Property Status: KOOP/HUUR

46 objecten gevonden

Op bedrijventerrein “De Derde Hoeve” in Maasdijk is recentelijk een representatief bedrijfsgebouw opgeleverd. De totale ontwikkeling betreft een bedrijfshal van ca. 1.550 m² (ca. 29,3 m x 53 m) met een betonnen verdiepingsvloer ten behoeve van kantoorruimte van ca. 530 m² (ca. 53 m x 10 m). Dit alles is gelegen op een perceel van ca. 2.850 m².

De voorzijde van het object, bestaande uit 930 m² bedrijfsruimte en 318 m² verdiepingsvloer is momenteel nog beschikbaar voor verkoop/verhuur. De bedrijfsruimte beschikt over een vrije hoogte van ca. 8 meter, terwijl de vrije hoogte onder de verdiepingsvloer bedraagt 4,5 meter. Hierdoor is de bedrijfsruimte ideaal geschikt voor productie in combinatie met (verticale) opslag. De maximale vloerbelasting bedraagt 2.500 kg/m² en het object is verder voorzien van 3 elektrische overheaddeuren (4,4 m x 4,2 m).

De betonnen verdiepingsvloer is gesitueerd aan de voorzijde van het object over de gehele breedte. Door aanwezigheid van veel raampartijen op de verdieping is deze etage ideaal geschikt voor realisatie van kantoren.

Tot slot zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. Dankzij een brede doorgang is het object goed bereikbaar voor vrachtverkeer.

Brochure

Midden in het centrum van Maasland in de gemeente Midden Delfland is recentelijk nieuwbouwproject “Spreeuwenest” opgeleverd. Het project betreft de ontwikkeling van commerciële winkelruimtes in de plint, in combinatie met maisonnette-woningen en grondgebonden woningen.

Er zijn 8 commerciële winkelruimtes gerealiseerd, waarvan op dit moment een zestal units zijn verhuurd of verkocht. De units zijn recentelijk opgeleverd en allen voorzien van de benodigde nutsvoorzieningen, afgedopte rioleringspijpen, voorbereidingen voor technische installaties, zoals een CV-ketel of airconditioningssysteem.

Verder zijn de units voorzien van een representatieve winkelpui en hardhouten kozijnen voorzien van HR++ glas. Tot slot zijn alle units voorzien van een zij- of achteruitgang.

Brochure

Midden in het centrum van Maasland in de gemeente Midden Delfland is recentelijk nieuwbouwproject “Spreeuwenest” opgeleverd. Het project betreft de ontwikkeling van commerciële winkelruimtes in de plint, in combinatie met maisonnette-woningen en grondgebonden woningen.

Er zijn 8 commerciële winkelruimtes gerealiseerd, waarvan op dit moment een zestal units zijn verhuurd of verkocht.

Unit 8 van 101 m² BVO aan de Kerkweg 2 is op dit moment nog beschikbaar voor koop of huur. Deze unit is voorzien van de benodigde nutsvoorzieningen, afgedopte rioleringspijpen, voorbereidingen voor technische installaties, zoals een CV-ketel of airconditioningssysteem. Verder is de unit voorzien van een representatieve winkelpui en hardhouten kozijnen voorzien van HR++ glas. Tot slot is deze unit voorzien van een zij- of achteruitgang.

Brochure

Honderdland 348 is een bedrijfsunit van 66 m² op de begane grond met een verdiepingsvloer van eveneens 66 m². Dit pand is voorzien van een elektrische overheaddeur (3×3 m) met afstandsbediening, een loopdeur met driepuntsloten en ingerichte meterkast voorzien van gas, water en elektra (inclusief krachtstroom).

Middels een houten trap betreed u de verdiepingsvloer. Door de grote ramen aan de voorzijde is hier veel lichtinval. Een aantal van de houten kozijnen zijn voorzien van draaiende delen.

Bij het pand behoren 2 eigen parkeerplaatsen.

Tekeningen

Unit 66 gevels2 gevels1

Kenmerken

Bedrijfshal:

  • Vloerbelasting begane grond 1.500 kg/m²
  • Elektrische overheaddeur (3x3m)
  • Loopdeur
  • Krachtstroom en overige elektra punten
  • Houten trap naar verdieping

Verdiepingsvloer:

  • Complete betonnen verdiepingsvloer
  • Vloerbelasting 500 kg/m²
  • Houten kozijnen

Brochure

Op het moderne Bedrijvenpark Honderdland te Maasdijk is gelegen een modern bedrijfsverzamelgebouw waarin een zeer mooie bedrijfsruimte beschikbaar is gekomen. De bedrijfsruimte is gevestigd aan de voorzijde van het bedrijfsverzamelgebouw. Het betreft een bedrijfsruimte met een totale oppervlakte van ca. 358 m² verdeeld over 2 lagen. Dit pand is uitermate geschikt voor een combinatie van productie en/of kantoor- en showroomruimte.

De bedrijfshal op de begane grond is voorzien van een overheaddeur op maaiveldniveau, een uitgebreide alarminstallatie en verwarming door middel van een heater. Tevens beschikt de bedrijfshal over een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m².

Via een betonnen trap is de verdiepingsvloer te bereiken. Op de 1e verdieping kan een showroom of kantoorruimte gerealiseerd worden. De eerste verdieping is voorzien van een pantry, sanitaire voorzieningen, verlichting en verwarming. De vloerbelasting van de verdiepingsvloer bedraagt 250 kg/m².

Tot slot beschikt het pand over een vide van ca. 30 m².

Brochure

De Hondert Margen 7, De Lier

€ 3.500 per maand

Honderdland 170, Maasdijk

€ 2.249.000 k.k.

Vlotlaan 250, Monster

€ 995 per maand

Aartsdijkweg 9, Maasdijk

€ 12.000 per maand

Nijverheidstraat 27, Maassluis

€ 1.450 per maand