ABC Westland 131, Poeldijk

€ 740 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein ABC Westland te Poeldijk is in het kantorencomplex “Westlandse Poort” per direct een representatieve kantoorruimte beschikbaar.

De “Westlandse Poort” is omstreeks 2010 gebouwd en is voorzien van alle hedendaagse voorzieningen en heeft een hoogwaardige uitstraling. Op de begane grond van het complex is tevens eetcafé Westpoort gesitueerd. Een ideale locatie voor de (zakelijke) lunch.

Op de 3e verdieping is ABC Westland 131 beschikbaar. De kantoorruimte is ca. 50 m² groot en onder meer voorzien van tapijt, luchtbehandeling (koud en warm), voldoende data- en elektra aansluitingen, automatische verlichting en voldoende lichtinval door grote raampartijen. Tevens is de kantoorruimte gesplitst in een werkruimte en aparte spreekkamer.

De Westlandse Poort is verder toegankelijk via een tag-systeem en tevens beveiligd door middel van een alarm- en brandmeldinstallatie. Elke verdieping is voorzien van gedeelde sanitaire voorzieningen en een pantry met koelkast en vaatwassers. Ook een personenlift is aanwezig in het complex.

Tot slot is het complex voorzien van een ruim parkeerterrein, welke eveneens toegankelijk is voor bezoekers.

Plattegrond

Panoramafoto

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen