Honderdland kavel 40 II, Maasdijk

€ 375 per m² V.O.N. excl. BTW

Omschrijving

De allerlaatste kavel op bedrijventerrein Honderdland fase 2 is beschikbaar voor de verkoop! Het betreft een kavel van 18.823 m2 perceeloppervlakte en is per direct beschikbaar. De kavel is bouwrijp opgeleverd, gelegen aan de hoofdas van het bedrijventerrein en biedt kansen voor grootschalige bedrijvigheid tot milieucategorie 3.2.

Juridische voorwaarde
Het maximum bebouwingspercentage bedraagt 70% wat resulteert in een bouwvlak van ca. 13.176 m2. Indien een adequate oplossing voor parkeren (parkeerdek) gerealiseerd wordt bedraagt het maximum bebouwingspercentage 90%, hetzij een bouwvlak van ca. 16.940 m2. De maximum toegestane bouwhoogte bedraagt 20 meter.

Voorwaarde ten behoeve van het Stedenbouwkundige plan zijn:
• Minimale rooilijn: 9 meter;
• Maximale rooilijn: 18 meter;
• Minimaal 2/3 van de kavelbreedte bebouwen;
• Kantoorfunctie gericht op de hoofdas.

Ligging en bereikbaarheid
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases. Op termijn zal de nog te realiseren Blankenburgtunnel een directe toegang bieden tot bedrijven die zijn gevestigd op de bestaande Maasvlakte en de nog aan te leggen Maasvlakte II.

Kansen
In het Westland zijn momenteel 500+ AGF gerelateerde bedrijven gevestigd. Met de komst van de Blankenburgtunnel wordt het voor AGF gerelateerde bedrijven des te interessanter om in het Westland gevestigd te zijn. De gemeente Westland heeft echter geen plannen voor nieuwe gronduitgiftes betreft bedrijfslocaties. Tevens is dit de laats beschikbare kavel op Honderdland fase 2, waarmee dit één van de weinige kansen is om een bedrijfskavel in het Westland te bemachtigen.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share