Honderdland 241, Maasdijk

€ 1.995.000 K.K. / € 170.000,- per jaar

Omschrijving

Op bedrijventerrein Honderdland komt een representatief bedrijfscomplex beschikbaar. Het object is gelegen op de kop van een bedrijfsverzamelgebouw en betreft een moderne en geheel ingerichte kantoorruimte, met achtergelegen bedrijfsruimte op bedrijventerrein Honderdland Fase 1 te Maasdijk.

KANTOORRUIMTE
Via een representatieve entree op de begane grond treedt u de kantoorruimte binnen. Op de begane grond is een receptie/balieruimte gerealiseerd met een servicekantoor en spreekkamer. De totale oppervlakte op de begane grond bedraagt ca. 208 m2. Via de receptieruimte is het interne trappenhuis met liftinstallatie te betreden. Aansluitend zijn de sanitaire voorzieningen en de pantry.

De 1e en 2e verdieping zijn in totaal 1.054 m2 groot, evenredig verdeeld over 2 verdiepingen. De kantoren zijn ingedeeld in vergader- en directiekamers, waarbij de 1e verdieping ook beschikt over 2 grotere kantoortuinen. Ook hier zijn in het verlengde van het trappenhuis de toiletten gesitueerd. Boven de bedrijfsruimte is een ruime kantine gerealiseerd voorzien van complete keuken. De kantoren zijn modern uitgerust en beschikt onder meer de volgende voorzieningen:
• Entree v.v. openslaande automatische deuren;
• Verlaagde plafonds met led verlichting;
• Sanitaire voorzieningen (4 toiletten per verdieping);
• Pantryruimte per verdieping;
• Ruime kantine op de 2e verdieping met volledig geïntegreerde keuken met inbouwapparatuur;
• Afsluitbare serverruimte met airco-units;
• Airco-units in de kantoren;
• Liftinstallatie;
• Kunststof kozijnen met isolerende beglazing;
• Alarminstallatie- en camerabeveiliging;
• Centraal trappenhuis v.v. representatieve glazen trappen;
• Verwarming d.m.v. radiatoren en cv-ketel(s);
• Mechanische ventilatie;
• Centraal radiosysteem;
• Ruim voldoende data- en elektra aansluitingen;
• Glasvezelverbinding Cbizz;
• Toegangscontrolesysteem (TAG systeem);
• Te openen luchtramen/lichtstraten;
• Te openen ramen en raampartijen met zicht op de bedrijfshal;
• Linoleum vloeren.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 504 m2 groot en is ingedeeld in 3 sectoren, te weten de opslagruimte, de beveiligde magazijnruimte en een ruimte ingericht als technische dienst. De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van:
– Een elektrische overheaddeur (4,80m x 4,80m);
– Een vrije hoogte van ca. 9,25m ter plaatse van de bedrijfsruimte;
– Een vrije hoogte van ca. 2,66 m ter plaatse van de magazijnruimte;
– Een vrije hoogte van ca. 2,55 m ter plaatse van de technische dienst;
– Een maximale vloerbelasting van 2.500 kg/m2;
– Lichtstraten voor natuurlijk lichtinval;
– Interne trappenhuizen naar de kantoren;
– Interne automatische deuren tussen de bedrijfsruimte/kantoren/magazijn en technische dienst;
– LED verlichting;
– Alarmbeveiliging en camerabeveiliging.

De bedrijfsruimte is in totaal ca. 186 m2 groot. Het magazijn is ca. 180 m2 groot en de technische dienst is ca. 148 m2 groot. Het magazijn is extra beveiligd met onder meer trilbeveiliging en camerabewaking voor de opslag van kostbare goederen.

PARKEERPLAATSEN
Bij het object behoren 18 parkeerplaatsen op eigen terrein. Enkele parkeerplaatsen zijn voorzien van een laadpaal.

BOUWJAAR
Het object is in 2007 gebouwd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag.

Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Naaldwijk
Sectie: F
Nummer: 5773
Oppervlakte: 11 are en 83 centiare
Eigendom: Volledig eigendom belast met zakelijk rechten (opstalrechten nutsvoorzieningen)

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerrein Honderdland Fase 1” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 4.2 toegestaan. De maximale bebouwingshoogte bedraagt 20 meter.

KOOPPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 1.995.000,- k.k. excl. BTW.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 170.000,- per jaar excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de contracten ten aanzien van de nutsvoorzieningen en aanverwante abonnementen.

EXPLOITATIEVERENIGING HONDERDLAND
De bijdrage aan de exploitatievereniging Honderdland voor het boekjaar 2020 bedraagt € 1.990,39 excl. BTW.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na ondertekening van de koopovereenkomst.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

BESCHIKBAAR
In overleg.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen te allen tijde met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Panoramafoto’s

Brochure

Plattegronden

Klik hier voor grotere plattegronden.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share