Broekpolderlaan 12, Honselersdijk

€ 65 per m² per jaar

Omschrijving

In recreatiegebied “De Wollebrand” komt per 1 april 2020 een bedrijfsruimte beschikbaar voor de verhuur. Het object is gesitueerd op een schitterende zichtlocatie langs het vaarwater van het recreatiegebied. Het object bestaat uit 2 geschakelde bedrijfsruimtes, welke ook zelfstandig te huren zijn.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimtes zijn in totaal ca. 3.625 m2 groot en er is tevens beschikking over een ruim buitenterrein. Hal 2 is ca. 738 m2 groot (28,0m breed x 26,3m diep) en hal 3 is ca. 2.887 m2 groot (84,9m breed x 34,0m diep).

De bedrijfsruimtes in de huidige staat zijn onder meer voorzien van:
– Overheaddeur;
– Lichtstraten;
– Verlichting;
– Asfalt-/bitumenvloer.

Verhuurder is voornemens om het object te renoveren en verduurzamen. Onder meer de gevels, daken, begane grond vloeren worden gerenoveerd. Tevens zal het object geheel voorzien worden van ledverlichting en verwarming. Hierdoor krijgt het object een toekomstbestendige functie en representatieve en moderne uitstraling. Onderstaand een aantal impressies van de bedrijfsruimte, waarbij de gevels en dak zijn vernieuwd.

BOUWJAAR
Het pand is in 1970 gebouwd.

PARKEREN
Parkeren en manoeuvreren op eigen terrein.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Glastuinbouwgebied” is op de locatie agrarisch aanverwante bedrijvigheid toegestaan.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De bedrijfsruimte is gelegen in agrarisch tuinbouwgebied aan de rand van recreatiegebied ‘’Wollebrand’’ en grenzend aan veilingterrein Trade Parc Westland I & II. Het is daarmee centraal gelegen in de gemeente Westland en is dan ook goed bereikbaar via het provinciale wegennetwerk. Tevens is het object voor bestemmingsverkeer te bereiken via Trade Parc Westland I & II, dat aansluit op de veilingroute. Vanwege de centrale ligging in Honselersdijk zijn omliggende dorpen goed bereikbaar. Ook zijn de rijkswegen A4 (Den Haag – Amsterdam) en A20 (Rotterdam) op enkele minuten rijafstand gelegen.

De afronding van het “3-in-1 project” en daarmee de ontwikkeling van turborotondes Westerlee en Piet Struijkplein, de verbreding van de veilingroute en de herstructurering van de kruising Wippolderlaan zijn een greep uit de infrastructurele ontwikkelingen in Westland die de bereikbaarheid alleen maar zullen verbeteren.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object in de gerenoveerde staat bedraagt € 65,- per m2 / per jaar excl. BTW.

BESCHIKBAAR
Het object is per 1 april 2020 beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share