ALC Poortcamp, De Lier

€ 295 per m²

Omschrijving

Aan de Coldenhovelaan in De Lier, op het Agrarisch Logistiek Centrum Poortcamp, is per direct een bedrijfskavel te koop van ca. 23.660 m² groot. Splitsing van de bouwkavel is bespreekbaar.

Ligging en bereikbaarheid

ALC Poortcamp is gelegen aan de entree van het Westland, direct aan de op- en afrit van de A20 bij Maasdijk. Op dit terrein zijn reeds toonaangevende bedrijven gevestigd, zoals Koornstra & Co, Syngenta, Snijpunt en Red Star Trading. Ook zal binnenkort Be Fresh Produce zich hier gaan vestigen.

Via de A20 is er direct toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, de Rotterdamse haven, Rotterdam The Hague Airport, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten Amsterdam, Schiphol en Leiden zich eenvoudig bereiken. Het Westland, Hoek van Holland (met de ferry naar Harwich), Dordrecht, Barendrecht en Den Haag zijn vlakbij.

Door het 3-in-1 project van de Provincie Zuid-Holland is het gehele Westland inclusief Hoek van Holland nog beter bereikbaar geworden.

Kortom, ALC Poortcamp is een absolute hotspot voor AGF gerelateerde bedrijven. En met het doortrekken van de A4, de nieuwe short-sea verbinding tussen de 2e Maasvlakte en Hoek van Holland, de toekomstige Blankenburgtunnel en de uitbreidingsmogelijkheden op Bedrijvenpark Honderdland aan de overzijde van de snelweg zal de aantrekkelijkheid voor deze bedrijven alleen maar verder toenemen.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen