James Wattweg 2C, Vlaardingen

€ 1.500 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein “De Vergulde Hand” in Vlaardingen komt een representatieve bedrijfsunit beschikbaar gelegen op een mooie zichtlocatie. Het object is gelegen aan de James Wattweg 2C te Vlaardingen en omvat ca. 86 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en 86 m2 kantoorruimte op de verdieping.

De bedrijfsunit is onder meer voorzien van een elektrische overheaddeur, loopdeur, verlichting, gecoate vloer, toilet en meterkast. De maximale vloerbelasting is ca. 1.500 kg/m2.

Via de stalen trap bereikt u de verdieping, welke ingericht is als kantoorruimte. De verdieping is onder meer voorzien van een afgewerkte vloer, pantry, kamerindeling, verlaagde plafonds met lichtarmaturen, data- en elektra aansluitingen en te openen ramen.

Aan de voorzijde is ruimte voor parkeren.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Vergulde Hand in Vlaardingen. Via de Marathonweg en de Maassluisedijk is de rijksweg A20 binnen enkele autominuten te bereiken. Tevens is station Vlaardingen-West op loopafstand gelegen, alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland-Rotterdam langs rijdt.

Recentelijk heeft de gemeente Vlaardingen in samenwerking met de provincie Zuid-Holland de openbare ruimte op het bedrijventerrein aanzienlijk verbeterd. Er is onder meer een dubbele rotonde inclusief spoorwegtunnel aangelegd en de hoofdstructuur van het bedrijventerrein is opnieuw ingericht.

Tot slot is een BIZ (Bedrijfsinvesteringszone) opgericht die onder meer heeft gezorgd voor camerabeveiliging op het bedrijventerrein.

BESCHIKBAAR
In overleg.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot voor de servicekosten van de VVE bedraagt €50,- per maand excl. BTW. Hieronder vallen:
– 2-maandelijkse glasbewassing;
– Jaarlijkse controle CV-installatie;
– Jaarlijkse controle airconditioning;
– Periodiek onderhoud terrein en groenvoorziening;
– Jaarlijkse controle overheaddeur;
– 5% administratiekosten over bovengenoemde leveringen en diensten.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen