Property Type: Maatschappelijk

65 objecten gevonden

Namens onze opdrachtgever; de Gemeente Vlaardingen bieden wij u commerciële ruimte aan de Van Baerlestraat 241 in Vlaardingen te koop aan. De commerciële ruimte is gelegen in de Westwijk, nabij de Dr. Wiardi Beckmansingel en betreft een ruimte van 482 m2 BVO.

RENOVATIE
De gemeente zal voor het tot verkoop overgaat het object “strippen” tot een casco indeling ten einde het object veilig op te leveren. Tevens wordt de winkelpui aan de voorzijde vervangen, waardoor het dezelfde uitstraling krijgt zal krijgen als het gezondheidscentrum aan de Van Baerlestraat.

De nieuwe winkelpui wordt dan ook voorzien van dubbel glas en 3 toegangsdeuren. Oplevering van de werkzaamheden staat gepland voor juni 2019. De werkzaamheden worden in overleg met vereniging van eigenaren uitgevoerd. Zij hebben tevens toestemming gegeven voor deze aanpassingen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in de wijk “Westwijk” direct nabij winkelcentrum Dr. Wiardi Beckmansingel. In de directe nabijheid zijn dan ook landelijke en regionale retailers zoals Aldi, Kruidvat, Albert Heijn, apotheek Westwijk en diverse horecagelegenheden gelegen. Tevens zijn er 2 scholen op loopafstand gelegen.

Via de Marathonweg is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A20 aanwezig. Tot slot is op loopafstand bushalte Erasmusplein gelegen. De busroute biedt directe verbinding met de toekomstige metrolijn Hoek van Holland-Rotterdam.

BESTEMMINGSPLAN
Conform ontwerpbestemmingsplan Westwijk is de locatie bestemd voor de volgende functies:

De voor Gemengd -2 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
– Cultuur en ontspanning;
– Dienstverlening;
– Kantoren
– Maatschappelijk;
– Sport

Rekening houdend met het voorzieningenniveau in de wijk heeft de gemeente Vlaardingen de voorkeur uitgesproken voor een maatschappelijke zorgfunctie op deze locatie.

Een supermarkt als ook een afhaal/bezorgrestaurant is uitdrukkelijk uitgesloten.

KADASTER
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: H
Nummer: 1241
Groot: A72 / A73 / A74

De grond is uitgegeven in erfpacht. De jaarlijkse canon bedraagt € 296,- per jaar.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Het object maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaars. De bijdrage aan in verband met servicekosten bedraagt € 1.410,- per kwartaal.

Het voorschot aan de VVE voor de verwarmingskosten bedraagt € 2.376,- per kwartaal.

VERKOOPPROCEDURE
Het betreft een verkoop bij inschrijving, waarbij de verkoop- en inschrijfperiode loopt tot uiterlijk 10 mei 2019 – 16:00 uur.

Kandidaten kunnen de ruimte op afspraak vrijblijvend bezichtigen. Door middel van een biedingsformulier welke tijdens de bezichtiging wordt verstrekt kunnen partijen een biedingen uitbrengen.

De biedingsprocedure is als volgt:

• De onvoorwaardelijke bieding kunnen in een gesloten envelop bij GW Batenburg ingeleverd worden tot uiterlijk 10 mei 2019 om 16.00 uur.
• Verkoper “de Gemeente Vlaardingen” beoordeelt de bieding.
• De gemeente Vlaardingen werkt onder voorbehoud van goedkeuring van het College van B&W en behoud zich het recht om niet over te gaan tot gunning.
• De gemeente Vlaardingen is verplicht een BIBOB onderzoek uit te voeren van de vastgoedtransactie. Koper verklaart door ondertekening van dit formulier hieraan mee te werken.
• De gemeente Vlaardingen accepteert alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren.
• Aanvullingen op het inschrijfformulier worden beschouwd als niet ontvankelijk.

Brochure

Plattegronden

Klik hier voor grote plattegronden!

In het centrum van Vlaardingen is momenteel de winkel/horeca/kantoorruimte aan de Hoogstraat 204-206 in aanbouw. Naar verwachting wordt het complex medio Q3 van 2019 opgeleverd.

Het betreft de ontwikkeling van in totaal ca. 293 m2 commerciële ruimte, welke nog op te splitsen is in 2 of 3 units. De commerciële ruimtes zijn geschikt voor de volgende doeleinden:

  • ambachtelijke bedrijvigheid;
  • detailhandel, met uitzondering van supermarkten en volumineuze detailhandel;
  • dienstverlening;
  • horeca tot en met categorie 1 van de bij deze regels behorende Staat van horeca-activiteiten (Cat. 2 mogelijk in overleg met de gemeente Vlaardingen)
  • kantoren met baliefunctie;
  • maatschappelijke voorzieningen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Hoogstraat is gelegen in het historische centrum van Vlaardingen en is direct gelegen aan het Liesveld viaduct nabij het water. Op loopafstand is dan ook het Veerplein, winkelcentrum Liesveld en de Haven gelegen. In de haven worden zomers diverse activiteiten georganiseerd.

Alleen al winkelcentrum Liesveld biedt met ca. 12.000 m2 veel winkelplezier en een uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan gezellige horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder 1 dak.

Het winkelcentrum is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de toekomstige metroverbinding op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct nabij de Hoogstraat.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het afwerkingsniveau van de standaard bedrijfsruimte is als volgt:
– Wanden worden voorzien van scanbehang of behangklaar uitgevoerd;
– Cementen dekvloer wordt aangebracht;
– Plafondplaten voorzien van verlichtingsarmaturen;
– In iedere ruimte wordt een toilet aangebracht.
Wanden voorzien van tegelwerk 1.500mm hoog. Vloer betegeld;
– Aparte technische ruimte voor cv en mv installatie.
– Electra wordt aangebracht volgende de geldende NEN1010 eisen;
– Elke unit wordt voorzien van een aparte CV-ketel met radiatoren;
– Mechanische ventilatie;

De scheidingswanden worden geplaatst door de ontwikkelaar. Standaard wordt het geheel voorzien van 2 meterkasten. In geval van 3 units zal 1 unit voorzien worden van tussenmeters.

In overleg met kandidaten kunnen er aanvullingen gedaan worden in het opleveringsniveau, waarbij de extra investering verrekend zal worden in de huurprijs.

SPLITSING
Het is mogelijk om het geheel te splitsen in 2 of 3 units. In onderstaande brochure zijn de verschillende mogelijkheden omschreven.
Huurprijzen variëren van € 1.075 per maand excl. BTW (83 m2) tot € 3.425,- per maand excl. BTW (293 m2)

Brochure

In het centrum van Vlaardingen per direct een representatieve kantoorruimte/winkelruimte beschikbaar. Het object is gelegen op een goede zichtlocatie direct tegenover water.

De kantoorruimte/winkelruimte is ca. 93 m² groot en is onder meer voorzien van een laminaat vloer, gestucte wanden/plafonds, verwarming, data- en elektra aansluitingen inclusief patchkast, verlichtingsarmaturen, pantry en toilet.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het centrum van Vlaardingen langs de “Oude Haven”. In de directe omgeving zijn zowel landelijk- als plaatselijke winkelketens gelegen. Onder meer winkelcentrum Liesveld is op loopafstand gelegen. Het winkelcentrum heeft meer dan 12.000 m2 winkelplezier en een zeer uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan gezellige horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder 1 dak.

Het object is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de toekomstige metroverbinding op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct bij de ingang van het winkelcentrum.

Brochure

Aan de entree van de wijk “Westwijk” in Vlaardingen-West is dit kinderdagverblijf beschikbaar voor de belegging. Het kinderdagverblijf is voor een periode van 10 jaar verhuurd tot en met 30 juni 2027 en is gelegen op eigen grond.

De begane grond is 770 m², waarvan ca. 666 m² is verhuurd aan het kinderdagverblijf. Op de 1e verdieping is nog eens 53 m² beschikbaar voor verhuur.

INDELING
De begane grond is volledig ingericht als kinderdagverblijf en beschikt tevens oven een eigen afsluitbaar terrein, momenteel in gebruik als buiten(speel)ruimte. Verder is de het object volledig ingericht en onder meer voorzien van:
– Linoleumvloeren;
– Verlaagde plafonds met lichtarmaturen;
– Grote raampartijen;
– Een representatieve entree
– Ruime keuken;
– Mechanische ventilatie;
– Diverse brand- en alarminstallaties.

Tot slot is de ligging van het object uitermate gunstig, daar het is gelegen naast basisschool “OKC De Wereldwijzer”

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in de Westwijk in de directe nabijheid van tal van voorzieningen. Onder meer winkelcentrum Dr. Wiardi Beckmansingel en het Heempark zijn op steenworp afstand gelegen. Voor dagelijkse boodschappen kunt u uitstekend terecht bij supermarkten als de Aldi, AH, Dirk van den Broek en winkels als de Kruidvat en de Primera.

De Westwijk is goed ontsloten direct aan de Marathonweg, een belangrijke verkeersader binnen Vlaardingen. Deze provinciale weg staat onder met de Rijksweg A20 en diverse omliggende wijken.

KADASTER
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: H
Nummer: 2540
Groot: 15 are
Soort eigendom: Vol eigendom.

Brochure

Op het Stadserf aan de Singel zijn per direct representatieve kantoor/(dag)horeca units beschikbaar. De units zijn gelegen direct tegenover het gemeentehuis, Theater de Schie en de karakteristieke St. Liduina Basiliek.

De units zijn gelegen in het standscentrum en zijn daarmee uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Diverse busroutes rijden direct langs het Stadserf, welke tevens in directe verbinding staan met Schiedam Centraal. Overigens is Schiedam Centraal op 5 minuten lopen gelegen.

In de directe omgeving is een uiteenlopend winkelaanbod beschikbaar, bestaande uit landelijke ketens en regionale retailers. Onder andere de Albert Heijn, Kruidvat, ABN Amro Bank, Blokker zijn op loopafstand gelegen.

Parkeren kan aan de openbare weg en in de diverse parkeergarages in de stad.

De volgende units zijn nog beschikbaar:
– Stadserf 76 (Unit E) – ca. 82 m²
– Stadserf 90 (Unit D) – ca. 103 m²
– Stadserf 92 (Unit C) – ca. 82 m²
– Stadserf 106 (Unit B) – ca. 103 m²

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het stadserf is gelegen in de binnenstad van Schiedam en daarmee ideaal bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Afslag A20 – Schiedam is binnen enkele autominuten te bereiken en station Schiedam-Centrum is eenvoudig te voet bereikbaar.

In de directe omgeving is parkeren mogelijk op de openbare weg of in 1 van de 3 parkeergarages in de binnenstad.

Brochure

Zeer gunstig aan toegangsweg naar Schiedam centrum gelegen units. De ruimte is verdeeld over de begane grond en de kelder. In totaal is circa 500 m2 te huur, verdeeld over units vanaf 105 m2. De voor ‘Gemengd – 5’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:

– Wonen, met dien verstande dat wonen op de begane grond niet is toegelaten ter plaatse van de aanduiding ‘wonen uitgesloten’;
– Bed & breakfast;
– Sportschool of fitnesscentrum;
– Maatschappelijke voorzieningen, uitsluitend op de begane grond;
– Zakelijke dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;

Iedere unit heeft eenzelfde aantal m2 als kelderruimte. Alle units hebben een frontbreedte van circa 6 meter. Het object wordt casco opgeleverd, met dien verstande dat onder navolgende thans reeds in het gehuurde aanwezige zaken geen onderdeel vormen van het gehuurde en derhalve hiervoor geen herstel/vervangingsverplichting bestaat voor verhuurder. Deze zaken worden door huurder om niet in eigendom genomen:

– Toiletgroep;
– Pantry;
– Deels voorzien van systeemplafond.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De units zijn zeer gunstig gelegen aan de doorgaande weg naar het centrum. De locatie is uitstekend bereikbaar per auto (ontsluiting via de A4 en de A20) en per openbaar vervoer (bushalte voor de deur). Ruime parkeergelegenheid (betaald) in directe omgeving.

Brochure

Zomerdijk, Maassluis

€ 28.490 V.O.N. (Vanaf)

3e Industriestraat 19C, Vlaardingen

€ 995 per maand

Vreeburchlaan 3, De Lier

€ 1.150.000 K.K.

Honderdland 235, Maasdijk

€ 359.500 K.K.

Honderdland 239, Maasdijk

€ 359.500 K.K.