Leehove 62, De Lier

€ 10.500 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein ‘Leehove’ komt per 1 januari 2022 een representatieve kantoorruimte met bedrijfsruimte beschikbaar voor de verhuur. Het object is gelegen op een schitterende zichtlocatie aan de Rijksweg A20, direct aan het drukke knooppunt Westerlee. Het object bestaat uit ca. 795 m2 kantoorruimte, ca. 250 m2 bedrijfsruimte, ca. 110 m2 kantineruimte en 12 parkeerplaatsen.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte is in totaal ca. 795 m2 groot, verdeeld over drie verdiepingen. De kantoorruimte is voorzien van een kamerindeling. Hierdoor zijn meerdere kantoorruimtes en spreekkamers gecreëerd. Tevens heeft de kantoorruimte een zeer representatieve uitstraling. Op elke etage bevinden zich vier toiletten en een pantry. Verder zijn de kantoorruimtes voorzien van:
• Verlaagde plafonds met lichtarmaturen;
• Airconditioning;
• Centrale hal met houten trap;
• Kabelgoten met data en elektra aansluitingen;
• Verwarming d.m.v. een Cv-installatie;
• Plavuizen in de gangen;
• Vloerbedekking in de werk- en spreekruimtes.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte op de begane grond is in totaal ca. 250 m2 groot. De bedrijfshal is uitermate geschikt als opslagruimte. De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van:
• Vloerverwarming;
• Eén elektrisch bedienbare overheaddeur (4 x 4,25);
• Verlichting middels TL-balken;
• Lichtstraat met mogelijkheid tot openen;
• Krachtstroomaansluiting;
• Loodsbaaskantoor met toiletten;
• Vloerbelasting 2.000 kg/m2;
• Vrije hoogte van ca. 7,5 m.

Naast de bedrijfsruimte is er op de begane grond een kantine-/ kleedruimte gesitueerd van in totaal
ca. 110 m2 groot. De kantineruimte is voorzien van een keuken en de kleedruimte is voorzien van diverse kleedruimtes met douches.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Leehove en ligt op een schitterende zichtlocatie direct aan de rijksweg A20. Dit bedrijventerrein grenst aan het voormalige Greenery terrein Westerlee, wat nu een AGF logistiek centrum is. Tevens grenst het bedrijvenpark Honderdland aan Leehove, waardoor het object is gelegen in een corridor van bedrijventerreinen.

Bedrijventerrein Leehove bevindt zich aan het einde van de Rijksweg A20 bij ‘’knooppunt’’ Westerlee, wat gezien mag worden als de entree van het Westland. Via de Rijksweg A20 zijn plaatsen als Rotterdam, Vlaardingen (Norfolk-line) en het gehele Botlek gebied goed te bereiken. Tevens is via de Burgemeester van Doornlaan Delft snel te bereiken. Hiermee is er ook een goede verbinding met de rijkswegen A4/A12/A13.

BOUWJAAR
Het object is in 2000 gebouwd. De kantoorruimte is in 2016 gerenoveerd.

PARKEREN
Bij het object behoren 12 parkeerplaatsen op eigen terrein.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Bedrijventerrein De Lier” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 4.1 toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 10.500,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten voor de kantoorruimte bedragen € 15,- per m2 per jaar excl. BTW, als zijnde een voorschot voor de levering van gas, water en elektra. Via tussenmeters zullen jaarlijks de daadwerkelijk gemaakte gas-, water- en elektrakosten in rekening gebracht worden.

De servicekosten voor de bedrijfs- en kantineruimte bedragen € 500,- per jaar excl. BTW, als zijnde een vast bedrag voor de levering van gas, water en elektra.

BESCHIKBAAR
Het object is per 1 januari 2022 beschikbaar, maar een eerdere oplevering is in overleg bespreekbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen te allen tijde met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share