Aartsdijkweg 35, Maasdijk

€ 450.000 per jaar

Omschrijving

Op bedrijventerrein Coldenhove in Maasdijk komt op een uitstekende zichtlocatie langs de rijksweg A20 per 1 oktober 2021 een solitair bedrijfscomplex beschikbaar voor verhuur. Het betreft een bedrijfshal van 4.750 m² inclusief laadkuil met 4 loading docks, een kantoor verdeeld over 2 lagen ter grootte van in totaal ca. 776 m² en bijbehorend buitenterrein voorzien van 26 parkeerplaatsen.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte (80m breed x 60m diep) is uitermate geschikt voor opslag- en productiedoeleinden en is onder meer voorzien van:
– Lichtstraten en rookluiken;
– Een onderheide betonvloer met een maximale vloerbelasting van 2.500 kg/m² tot 5.000 kg/m²;
– Een maximale vrije hoogte van 9,40 meter onder het spant;
– Een maximale vrije hoogte van 4,70 meter ter plaatse van de entresolvloer;
– Een betonnen entresolvloer met een totale oppervlakte van 149 m²;
– Automatische verlichting;
– Twee elektrische overheaddeuren op maaiveldniveau (afmeting lange zijde 7m breed x 4,6m hoog);
– Een laadkuil voorzien van 4 loading docks;
– Laadstation voor interne transportmiddelen;
– Loodskantoren en sanitaire voorzieningen met was- en kleedruimtes t.b.v. loods personeel.

De bedrijfsruimte is thans geheel ingericht met palletstellingen. De bedrijfsruimte wordt in principe leeg en ontruimd opgeleverd. De stellingen zijn eventueel ter overname van de huidige huurder.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte is gelegen aan de voorzijde van het object en is verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond is ca. 442 m² groot, terwijl de kantoren op de verdieping gezamenlijk 334 m² groot zijn. De kantoren zijn modern en representatief ingericht met onder meer de volgende voorzieningen:
– Glazen entree v.v. automatische schuifdeuren en tochtportaal;
– Ruime kantine v.v. keuken met inbouwapparatuur;
– Verwarming d.m.v. radiatoren en cv-ketel;
– Klimaatbehandelingsinstallatie;
– Afsluitbare serverruimte v.v. airco-unit;
– Diverse kantoortuinen, diverse spreekkamers en grote vergaderruimte;
– Directiekantoor op de begane grond;
– Verlaagd plafond met lichtarmaturen v.v. bewegingssensors;
– Kabelgoten voorzien van data- en elektra aansluitingen;
– Sanitaire voorzieningen op beide verdiepingen;
– Brandpreventiemaatregelen en ontruimingsinstallatie;
– Dakluik t.b.v. technische installaties;
– Zonnepanelen (60 stuks – ca. 15.000 wattpiek).

Aan de voorzijde en lange zijde van het object is het parkeerterrein gelegen, welke plaats biedt aan ca. 26 personenauto’s. De reeds aanwezige camerabeveiliging, het alarmsysteem en elektrische laadpalen zijn ter overname.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Coldenhove in Maasdijk is gelegen aan de entree van Westland direct aan de Rijksweg A20 – afslag 6. Belangrijke internationale knooppunten en logistieke clusters als de Port of Rotterdam, de Stena-Line verbinding in Hoek van Holland en Rotterdam – The Hague Airport zijn via de snelweg goed bereikbaar. Met de realisatie van Blankenburgverbinding wordt op termijn de bereikbaarheid naar de Maasvlakte verder geoptimaliseerd. Een belangrijke verbinding voor de regio Westland.

Aan de entree van Westland is een cluster van bedrijventerrein gevestigd met onder meer Coldenhove, Transportcentrum, Westerlee, Leehove en Honderdland. Veel bedrijven rondom de rijksweg A20 zijn gespecialiseerd in AGF bedrijvigheid. Daarnaast zijn in de regio ook veel agro-gerelateerde productie- en transportbedrijven gevestigd. Westland kenmerkt zich door deze bedrijvigheid in combinatie met de agrarische glastuinbouwsector als belangrijke economische regio. Vanuit deze regio worden producten en diensten geleverd over de hele wereld.

De infrastructuur in de regio is eveneens continue in beweging. Zo zijn er diverse turborotondes aangelegd voor een betere doorstroming, is de veilingroute richting de rijksweg A4 recentelijk verlengd en is ondermeer de Hoeksebaan aangelegd voor een nog snellere verbinding naar de Stena-Line in Hoek van Holland.

BOUWJAAR
Het pand is in 1991 gebouwd.

BESTEMMINGSPLAN
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerreinen A20 Westland” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan.

De maximale bouwhoogte bedraagt 12 meter en het maximale bebouwingspercentrage bedraagt 80%.

BESCHIKBAAR
Het object komt per 1 oktober 2021 beschikbaar.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 450.000,- per jaar excl. BTW, oftewel € 37.500,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder sluiten zelf de contracten voor het gebruik van de nutsvoorzieningen.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 optiejaren. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per 3 maanden vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Panoramafoto’s

Brochure

Plattegronden

Klik hier voor grote plattegronden.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share