ABC Westland 135B, Poeldijk

€ 377 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein ABC Westland te Poeldijk is in het kantorencomplex “Westlandse Poort” per direct een representatieve kantoorruimte beschikbaar.

De “Westlandse Poort” is omstreeks 2010 gebouwd en is voorzien van alle hedendaagse voorzieningen en heeft een hoogwaardige uitstraling. Op de begane grond van het complex is tevens eetcafé Westpoort gesitueerd. Een ideale locatie voor de (zakelijke) lunch.

Op de 3e verdieping is ABC Westland 135B beschikbaar. De kantoorruimte is ca. 25 m2 groot en onder meer voorzien van tapijt, luchtbehandeling (koud en warm), voldoende data- en elektra aansluitingen, automatische verlichting en voldoende lichtinval.

De Westlandse Poort is verder toegankelijk via een tag-systeem en tevens beveiligd door middel van een alarm- en brandmeldinstallatie. Elke verdieping is voorzien van gedeelde sanitaire voorzieningen en een pantry met koelkast en vaatwassers. Ook een personenlift is aanwezig in het complex.

Tot slot is het complex voorzien van een ruim parkeerterrein, welke eveneens toegankelijk is voor bezoekers.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op Bedrijventerrein ABC Westland en ligt op korte afstand van de snelweg A4 (Den Haag – Amsterdam). Nabij deze op -en afritten is het knooppunt ‘Prins Clausplein’ gelegen, alwaar de snelwegen A4, A12 (Den Haag – Utrecht) en A 13 (Den Haag – Rotterdam) tezamen komt. De A20 (Westland- Rotterdam) is eveneens in de nabije omgeving namelijk op 10 minuten afstand en te bereiken via de N213.

Onlangs is het 3-in-1 project afgerond zijn, waardoor met name de verkeersafwikkeling op knooppunt Westerlee (begin A20) verbeterd is. Met het openbaar vervoer is het object uitstekend te bereiken vanuit Rotterdam en Den Haag.

BESCHIKBAAR
De kantoorruimte is beschikbaar in overleg, op korte termijn mogelijk.

PARKEREN
Er zijn ruim voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot voor de servicekosten bedraagt € 44,- per m2 per jaar excl. BTW, oftewel € 92,- per maand exclusief BTW.

Niet alleen qua uitstraling biedt het complex luxe. Ook voor wat betreft de service en voorzieningen biedt de Westlandse Poort een uitstekende dienstverlening.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen