Broekpolderlaan 12, Honselersdijk

€ 35 per m² per jaar

Omschrijving

In recreatiegebied “De Wollebrand” komt een bedrijfsruimte beschikbaar voor de verhuur. Het object is gesitueerd op een schitterende zichtlocatie langs het vaarwater van het recreatiegebied. Het object bestaat uit 2 geschakelde bedrijfsruimtes, welke ook zelfstandig te huren zijn.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimtes zijn in totaal ca. 3.625 m2 groot en er is tevens beschikking over een ruim buitenterrein. Hal 2 is ca. 738 m2 groot (28,0m breed x 26,3m diep), terwijl hal 3 ca. 2.887 m2 groot is (84,9m breed x 34,0m diep).

De bedrijfsruimte in de huidige staat zijn onder meer voorzien van:

  • Overheaddeur;
  • Lichtstraten;
  • Verlichting;
  • Asfalt-/bitumenvloer.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De bedrijfsruimte is gelegen in agrarisch tuinbouwgebied aan de rand van recreatiegebied ‘’Wollebrand’’ en grenzend aan veilingterrein Trade Parc Westland I & II. Het is daarmee centraal gelegen in de gemeente Westland en is dan ook goed bereikbaar via het provinciale wegennetwerk. Tevens is het object voor bestemmingsverkeer te bereiken via Trade Parc Westland I & II, dat aansluit op de veilingroute. Vanwege de centrale ligging in Honselersdijk zijn omliggende dorpen goed bereikbaar. Ook zijn de rijkswegen A4 (Den Haag – Amsterdam) en A20 (Rotterdam) op enkele minuten rijafstand gelegen.

De afronding van het “3-in-1 project” en daarmee de ontwikkeling van turborotondes Westerlee en Piet Struijkplein, de verbreding van de veilingroute en de herstructurering van de kruising Wippolderlaan zijn een greep uit de infrastructurele ontwikkelingen in Westland die de bereikbaarheid alleen maar zullen verbeteren.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Glastuinbouwgebied” is op de locatie agrarisch aanverwante bedrijvigheid toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object in huidige staat bedraagt € 35,- per m2 / per jaar excl. BTW.

Verhuurder is bereid om tegen een hogere huurprijs het object te renoveren. De hoogte van de huurprijs hangt af van de grote van de investering. Voorbeelden van een minimale verbouwing zijn het inbrengen van LED-verlichting en het renoveren van het dak. Bij een grotere verbouwing van het gehele object moet u denken aan het inbrengen van verwarming en het creëren van een kantoorruimte inclusief basisvoorzieningen.

BESCHIKBAAR
Medio maart 2021.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share