Honderdland kavel 55, Maasdijk

€ 375 per m² V.O.N. excl. BTW

Omschrijving

Op bedrijvenpark Honderdland Fase 2 is per direct een kavel beschikbaar voor de verkoop. Het betreft een kavel van 4.126 m2 groot en de kavel is bouwrijp opgeleverd. Tevens is de kavel reeds ontsloten op de hoofdas van Honderdland Fase 2.

KENMERKEN
– Kaveloppervlakte: 4.126 m2
– Breed: 56,13 meter
– Diep: 74,17 meter

VRAAGPRIJS
De vraagprijs van deze kavel bedraagt € 375,- per/m2 V.O.N. excl. BTW.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Door de realisatie van de tweede fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid is ontstaan.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven Rotterdam-The Hague Airport.

De in ontwikkeling zijnde Blankenburgtunnel biedt een directe toegang tot bedrijven die zijn gevestigd op de gehele Maasvlakte.

BESTEMMINGSPLAN
– Milieucategorie 2/3.1/3.2 gerekend vanaf Maasdijkzijde
– Maximum bouwhoogte: 9 meter
– Maximum bebouwingspercentage: 70%
– Parkeren en manoeuvreren op eigen terrein

STEDENBOUWKUNDIG PLAN
– Minimale rooilijn: 9 meter
– Maximale rooilijn: 18 meter
– Minimaal 2/3 van de kavelbreedte bebouwen
– Kantoorfunctie gericht op de hoofdas

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share