Property Status: HUUR

83 objecten gevonden

In recreatiegebied “De Wollebrand” komt per 1 april 2020 een bedrijfsruimte beschikbaar voor de verhuur. Het object is gesitueerd op een schitterende zichtlocatie langs het vaarwater van het recreatiegebied. Het object bestaat uit 2 geschakelde bedrijfsruimtes, welke ook zelfstandig te huren zijn.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimtes zijn in totaal ca. 3.625 m2 groot en er is tevens beschikking over een ruim buitenterrein. Hal 2 is ca. 738 m2 groot (28,0m breed x 26,3m diep), terwijl hal 3 ca. 2.887 m2 groot is (84,9m breed x 34,0m diep).

De bedrijfsruimte in de huidige staat zijn onder meer voorzien van:

  • Overheaddeur;
  • Lichtstraten;
  • Verlichting;
  • Asfalt-/bitumenvloer.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De bedrijfsruimte is gelegen in agrarisch tuinbouwgebied aan de rand van recreatiegebied ‘’Wollebrand’’ en grenzend aan veilingterrein Trade Parc Westland I & II. Het is daarmee centraal gelegen in de gemeente Westland en is dan ook goed bereikbaar via het provinciale wegennetwerk. Tevens is het object voor bestemmingsverkeer te bereiken via Trade Parc Westland I & II, dat aansluit op de veilingroute. Vanwege de centrale ligging in Honselersdijk zijn omliggende dorpen goed bereikbaar. Ook zijn de rijkswegen A4 (Den Haag – Amsterdam) en A20 (Rotterdam) op enkele minuten rijafstand gelegen.

De afronding van het “3-in-1 project” en daarmee de ontwikkeling van turborotondes Westerlee en Piet Struijkplein, de verbreding van de veilingroute en de herstructurering van de kruising Wippolderlaan zijn een greep uit de infrastructurele ontwikkelingen in Westland die de bereikbaarheid alleen maar zullen verbeteren.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Glastuinbouwgebied” is op de locatie agrarisch aanverwante bedrijvigheid toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object in huidige staat bedraagt € 35,- per m2 / per maand excl. BTW.

Verhuurder is bereid om tegen een hogere huurprijs het object te renoveren. De hoogte van de huurprijs hangt af van de grote van de investering. Voorbeelden van een minimale verbouwing zijn het inbrengen van LED-verlichting en het renoveren van het dak. Bij een grotere verbouwing van het gehele object moet u denken aan het inbrengen van verwarming en het creëren van een kantoorruimte inclusief basisvoorzieningen.

BESCHIKBAAR
Het object is per 1 april 2020 beschikbaar.

Brochure

Per direct komt op bedrijventerrein “Groot Vettenoord” te Vlaardingen een bedrijfsruimte beschikbaar voor de verhuur. Het object bestaat uit een bedrijfshal en een kantoorruimte.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 150 m2 groot. De bedrijfsruimte is gelegen op de begane grond en onder meer voorzien van:
• Twee handmatige overheaddeuren;
• Betonnen vloer;
• Tl-verlichting;
• Krachtstroomaansluitingen;
• Maximum vloerbelasting van 1.500 kg/m2.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte is in totaal ca. 105 m2 groot. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond en is ingedeeld in 3 afzonderlijke ruimtes. Tevens is de kantoorruimte onder meer voorzien van:
• Lichtarmaturen;
• Sanitaire ruimte;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Airconditioning;

BOUWJAAR
Het pand is in 1963 gebouwd.

PARKEREN
Bij het object is gelegenheid tot openbaar parkeren.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein “Groot Vettenoord” te Vlaardingen. Met directe aansluiting op Provinciale wegen en de Rijksweg A20 is uitstekend bereikbaar. De bedrijventerreinen Deltaweg en de Marathonweg zijn nabij gelegen. Tevens is op loopafstand de bushalte gelegen, welke in directe verbinding staat met de recent ontwikkelde metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Groot Vettenoord en het volkstuinencomplex” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 toegestaan. Automotive is op deze locatie uitgesloten.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.750,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

Brochure

Aan Oud Camp 7 in Maasland is per 1 maart 2020 een representatieve kantoorunit beschikbaar voor verhuur. De kantoorruimte is gelegen op de 2e verdieping van het “Oud Camp Centre”. De kantoorruimte is in meerdere units te splitsen.

KANTOORRUIMTE
Via een representatieve entree op de begane grond bereikt u de kantoorruimte op de 2e verdieping. De kantoorruimte is in totaal ca. 111 m2 groot exclusief de gemeenschappelijk ruimtes. De kantoorruimte beschikt onder meer over:
• Een verlaagd plafond met lichtarmaturen;
• Airconditioning;
• Te openen ramen;
• Mechanische ventilatie;
• Data- en elektra aansluiting;
• Verwarming middels CV.

Verder is het gebouw voorzien van een gemeenschappelijke representatieve entree en is elke verdieping in complex voorzien van sanitaire voorzieningen en gemeenschappelijke pantry’s. Tevens is een glasvezelaansluiting aanwezig in de meterkast, waarop gebruikers een eigen internetabonnement kan worden aangesloten.

BOUWJAAR
Het pand is in 2005 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoren in 7 parkeerplaatsen. Het aantal parkeerplaatsen is in overleg uit te breiden. Er worden 3 parkeerplaatsen toegekend aan unit 1, terwijl voor unit 2 en 3 elk 2 parkeerplaatsen worden toegekend.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Bedrijven Coldenhovelaan 2013’’ is op de locatie bedrijvigheid een kantoorfunctie toegestaan.

BESCHIKBAAR
Het object is per 1 maart 2020 beschikbaar.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein Oud Camp in Maasland. Dit bedrijventerrein is gesitueerd direct aan Rijksweg A20 afrit 6, alsmede het kruispunt welke de bedrijventerreinen Honderdland, Coldenhove en Transportcentrum met elkaar verbindt.

HUURPRIJS
De huurprijs van de totale kantoorruimte bedraagt € 1.185,- per maand excl. BTW. Het is mogelijk om de kleinere units apart te huren. In de brochure staan de prijzen per unit weergegeven.

De kosten per parkeerplaats bedragen € 375,- per jaar excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 16,- per m2 per jaar excl. BTW. De verhuurder zal onder meer voor de navolgende leveringen en diensten zorg dragen:
• Verbruik elektra, gas en water;
• Onderhoud en controle van de installaties;
• Verzekering gevelruiten en trap;
• Onderhoud en vervanging van plantenbakken en meubilair in de algemene ruimten;
• Schoonhouden van de algemene ruimten;
• Wassen van de ramen buitenzijde en algemeen;
• Onderhoud parkeerterrein en groenvoorziening;
• Elektraverbruik buitenverlichting.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

Brochure

Wilt u in een architectonisch gebouw op een zichtlocatie gevestigd zijn met uw kantoor? Dan is dit misschien wat u zoekt! In het Cincinnati Building kantorencomplex zijn per direct diverse kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur.

KANTOORRUIMTE
Direct aan de Rijksweg A4 bij de Beneluxtunnel ligt dit statige pand daterend uit 1952. Het pand is geheel gerenoveerd tot een hoogwaardig kantorencomplex met industriële uitstraling. Via een representatieve entree op de begane grond bereikt u een trapopgang de kantoorruimtes op de vide. Deze kantoorruimtes zijn beschikbaar vanaf ca. 27 m2 tot ca. 80 m2.

De kantoorruimtes beschikken onder meer over:
• Grote raampartijen;
• Afgewerkte houten vloer;
• Airco- / verwarmingsunit;
• Gemeenschappelijke toiletten;
• Gemeenschappelijke keuken;
• Verlichting;
• Rookmelder;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Stalen kozijnen.

Op dit moment zijn er 5 kantoorruimtes beschikbaar. Kantoorruimte B, C en D bedragen ca. 27 m2, kantoorruimte E bedraagt ca. 40 m2 en kantoorruimte I betreft ca. 27 m2.

PARKEREN
Het aantal parkeerplaatsen is in overleg te bepalen.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het Cincinnati Building is gelegen aan Schiedamsedijk te Vlaardingen, direct aan de rijksweg A4 bij de Beneluxtunnel op een uitstekende zichtlocatie. Letterlijk op een steenworp afstand bevindt zich op- en afrit 16 Vlaardingen-Oost. Een prima uitvalsbasis dus voor Vlaardingen, Rotterdam en alle andere plaatsen aan de rijkswegen A4 en A20. De halte van de buslijnen 56, 126 en 156 liggen op 2 minuten loopafstand van de entree. Daarnaast zijn metrostations Vlaardingen-Oost en Vijfsluizen op minder dan een kilometer loopafstand en zijn de Burger King, KFC en Bastion Hotel naast het Cincinnati Building gelegen. Kortom, een kantoorlocatie om van te dromen!

HUURPRIJS
De huurprijs van kantoorruimte B, C en D bedragen € 370,- per maand exclusief BTW, exclusief parkeerplaatsen en exclusief servicekosten. De huurprijs is exclusief het gebruik van de gezamenlijke spreekkamer. De kosten voor het gebruik van de spreekkamer bedragen € 50,- per maand excl. BTW.

De huurprijs van kantoorruimte E bedraagt € 465,- per maand exclusief BTW, exclusief parkeerplaatsen en exclusief servicekosten. De huurprijs is inclusief het gebruik van de gezamenlijke spreekkamer.

De huurprijs van kantoorruimte I bedraagt € 325,- per maand exclusief BTW, exclusief parkeerplaatsen en exclusief servicekosten. De huurprijs is exclusief het gebruik van de gezamenlijke spreekkamer. De kosten voor het gebruik van de spreekkamer bedragen € 50,- per maand excl. BTW.

Brochure

Midden in het centrumgebied van Vlaardingen aan de Hoogstraat is deze winkelruimte gelegen met de mogelijkheid tot wonen op de etage. Het object is in totaal ca. 77 m2 (VVO) groot.

WINKELRUIMTE
Via de entree bereikt u de totale winkelruimte van ca. 24 m2 en magazijnruimte voorzien van pantry (8,5 m2) gelegen aan de achterzijde van het object. De 1e verdieping is ca. 24 m2 groot en onder meer voorzien van overloop met toilet met fontein en douche en verblijfsruimte.

De zolder is ca. 21 m2 groot en betreft 2 verblijfsruimtes. Op de zolder is tevens de stelplaats voor de Cv-ketel.

BESTEMMING
Het object is bestemd als winkelruimte. Daarnaast behoort het tot de mogelijkheden om het object als woon-winkelpand te gebruiken.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 895,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

BESCHIKBAAR
Het object is per 1 februari 2020 beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Hoogstraat is gelegen in het historische centrum van Vlaardingen en is direct gelegen aan het Liesveld viaduct nabij het water. Op loopafstand is dan ook het Veerplein, winkelcentrum Liesveld en de Haven gelegen. In de haven worden zomers diverse activiteiten georganiseerd.

Alleen al winkelcentrum Liesveld biedt met ca. 12.000 m2 veel winkelplezier en een uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan gezellige horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder 1 dak.

Het winkelcentrum is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de toekomstige metroverbinding op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct nabij de Hoogstraat.

Brochure

In het centrum van Vlaardingen is per direct een representatieve winkelruimte beschikbaar voor de verhuur. De winkelruimte is gelegen in het overdekte winkelcentrum “Liesveld’’ en is tevens gevestigd direct naast Pearle Opticiens!

WINKELRUIMTE
De winkelruimte is in totaal ca. 134 m2 op de begane grond. De winkelruimte is in huidige staat voorzien van een pantry, een toilet, elektrisch rolluik, verlichting, data- en elektra aansluitingen en tevens een afgewerkte vloer. Huurder draagt zelf zorg voor verwarming en koelinstallaties; opstelplaatsen voor koelmachines zullen door verhuurder nader worden bepaald. Aansluitingen voor elektra, water en gas dienen door huurder zelf te worden aangevraagd en gerealiseerd.

De eventuele aanwezige voorzieningen boven casco zijn voor rekening en risico van huurder. Huurder
verplicht zich voor haar rekening tot volledig onderhoud en/of eventuele gehele of gedeeltelijke
vervanging van de genoemde voorzieningen. Bij het einde van de huurovereenkomst dient de ruimte in
cascostaat, leeg en bezemschoon, aan verhuurder worden opgeleverd.

BOUWJAAR
Het gedeelte van het winkelcentrum onder het viaduct is in 1995 gebouwd en opgeleverd.

BESTEMMING
De bestemming van het gebied is vastgelegd in het bestemmingsplan “Stadshart”, vastgesteld op 08-12-2011. Huurder dient zich te conformeren aan dit bestemmingsplan en heeft de verplichting te controleren of de gewenste activiteiten zijn toegestaan op de betreffende locatie. Uiteraard kunnen wij partijen hierin begeleiden en nader informeren. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
– ambachtelijke bedrijvigheid;
– detailhandel, met uitzondering van supermarkten en volumineuze detailhandel;
– dienstverlening;
– horeca tot en met categorie 1 van de bij deze regels behorende Staat van horeca-activiteiten;
– kantoren met baliefunctie;
– maatschappelijke voorzieningen;

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het overdekte winkelcentrum Liesveld is gelegen aan het Liesveldviaduct in het hart van Vlaardingen. Het winkelcentrum heeft meer dan 12.000 m2 winkelplezier met een zeer uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan gezellige horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder 1 dak.

In de nabijheid zijn onder meer Albert Heijn, ANWB, Blokker, Brainwash, C&A, D-Reizen, Eye-Wish, Gall & Gall, H&M, HEMA, Hunkemöller, ICI Paris, Lucardi, Miss Etam, Multivlaai, Pearle, Sneakers, The Athlete’s Foot, Vodafone, WE, Xenos en Zeeman gevestigd.

Het winkelcentrum is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de toekomstige metroverbinding op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct bij de ingang van het winkelcentrum.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object is op aanvraag. De huurprijs is per jaar exclusief BTW, exclusief promotiekosten en exclusief stook- en servicekosten.

SERVICE- EN PROMOTIEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 3.500,- per jaar excl. BTW. De promotiekosten bedragen € 1.185,- per jaar excl. BTW. Deze kosten worden per betalingstermijn verrekend.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar. Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat (“as is where is”).

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

Brochure

Broekpolderlaan 12, Honselersdijk

€ 35 per m² per jaar

Taanderijstraat 2 – 4, Vlaardingen

€ 1.750 per maand

Oud Camp 7, Maasland

€ 295 per maand (vanaf)

4e Industriestraat 25, Vlaardingen

€ 575.000 K.K.

Cornelis Houtmanplein 1-3, Maasdijk

Prijs op aanvraag