Soort object: Commerciële ruimte

43 objecten gevonden

De voormalige groenten- en fruitveiling aan de Monsterseweg 6 wordt getransformeerd tot een zakelijke hotspot voor de kantorensector, ondersteund door daghoreca, een auditorium en vergaderfaciliteiten. Met behoud van de authentieke elementen in een modern jasje, ingedeeld in diverse kantoorunits, is deze locatie bij uitstek geschikt voor het MKB en de ZZP’er.

Het rijksmonument is gerealiseerd omstreeks 1929 en in 2023 zullen de renovatiewerkzaamheden starten voor de transformatie tot zakelijke hotspot.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Uitstekende zichtlocatie langs een doorgaande weg. Direct gelegen aan de kruising tussen Nieuweweg en Monsterseweg. Op korte afstand van de snelweg A4 (Den Haag-Amsterdam) nabij deze op- en afritten is het knooppunt Prins Clausplein gelegen, waar de snelwegen A4, A12 (Den Haag-Utrecht) en A13 (Den Haag – Rotterdam) samen komen. A20 (Westland-Rotterdam) snel te bereiken.

Busverbinding
Lijn 456 rijdt van Den Haag via Poeldijk, Honselersdijk, Naaldwijk naar Schiedam en bevindt zich op loopafstand van De Klok.

Omgeving
In de nabije omgeving vind je de gezellige dorpskern van Poeldijk met diverse winkels, waaronder een supermarkt.

SOUTERRAIN
Het souterrain is deels begaanbaar en zal worden ingericht met technische ruimtes, opslagruimtes, toiletvoorzieningen t.b.v. horecaruimtes. Via het interne trappenhuis en de nog te plaatsen liftschacht zullen een viertal kantoren te bereiken zijn, welke allen zijn voorzien van natuurlijke daglichttoetreding, perfect geschikt voor ZZP’ers, startups en overige kleinschalige kantoorgebruikers die op zoek naar een eigen ruimte met de voordelen van een groot kantoor.

BEGANE GROND
De begane grond is voorzien van 2 entrees en zal het kloppend hart worden van het gebouw. De voormalige afmijnzaal van de vroegere veiling zal worden getransformeerd tot een groot auditorium met een foyer. Naast de hoofdentree is de daghoreca ingetekend. De horeca zal ondersteunend zijn aan het auditorium en aan het gebouw, maar is ook beoogd dienst te doen als openbare horecagelegenheid, o.a. ook door het realiseren van een terras.

Op de begane grond worden diverse kantoorkamers gerealiseerd, welke uitstekend te combineren zijn.

1E VERDIEPING
De 1e verdieping is te bereiken via het interne trappenhuis en de lift en bestaat momenteel uit 2 kernen. De 1e verdieping is momenteel nog vrij indeelbaar.

De kantoren onder de houten kapconstructie aan de voorzijde hebben de meest authentieke uitstraling en bieden tevens mooi uitzicht op het kruispunt.

De kantoren aan de achterzijde zijn opgesplitst in diverse kantoorkamers en hebben eveneens goed uitzicht op de Nieuweweg.

Vanwege de vrije indeelbaarheid is de 1e verdieping ook uitermate geschikt voor bedrijven met een vloeroppervlakte tot wel 625 m2.

OPLEVERING
In overleg, na oplevering (verwachtte oplevering 3e kwartaal 2024)

UITGANGSPUNT OPLEVERINGSNIVEAU
– Kantoor scheidende wanden, saus/behangklaar;
– Afgewerkte vloeren gereed voor stoffering;
– Afgewerkte plafonds met basisverlichting (led);
– Klimaatbeheersing d.m.v. warmtepompsystemen;
– Vloerverwarming;
– Data- en elektra aansluitingen;
– Glasvezelverbinding;
– Natuurlijk lichtinval;
– Vloerverwarming;
– Gemeenschappelijke toilet en pantry faciliteiten;
– Tag-systeem voor toegangscontrole;
– Brandpreventie voorzieningen.

BTW
Verhuurder wenst te opereren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opereren voor BTW-belaste huur.

HUURTERMIJN
De huurtermijn zal in overleg met verhuurder worden bepaald, met een minimale huurtermijn van tenminste 24 maanden.

WAARBORGSOM
Ter grootte van 3 maanden huur plus servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSHERZIENING
De huurprijs zal voor het eerst één jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

VOORBEHOUD
Onderhandelingen geschieden steeds onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door opdrachtgever c.q. eigenaar. Het object wordt collegiaal aangeboden door Malkenhorst Makelaars en Batenburg Bedrijfshuisvesting.

AUDITORIUM
Een geweldige toevoeging aan het kantoorgebouw is het auditorium. Het auditorium biedt veel mogelijkheden voor de huurders en externen voor het geven van presentaties, workshops en lezingen. Het behoud van authentieke kenmerken van het monumentale gebouw in het auditorium zal ervoor zorgen dat de geschiedenis en het karakter van het gebouw behouden blijft en zal bijdragen aan de esthetiek van de ruimte en een gevoel van authenticiteit creëren.

BRASSERIE/LUNCHROOM
Een eigen brasserie/lunchroom biedt niet alleen gemak voor de huurders en externen, maar draagt ook bij aan een gezellige en informele sfeer binnen het kantoorgebouw. Door de catering voor
het auditorium te verzorgen, kan de brasserie ook bijdragen aan de succesvolle uitvoering van de evenementen en bijeenkomsten in het gebouw.

Door deze toevoeging aan het concept van de zakelijke hotspot kan het kantoorgebouw zich nog beter profileren als een moderne, professionele en gastvrije locatie voor bedrijven en organisaties.

AANBOD EN PRIJZEN
Zie prijslijst brochure.

SERVICEKOSTEN
Door verhuurder te leveren zaken en diensten:
– Verbruik elektra en water van het gehuurde;
– Aandeel in het verbruik van elektra en water van de gemeenschappelijke ruimtes en buitenomgeving;
– Beveiligingsdienst & beveiligingsinstallatie algemene ruimtes;
– Brandmeldinstallatie & brandpreventieve voorzieningen;
– Afvalverwerking;
– Schoonmaak algemene ruimtes;
– Liftonderhoud;
– Terrein- en groenonderhoud;
– Over vermelde leveringen en diensten verschuldigde omzetbelasting;
– Periodieke glasbewassing buitenzijde;
– Glasverzekering t.a.v. de volledige buitenbeglazing;
– Onderhoud gebouw gebonden technische installaties;
– Regulier en periodiek onderhoud bouwkundige zaken;
– Periodieke inspectie;
– Periodiek onderhoud algemene ruimtes;
– Gladheidbestrijding;
– Internet- en Wi-Fi services;
– 5% administratiekosten over de bedoelde leveringen en diensten, verhoogd met de daarover de verschuldigde omzetbelasting.

Brochure

Aan de Molenstraat Naaldwijk komt een commerciële ruimte van ca. 325 m2 BVO groot beschikbaar voor de verhuur. De commerciële ruimte is gelegen tegenover winkelketen Zeeman in het winkelcentrum van Naaldwijk en biedt veel kansen voor u als horecaondernemer.

COMMERCIËLE RUIMTE
De horecagelegenheid is thans in gebruik geweest als Grieks restaurant en is in totaal ca. 325 m2 BVO groot. In het voorste gedeelte van het restaurant zijn ca. 84 zitplaatsen gesitueerd en is er een ruime keuken met bovengelegen opslag aanwezig. Verder is de horecagelegenheid onder meer voorzien van:
• Een frontbreedte van ca. 6,8m;
• Meterkast t.b.v. g/w/l en internet;
• Verlichting;
• Toiletten, waarvan 1 herentoilet, 2 urinoirs, 1 damestoilet en 1 MIVA toilet;
• Kelderruimte;
• Deels betegelde vloer, deels laminaatvloer;
• Ruim opgezet terras met windschermen en zonnekap aan de voorzijde;
• Overdekte buitenopslag, te bereiken via de Molenstraat.

Aan de achterzijde van het restaurant is een 2e bar met eigen in-/uitgang gerealiseerd waar nog eens ca. 40 zitplaatsen zijn gesitueerd. Dit gedeelte beschikt onder meer over een lichtstraat met zonnescherm voor natuurlijk lichtinval. Verder zijn de bars voorzien van:
• IJsblokjesmachine;
• Koelkasten (tafelmodel);
• Tapaansluiting (dubbel);
• Vaatwasser horeca model;
• Koffie automaat;
• Kassasysteem.

Vanuit het restaurant in het voorste gedeelte alsmede vanuit het restaurant aan de achterzijde is de keuken toegankelijk voor het personeel. Via een trapopgang vanuit de keuken is de zolder te bereiken, alwaar een grote koelcel (2016) aanwezig is. Tevens zijn op de zolder een Nefit ketel, een boiler en een zoutontharder aanwezig. De keuken beschikt verder onder meer over:
• Diverse koelkasten;
• Vaatwasser;
• Oven;
• 3 grillplaten;
• Shoarma/pita grill brander;
• Gastronormbakken;
• Spoelstraat;
• Grote groepenverdeling keuken:
– Dubbele frituur;
– 2x 4 grote gaspitten;
– 3 grillplaten;
– Lichtkoepels.

De huidige inventaris blijft achter in het gehuurde en is voor een nieuwe huurder te gebruiken indien gewenst. Mocht een nieuwe huurder de inventaris niet willen en/of kunnen gebruiken, dan treden verhuurder en huurder in overleg.

BOUWJAAR
Het pand is in 1928 gebouwd, met dien verstande dat er in 2003/2004 een uitbreiding heeft plaatsgevonden.

PARKEREN
In de omgeving zijn voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig, onder andere op het aangrenzende Van Tijnplein.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel A en is geldig tot 27-02-2029.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in een gezellige winkelstraat in het hart van het centrum van Naaldwijk. Daarmee is het object uitstekend gelegen. Het object is eveneens gelegen op een steenworp afstand van het Winkelcentrum De Tuinen, welke op dit moment grootschalig wordt gerenoveerd. Vanuit Naaldwijk zijn zowel de Rijksweg A20 en via de verlengde Veilingroute de Rijksweg A4 goed bereikbaar. Door de centrale ligging van Naaldwijk zijn omliggende dorpen via het provinciale wegennetwerk uitstekend te bereiken. Ook is de stad Den Haag via Poeldijk goed te bereiken.

Tevens is het object op 5 minuten loopafstand van busstation “Verdilaan” te Naaldwijk gelegen. Hierdoor zijn omliggende plaatsen en steden als Rijswijk, Den Haag, Schiedam, Zoetermeer, Delft, Maassluis en Rotterdam goed te bereiken met het openbaar vervoer.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Centrum Naaldwijk” is op de locatie de bestemming “Centrum” gevestigd. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel en dienstverlening;
b. kantoren, uitsluitend op de verdiepingen;
c. horecabedrijven uit ten hoogste categorie 1b van de Staat van Horeca-activiteiten, uitsluitend op de begane grond;
1a. Aan de detailhandelsfunctie verwante horeca Horecabedrijven zoals:
– broodjeszaak, crêperie, croissanterie;
– cafetaria, koffiebar, theehuis;
– lunchroom;
– ijssalon;
– snackbar.
1b. Overige lichte horeca Horecabedrijven zoals:
– bed & breakfast;
– bistro, eetcafé;
– hotel;
– hotel-restaurant;
– kookstudio;
– poffertjeszaak/pannenkoekenhuis;
– pension;
– restaurant (zonder bezorg- en/of afhaalservice);
– shoarmazaak/grillroom;
– wijn- of whiskyproeverij.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 6.500,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van de contracten voor het verbruik van elektra, gas en water, alsmede voor overige abonnementen.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in december 2022.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Genoemde metrages betreffen indicatieve metingen ter plaatse en zijn derhalve niet gemeten conform NEN-2580 richtlijnen.

Brochure

Aan de Rembrandtstraat in Naaldwijk is per direct een representatieve winkelruimte van ca. 663 m2 BVO groot beschikbaar voor de verhuur. De winkelruimte is gelegen in het gezellige centrum van Naaldwijk.

WINKELRUIMTE
De winkelruimte bevindt zich in een winkelstraat op een A-locatie in het centrum van Naaldwijk en is hierdoor uitstekend geschikt voor onder meer detailhandel. De winkelruimte is eventueel op te splitsen in 2 winkelruimtes. De winkelruimte wordt in casco staat opgeleverd en is onder meer voorzien van:
• Pui met een frontbreedte van ca. 15,5 meter;
• Meterkast t.b.v. g/w/l;
• 3 toiletten;
• Pantry;
• Verwarming d.m.v. een Cv-ketel.

BOUWJAAR
Het pand is in 1931 gebouwd.

PARKEREN
In de omgeving zijn voldoende gratis openbare parkeerplaatsen aanwezig.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in een gezellige winkelstraat in het hart van het centrum van Naaldwijk. Daarmee is het object uitstekend gelegen. Vanuit Naaldwijk zijn zowel de Rijksweg A20 en via de verlengde veilingroute de Rijksweg A4 goed bereikbaar. Door de centrale ligging van Naaldwijk zijn omliggende dorpen via het provinciale wegennetwerk uitstekend te bereiken. Ook is de stad Den Haag via Poeldijk goed te bereiken.

Tevens is het object op 5 minuten loopafstand van busstation “Verdilaan” te Naaldwijk gelegen. Hierdoor zijn omliggende plaatsen en steden als Rijswijk, Den Haag, Schiedam, Zoetermeer, Delft, Maassluis en Rotterdam goed te bereiken met het openbaar vervoer.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Centrum Naaldwijk” is de locatie voor “Centrum aangewezen gronden” bestemd. De voor Centrum aangewezen gronden zijn bestemd voor:
• detailhandel en dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;
• horecabedrijven uit ten hoogste categorie 1b van de Staat van Horeca-activiteiten,
uitsluitend op de begane grond;
• het wonen, uitsluitend op de verdiepingen, met dien verstande dat het wonen op de
begane grond mag worden voortgezet, indien er sprake is van bestaand gebruik;
• ter plaatse van de aanduiding ‘horeca tot en met categorie 2’: tevens horecabedrijven uit
ten hoogste categorie 2 van de Staat van Horeca-activiteiten;
• bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals wegen, voet- en fietspaden,
parkeervoorzieningen, groenvoorzieningen en water.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 240,- per m2 per jaar excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

BESCHIKBAAR
In overleg.

ENERGIELABEL
Het object betreft een gemeentelijk monument, hierdoor is er geen energielabel benodigd.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken ‘’HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW’’ met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in september 2012, met eventuele specifieke aanvullingen vanuit verhuurder.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Genoemde metrages in de brochure zijn gemeten conform NEN-2580 richtlijnen.

Brochure

Honderdland 348, Maasdijk

€ 345.000 k.k.

Zomerdijk 56, Maassluis

€ 1.995 per maand

Leehove 93, De Lier

€ 465.000 k.k. vrij van BTW

ABC Westland 244-246, Poeldijk

€ 45.833 per maand

Arij Koplaan 14D, Vlaardingen

€ 215.000 k.k. vrij van BTW