruimte en o.a. voorzien van verlaagde plafonds met lichtarmaturen, pantry en toilet. De totale grootte van deze verdieping bedraagt 162 m2.

Op de 2e verdieping is nog een kantoorruimte van groot ca. 105 m2, tevens voorzien van systeemplafonds met lichtarmaturen. Bij het pand behoren 6 eigen parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, pal aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven Rotterdam Airport.

Met de start van de aanleg van de Blankenburgtunnel wordt de bereikbaarheid ten opzichte van de Maasvlakte aanzienlijk verbeterd.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Naaldwijk
Sectie: F
Nummer: 5630
Groot: 1 are 84 centiare

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan is “Bedrijventerrein Honderdland Fase 1”. Conform het bestemmingsplan is bedrijvigheid tot en met categorie 4.2 van de “Staat van Bedrijfsactiviteiten” toegestaan.

BOUWJAAR
Het object is in 2007 gebouwd en opgeleverd.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 580.000,- K.K. excl. BTW

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share