3e Industriestraat 23D, Vlaardingen

€ 1.650 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein de “Vettenoordse Polder” in Vlaardingen is per direct een representatieve bedrijfsunit beschikbaar. Het betreft totaal ca. 310 m2 verdeeld over 2 verdiepingen.

De bedrijfsruimte op de begane grond van ca. 155 m2 groot is te betreden via de entree en is onder meer voorzien van een elektrische overheaddeur, een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m², een vrije hoogte van 4.2 m, tl-verlichting, brandslang en toilet met fontein en uitstortgootsteen.

Via de vaste houten trap is de verdieping van ca. 155 m2 te betreden, waar de mogelijkheid is om een kantoorruimte te creëren. De verdieping is onder meer voorzien van een pantry, een systeemplafond met lichtarmaturen, een lichtstraat en raampartijen voor natuurlijk lichtinval. De maximale vloerbelasting op de verdieping bedraagt 500 kg/m².

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Vettenoordse Polder in Vlaardingen. Met directe aansluiting op provinciale wegen Deltaweg en de Marathonweg zijn omliggende bedrijventerreinen en de rijksweg A20 uitstekend bereikbaar. Tevens is op loopafstand de bushalte gelegen, welke in directe verbinding staat met de in ontwikkeling zijnde metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Het object maakt deel uit van de Vereniging Van Eigenaars ‘’3e Industriestraat Vlaardingen’’.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen