Kickersbloem 3, Hellevoetsluis

€ 195 per m² V.O.N. (vanaf)

Omschrijving

Op bedrijvenpark Kickersbloem 3 is per direct ca. 53 hectare bouwgrond beschikbaar voor de verkoop. Kickersbloem 3 is het splinternieuwe bedrijvenpark van Hellevoetsluis, gelegen onder de rook van de Rotterdamse Haven. De locatie van Kickersbloem 3 biedt, net als bedrijventerreinen in het Westland, veel logistieke voordelen.

ALGEMENE INFORMATIE
Kickersbloem 3 is het nieuwe bedrijvenpark van Voorne-Putten te Hellevoetsluis. Het bedrijvenpark is in totaal ca. 73 hectare groot. Hiervan is ca. 53 hectare grond per direct uitgeefbaar. Op Kickersbloem 3 zijn grootschalige kavels tot ca. 11 hectare beschikbaar. Deze kavels zijn onder meer geschikt voor AGF gerelateerde bedrijvigheid.

Het bedrijvenpark bestaat uit drie ontwikkelingsfases. Ontwikkelingsfase 1 bestaat uit ca. 48 kavels variërend in oppervlakte van ca. 2.000 m² tot ca. 13.333 m². De kavels zijn per direct uitgeefbaar, echter is de beschikbaarheid beperkt.

Ontwikkelingsfasen 2 en 3 bestaan in totaal uit ca. 28 hectare. De kavels zijn per direct uitgeefbaar en de prijzen van deze kavels zijn op aanvraag.

BESTEMMINGSPLAN
Met een toegestane milieucategorie van 4.2 en een maximale bouwhoogte van 18 meter, zijn er op dit bedrijvenpark genoeg mogelijkheden om te ondernemen en te innoveren.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijvenpark Kickersbloem 3 is gelegen in Hellevoetsluis. Via het provinciale wegennet is de Rijksweg A15 uitstekend te bereiken. Hierdoor is de ontsluiting met de randstad en overige rijkswegen zeer goed. Tevens zijn de Rotterdamse Haven, Maasvlakte II, Botlek en Europoort Rotterdam op steenworp afstand gelegen.

Daarnaast biedt de nog te realiseren Maasdeltatunnel een directe toegang tot bedrijven die gevestigd zijn in Regio Westland en Regio Vlaardingen. Hierdoor is de regio Westland binnenkort in 20 minuten te bereiken. Naar verwachting wordt de Maasdeltatunnel medio 2024 opgeleverd.

Tevens is in december 2019 de “Brabersebrug” geopend. Met de komst van de Brabersebrug wordt een verbinding gecreëerd tussen het bedrijvenpark en de omgeving. Dit zorgt ervoor dat het verkeer nog sneller op plek van bestemming is.

KANSEN
Bouwgronden met een bedrijfsbestemming zijn in regio Westland en omstreken schaars. Daarnaast zijn er op termijn ook geen plannen om extra bouwgronden uit te geven. Hierdoor is het voor bedrijven een lastige opgave om ruimtelijk te kunnen groeien. Op bedrijvenpark Kickersbloem 3 is echter nog bouwgrond beschikbaar. Hiermee biedt Kickersbloem 3 kansen voor de groeiende ondernemer.

De kansen die bedrijvenpark Kickersbloem 3 biedt zijn onder meer:
• Grootschalige bedrijfskavels;
• De realisatie van de Maasdeltatunnel biedt een directe doorgang naar regio Westland;
• Gunstige prijs-/ kwaliteitsverhouding;
• Samenwerken met de MKB-vriendelijkste gemeente van Zuid-Holland van 2016.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share