Industrieweg 29 – 29A, Vlaardingen

€ 699.000 K.K.

Omschrijving

Op bedrijventerrein Groot Vettenoord in Vlaardingen komt per direct een bedrijfspand met bovengelegen bedrijfswoning beschikbaar voor de verkoop. Het object is gelegen op een zichtlocatie langs de Industrieweg en is zeer geschikt als showroom.

SHOWROOM
De showroom aan de voorzijde is ca. 375 m2 groot en beschikt over een frontbreedte van ca. 23,5 meter. De showroom is onder meer voorzien van:
• Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
• Airco unit;
• Gasgestookte heater;
• Alarminstallatie;
• Een vrije hoogte van ca. 4,0 meter.

Via een doorgang is de achtergelegen bedrijfsruimte bereikbaar. De bedrijfsruimte is ca. 261 m2 groot en is ingericht als autogarage met onder meer autobruggen, compressoren, afzuiginstallaties en voorbereidingen voor een remmenbank.

De bedrijfsruimte is verder voorzien van 3 elektrische overheaddeuren (3,5m breed), 2 gasgestookte heaters, een betonnen begane grondvloer, een vrije hoogte van 4,34 meter, tl-verlichting en een entresolvloer. Op de entresolvloer hangt ook de omvormer voor de ca. 70 zonnepanelen op het dak.

KANTOORRUIMTE
Aan de achterzijde is een kleine kantoorruimte gerealiseerd van ca. 27 m2. Het kantoor is voorzien van een plavuizen vloer, radiatoren, toiletruimte, data- en elektra aansluitingen, lichtkoepel en pantry.

BUITENTERREIN
Aan de rechterzijde van het perceel is een doorgang gelegen naar het achtergelegen buitenterrein. Het achtergelegen buitenterrein is met name bestemd als aanrijroute naar de overheaddeuren. De opslagmogelijkheden zijn beperkt, gezien het feit dat zowel de naast- als de achtergelegen buurman een recht van overpad geniet.

BEDRIJFSWONING
De bedrijfswoning is bereikbaar via een eigen opgang. De totale oppervlakte van de bedrijfswoning is ca. 234 m2 groot. De woning is onder meer ingedeeld in 3 slaapkamers, 1 inloopkast, een was- en kleedruimte, woonkamer, keuken, badkamer en verkeersruimtes. Zowel aan de voor- als achterzijde is een dakterras gelegen. De totale oppervlakte hiervan bedraagt ca. 112 m2.

De gehele bedrijfswoning is voorzien van een laminaat vloer en geschilderde wanden. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, gasfornuis, koelkast, afzuiger, vriezer en combimagnetron.

De badkamer is voorzien van een douche met aparte douchecabine, een ligbad, wastafel, radiator en afgesloten toiletruimte. De woning wordt verder verwarmd door middel van een Cv-ketel en radiatoren, is voorzien van lichtkoepels en veel raampartijen. De woonkamer is tevens voorzien van een open haard met afvoerkanaal en airco-unit.

De bedrijfswoning is uitsluitend bestemd voor bedrijfsgebonden doeleinden en kan derhalve niet bewoond worden door particulieren.

BOUWJAAR
Het pand is in 1971 gebouwd.

PARKEREN
Aan de overzijde van het object zijn voldoende openbare parkeerplaatsen.

ENERGIELABEL
De showroom heeft energielabel A+. De bedrijfswoning heeft energielabel A.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Groot Vettenoord in Vlaardingen. Daarmee is het object centraal gelegen in Vlaardingen en gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Via de Marathonweg is onder meer afslag 8 Vlaardingen-West binnen enkele autominuten bereikbaar. Via de Deltaweg en de Schiedamsedijk is Rijksweg A4 – Afslag Benelux eveneens zeer goed bereikbaar.

Op ongeveer een kilometer afstand is het metrostation Vlaardingen-centrum gelegen, alwaar de metroverbinding Rotterdam-Hoek van Holland langs rijdt. Deze metroverbinding sluit tevens goed aan op de regionale busverbindingen.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: D
Nummer: 5870
Oppervlakte: 14 are en 60 centiare
Eigendom: Volledig eigendom belast met zakelijk rechten.

Er is een recht van overpad gevestigd om te komen van- en gaan naar het naast- en achtergelegen perceel, respectievelijk Industrieweg 29C en Industrieweg 29B.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Groot Vettenoord en het Volkstuinencomplex”, onherroepelijk vastgesteld op 16-05-2013, is op de locatie bedrijvigheid toegestaan tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

De bovengelegen woning is bestemd als bedrijfswoning en mag conform bestemmingsplan uitsluitend bewoond worden door de eigenaar van het op het perceel gelegen bedrijf. Daarmee is verhuur/verkoop aan particulieren uitgesloten.

Detailhandel in auto’s en motoren, met daaraan ondergeschikte verkoop van auto- en motoren accessoires is toegestaan. Overige auto gerelateerde activiteiten zijn conform bestemmingsplan niet toegestaan.

KOOPPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 699.000,- k.k. vrij van BTW.

BESCHIKBAAR
In overleg.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na verkrijgen financiering.

Panoramafoto’s

Brochure

Plattegronden

Klik hier voor grotere plattegronden.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share