3e Industriestraat 11 A-B, Vlaardingen

€ 67.500 K.K. / € 495,- per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein Vettenoord in Vlaardingen zijn per direct een tweetal bedrijfsunits beschikbaar voor zowel koop als huur. Het betreffen 2 bedrijfsunits van ca. 60 m2 groot en zijn voorzien van een handmatige overheaddeur en een lichtkoepel voor natuurlijke lichtinval.

De bedrijfsunits zijn uitermate geschikt voor opslagdoeleinden. Op dit moment zijn er geen nutsvoorzieningen aanwezig. Tevens zijn de units gelegen op een afsluitbaar terrein door middel van een hekwerk.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Vettenoord in Vlaardingen. Daarmee is het object centraal gelegen in Vlaardingen en gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Via de Marathonweg is onder meer afslag 8 Vlaardingen-West binnen enkele autominuten bereikbaar. Via de Deltaweg en de Schiedamsedijk is Rijksweg A4 – Afslag Benelux eveneens zeer goed bereikbaar.

Op ongeveer een kilometer afstand is het in ontwikkeling zijnde metrostation Vlaardingen-centrum gelegen. Alwaar binnenkort de metroverbinding Rotterdam-Hoek van Holland langs rijdt. Deze metroverbinding sluit tevens goed aan op de regionale busverbindingen.

BESCHIKBAAR
De bedrijfsunits zijn per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
– Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.
– Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de transactieprijs, te voldoen binnen 4 weken na ondertekenen van de koopakte.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen