Honderdland 118, Maasdijk

€ 225.000 K.K. / €1.500,- p.m.

Omschrijving

Nabij de entree van bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk komt per 1 november 2019 een representatieve bedrijfsunit beschikbaar voor zowel verkoop als verhuur. De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw gelegen op bedrijventerrein Honderdland.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte betreft ca. 93 m2 bedrijfsruimte, ca. 50 m2 entresolvloer, ca. 80 m2 kantoorruimte en 1 parkeerplaats. De verdieping is compleet ingericht als kantoorruimte en is voorzien van:
– Een luxe pantry;
– Sanitaire voorzieningen inclusief douche;
– Een airconditioningsunit;
– Verlaagd plafond met ledverlichtingsarmaturen;
– Vloerverwarming middels een cv-installatie;
– Te openen ramen.

De entresolvloer is uitermate geschikt voor opslag van materialen en goederen een heeft een geschatte maximale vloerbelasting van 250 kg/m2. De begane grond betreft een betonnen vloer met een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2 en heeft een geschatte maximale vrije hoogte van 2,3 meter onder de entresol. De geschatte maximale vrije hoogte op de begane grond bedraagt 2,2 meter. Verder is de bedrijfsruimte voorzien van krachtstroom, een elektrische overheaddeur, vloerverwarming en Tl-verlichting.

BOUWJAAR
Het pand is in 2005 gebouwd en opgeleverd.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Naaldwijk
Sectie: F
Nummer: 5600
Oppervlakte: 1 are 34 centiare
Eigendom: Volledig eigendom belast met zakelijk rechten.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Bedrijventerrein Honderdland fase 1’’ is hier bedrijvigheid mogelijk t/m categorie 4.1.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken.

Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport. Op termijn zal de nog te realiseren Blankenburgtunnel een directe toegang bieden tot bedrijven die zijn gevestigd op de bestaande Maasvlakte en de nog aan te leggen Maasvlakte II.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De koper van dit object is van rechtswege verplicht lid te worden van de Vereniging van Eigenaren. Binnen deze vereniging zijn een aantal zaken collectief geregeld, waaronder de opstalverzekering.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen