3e Industriestraat 25B, Vlaardingen

€ 1.750 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein de “Vettenoordse Polder” in Vlaardingen is per direct een bedrijfsunits, inclusief entresolvloer en kantoorruimte op de verdieping. Het betreft het object gelegen aan de 3e Industriestraat 25B te Vlaardingen en omvat ca. 124 m² bedrijfsruimte, ca. 40 m² entresolvloer en 120 m² kantoorruimte op de verdieping.

De bedrijfsunit is te betreden via de entree en is onder meer voorzien van een elektrische overheaddeur, een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m², een vrije hoogte van 4.2 m, tl-verlichting en toilet met fontein en uitstortgootsteen. De entresol is gelegen aan de achterzijde van de bedrijfshal en is te bereiken via een houten vaste trap.

De kantoorruimte op de verdieping is verdeeld in 2 spreek/werkkamers, een ruime kantine met pantry en archiefruimte. De ruimtes zijn onder meer voorzien van airconditioning, verwarming d.m.v. CV, toilet, systeemplafond met lichtarmaturen, alarminstallatie en video intercom. De maximale vloerbelasting op de verdieping bedraagt 500 kg/m².

Aan de voorzijde van het object zijn 2 parkeerplaatsen gelegen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Vettenoordse Polder in Vlaardingen. Met directe aansluiting op provinciale wegen Deltaweg en de Marathonweg zijn omliggende bedrijventerreinen en de rijksweg A20 uitstekend bereikbaar. Tevens is op loopafstand de bushalte gelegen, welke in directe verbinding staat met de in ontwikkeling zijnde metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen