Hoog-Harnasch 10, Den Hoorn

€ 1.135 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein Harnaschpolder komt per direct een gloednieuwe bedrijfsunit beschikbaar voor de verhuur. De bedrijfsunit maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw en heeft een moderne, representatieve uitstraling.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte op de begane grond is in totaal ca. 56 m2 groot. Naar wens is het mogelijk om een verdiepingsvloer van ca. 56 m2 in te bouwen. De bedrijfsruimte is verder onder meer voorzien van:
• Overheaddeur van 3,8 meter hoog;
• Vrije hoogte van ca. 4 meter;
• Pantry;
• Toilet;
• Te openen ramen;
• Hardhouten kozijnen.

Tevens behoren bij het object twee parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Harnaschpolder ligt in Den Hoorn (gemeente Midden-Delfland), op de grens van kennisstad Delft en het Westland. Het is een jong bedrijventerrein met 2 directe ontsluitingen op de A4, aan weerszijden van het ongeveer 80 hectare grote terrein. Deze A4 vormt sinds de doortrekking eind 2015 de verbinding tussen Amsterdam en Rotterdam.

De ontsluiting aan de zijde van het project leidt u via de N223 naar De Lier, Westerlee (A20) en Hoek van Holland, terwijl de ontsluiting in het deelgebied Vrij Harnasch u op de N211 brengt, met vertakkingen naar Wateringen, Naaldwijk, Poeldijk en Den Haag Zuid. Via het nabijgelegen Prins Clausplein (A4-A12) bent u ook vanuit centrum Den Haag en vanuit Zoetermeer en Utrecht prima bereikbaar.

Door de ligging aan Hoog Harnasch en nabij de doorgaande Harnaschdreef, één van de toegangswegen tot het nieuwste gedeelte van de woonwijk Harnaschpolder met circa 1.300 woningen, is het gebouw prima bereikbaar.

Op Bedrijventerrein Harnaschpolder zijn onder andere bergingsbedrijf Vreugdenhil, De Groot Grootverbruik, Werkse, het Stadsarchief Delft, Post NL Sorteercentrum Pakketten en TruckEasy & TankEasy gevestigd. Begin 2020 komt er o.a. een hotel van Van der Valk en Foodpark Harnaschpolder, een verzameling van restaurants.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ”Harnaschpolder Zuid 2014” is bedrijvigheid toegestaan tot en met categorie 3.2.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share