Elektraweg 2E, Maassluis

€ 1.400.000 K.K. / € 10.000,- per maand

Omschrijving

Op een uitstekende zichtlocatie langs de Westlandseweg in Maassluis komt op korte termijn een fraaie showroom met bedrijfsruimte beschikbaar.

BEDRIJFSRUIMTE
De ruimte is onder meer voorzien van een showroom, verdeeld over 2 bouwlagen, diverse kantoorruimte en een werkplaats met voorraadruimte.

De ingang van het pand bevindt zich aan de Elektraweg. Hier bevindt zich de bedrijfshal van ca. 300 m2, welke onder andere voorzien is van 4 elektrische overheaddeuren, Tl-verlichting, gasgestookte heaters en stroompunten inclusief krachtstroom. Aansluitend op deze ruimte bevinden zich de opslagruimtes, welke op de begane grond ca. 96 m2 groot zijn en op de verdieping ca. 80 m2.

Naast de bedrijfshal is de zeer representatieve entree tot de showroom, welke ca. 505 m2 groot is. Direct naast de entree is er momenteel een ontvangstbalie met een aangesloten kantoorruimte van ca. 10 m2. De showroom is verder voorzien van verlaagde plafonds met lichtarmaturen, verwarming d.m.v. heaters, pantry en toiletruimte. De gehele gevel aan de zijde van de Westlandseweg is opgetrokken uit glas. Zowel bij de entree als achterin de showroom bevinden zich trappen naar de 1e etage. Ook is er een grote goederenlift aanwezig.

Op de etage is er wederom een grote showroom, groot ca. 525 m2, welke beschikt over dezelfde voorzieningen op de begane grond. Verder bevinden zich op deze etage meerder kantoorruimtes (in totaal groot ca. 57 m2), een kantine, archief en technische ruimtes.

BUITENTERREIN
Bij het pand behoren 30 parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast bevinden zich in de directe omgeving meerdere algemene parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Elektraweg ligt aan de doorgaande weg tussen het centrum van Maassluis en het Westland. Rondom dit object bevinden zich een aantal bedrijven welke zich richten op business to business, maar het merendeel van de bedrijven is gericht op de detailhandel. Zo bevinden zich naast dit pand onder meer de dierenspeciaalzaak Jumper, Karwei en Van Kortenhof. Aan de overzijde is recentelijk een Karwei bouwmarkt geopend. En voor een veilig gevoel; de brandweer is direct aan de overzijde, het politiebureau direct naast het pand!

Op 5 minuten rijden ligt de rijksweg A20, waarmee Den Haag (via het Westland) en Rotterdam goed te bereiken zijn. De buslijnen 126 en 34 liggen op een steenworp afstand en is het metrostation Maassluis West circa 10 minuten lopen.

Bovendien is Maasluis strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven Rotterdam-The Hague Airport. De in ontwikkeling zijnde Blankenburgtunnel biedt een directe toegang tot bedrijven die zijn gevestigd op de gehele Maasvlakte.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Maassluis
Sectie: A
Nummer: 4292
Oppervlakte: 1.675 m2
Eigendom: Eigendom belast met Opstalrecht Nutsvoorzieningen.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Kapelpolder’’, onherroepelijk vastgesteld op 15-10-2013, is op de drie locaties bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 toegestaan.

KOOPPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 1.400.000,- k.k. excl. BTW.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 10.000,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na verkrijgen financiering.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen te allen tijde met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share