5e industriestraat 11C, Vlaardingen

€ 995 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein de “Vettenoordse Polder” in Vlaardingen is per direct een bedrijfsunit, inclusief toilet en elektrische deur, beschikbaar. Het object is gelegen aan de 5e Industriestraat 11C te Vlaardingen en omvat ca. 120 m2 bedrijfsruimte, verdeeld over twee verdiepingen.

De bedrijfsruimte is ca. 60 m2 groot en is onder meer voorzien van een elektrische overheaddeur, Tl-verlichting, heater, krachtstroom en een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2 en een houten trap naar de verdieping.

De verdieping is eveneens ca. 60 m2 groot en is geschikt als extra opslag- en/of kantoorruimte. De verdieping is deels voorzien van een houten vloer, deels voorzien een net afgewerkte vloer en van raampartijen voor natuurlijk lichtinval.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Vettenoordse Polder in Vlaardingen. Met directe aansluiting op provinciale wegen Deltaweg en de Marathonweg zijn omliggende bedrijventerreinen en de rijksweg A20 uitstekend bereikbaar. Tevens is op loopafstand de bushalte gelegen, welke in directe verbinding staat met de in ontwikkeling zijnde metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen