Property Status: HUUR

67 objecten gevonden

Aan de Lierweg 34A te De Lier bieden wij betaalbare en flexibele kantoorruimten aan ondernemers. Op dit moment is 1 kantoorruimte op de 1e verdieping beschikbaar met een oppervlakte van ca. 20 m2.

De unit is voorzien van stoffering, airconditioning en data- en elektra aansluitingen. Verder beschikt object over diverse algemene ruimtes, zoals de entree, kantineruimte, sanitaire ruimtes en verkeersruimtes. De keuken is onder meer voorzien van een vaatwasser en koffiezetapparaat.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen langs de Burgemeester Crezeelaan op een mooie zichtlocatie. De entree van het pand ligt aan de Lierweg. Het gehele Westland is dan ook binnen enkele autominuten bereikbaar. De bereikbaarheid van Leehove, maar ook plaatsen als Hoek van Holland (Stena-line), Naaldwijk en ’s-Gravenzande zal hiermee geoptimaliseerd worden. Via de rijksweg A20 zijn plaatsen als Rotterdam, Vlaardingen (Norfolk-line) en het gehele Botlek gebied goed te bereiken. Via de Burgemeester van Doornlaan is Delft snel te bereiken. Hiermee is er ook een goede verbinding met de rijkswegen A4/A12/A13 waardoor plaatsen als Den Haag, Amsterdam en Utrecht goed bereikbaar zijn.

BESCHIKBAAR
De unit is per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand vooruit.
De huurprijs omvat de huur van de kantoorunit inclusief gebruik van gas, water, licht en bedraad internet. Tevens is in de huurprijs inbegrepen het gebruik van de algemene ruimtes en schoonmaak van de algemene ruimtes.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
In overleg.

Brochure

Op het populaire bedrijventerrein Leehove is dit uitstekend onderhouden bedrijfspand te huur. Het object is gelegen op een op een strategische locatie nabij de Rijksweg A20 – knooppunt Westerlee.

BEDRIJFSRUIMTE
Het logistieke complex is gelegen aan de hoofdas van het bedrijventerrein en is betreft een bedrijfsruimte van ca. 1.893 m2 (38,7m x 48,8m) met inpandig ca. 232 m2 (38,7m x 6,0m) kantoorruimte, gelegen op de 1e verdieping. Het volledig omheinde buitenterrein is ca. 1.330 m2 groot en o.a. voorzien 19 parkeerplaatsen op eigen terrein.

De bedrijfsruimte is door haar oppervlakte, vrije hoogte en grote overspanning uitermate geschikt voor grootschalige opslag- en productiewerkzaamheden. De bedrijfsruimte is dan ook onder meer voorzien van:

• Een monoliet afgewerkte betonvloer;
• Maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2;
• 3 elektrische overheaddeuren (5m x 5,7m);
• Ca. 2 keer 19 meter vrije overspanning;
• Een maximale vrije hoogte van 7,3 meter;
• 4 gasgestookte heaters;
• 2 lichtstraten voor voldoende lichtinval;
• Data-aansluitingen;
• Krachtstroomaansluitingen;
• Tl-verlichting;
• Ingebouwde geluidsinstallatie
• Sanitaire voorzieningen.

KANTOORRUIMTE
Via een representatieve glazen entree op de begane grond bereikt u de kantoorruimte op de 1e verdieping. De kantoorruimtes zijn in totaal ca. 232 m2 en is onder meer ingericht met een grote kantoorruin, 2 aparte spreekkamers, kantineruimte en verkeersruimtes. De kantoren zijn modern en hoogwaardig ingericht en zijn onder meer voorzien van:

• Airconditioning;
• Verwarming d.m.v. CV;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
• Houten trap naar de verdieping;
• Diverse werkkamers en spreekkamers;
• Directiekamer;
• Kantine;
• Sanitaire voorzieningen.

BUITENTERREIN
Het buitenterrein is voorzien van klinkerbestrating en is volledig omheind middels een hekwerk. Het buitenterrein is uitermate geschikt voor een combinatie van opslag en parkeerdoeleinden. Met een oppervlakte van 1.330 m2 biedt het terrein plaats aan tenminste 19 parkeerplaatsen.

BOUWJAAR
Het pand is in 2000 gebouwd en opgeleverd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Leehove is direct gelegen aan langs de A20 aan de entree van het Westland. Rondom de A20 is een corridor van de bedrijventerreinen Transportcentum, Poortcamp, Coldenhove, Leehove en ALC Westerlee.

De bereikbaarheid van het bedrijventerrein is dan ook uitstekend. Binnen 2 minuten is de oprit van de A20 gelegen. Via de A20 zijn plaatsen als Rotterdam – Utrecht – Brede goed bereikbaar.

Middels de provinciale weg N233 is de Rijksweg A4 richting Den Haag – Utrecht- en Amsterdam goed bereikbaar. Internationale handelsknooppunten zoals de haven van Rotterdam, De Stena-Line verbinding Hoek van Holland-Harwich en Rotterdam-The Hague Airport zijn dan ook allen binnen 30 minuten te bereiken.

Kortom, bedrijventerrein Leehove is strategisch gelegen uitstekend geschikt voor onder meer internationale handel.

BESTEMMING
Het object is conform bestemmingsplan “Bedrijventerrein De Lier” bestemd voor bedrijvigheid tot en met een maximale milieucategorie van 3.2 volgens de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

SERVICEKOSTEN
Er zijn geen servicekosten verschuldigd. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven, alsmede het schoonhouden van het object.

BESCHIKBAAR
Het object komt medio september 2019 beschikbaar. Een eerdere oplevering is in overleg.

Brochure

Op bedrijvenpark Honderdland is per direct een kantoorruimte met mogelijkheden tot aparte spreekkamer beschikbaar. De kantoorruimte is gesitueerd op de 2e etage van de vrijstaande en luxe kantoorvilla langs de Rijksweg A20 op een uitstekende zichtlocatie.

KANTOORRUIMTE
Via een representatieve entree op de begane grond bereikt u de kantoorruimte op de 2e verdieping via de trap of lift. De kantoorruimte is in totaal ca. 122 m2 groot. De kantoorruimte beschikt onder meer over:
• Hoogwaardige warmte-isolerende en zonwerende beglazing met behoud van transparantie;
• Inbraakwerende en doorval beperkende beglazing;
• Kabelgoten inclusief elektra;
• Systeemplafond met lichtarmaturen;
Hoogwaardig klimaatsysteem van Daikin. Een zeer comfortabel en energiezuinig systeem waarbij verwarming en koeling per ruimte apart te regelen is;
• Een pantry;
• Sanitaire voorzieningen;
• Alarminstallatie;

Verder beschikt de kantoorvilla over een beveiligde entree d.m.v. een rolhek, een AED, LED verlichting, zonnepanelen en een oplaadstation voor elektrische auto’s. Kortom, een moderne, duurzame kantoorruimte voorzien van alle gemakken, gelegen op een unieke zichtlocatie!

BOUWJAAR
Het pand is in 2007 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoren 2 eigen parkeerplaatsen en zijn er algemene parkeerplaatsen voor bezoekers.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven Rotterdam Airport. Op termijn zal de nog te realiseren Blankenburgtunnel een directe toegang bieden tot bedrijven die zijn gevestigd op de bestaande Maasvlakte en de nog aan te leggen Maasvlakte II.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Bedrijventerrein Honderdland Fase 1’’ is een kantoorlocatie toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.950,- per maand excl. BTW. De huurprijs per parkeerplaats bedraagt € 450,- per plaats per jaar excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen €420,- per maand excl. BTW.
Hiervoor worden de volgende diensten en voorzieningen geleverd:
– Onderhoud en controle van de installaties;
– Water- en elektraverbruik;
– Verzekering gevelruiten en trap;
– Onderhoud en vervanging van plantenbakken en meubilair in de algemene ruimten;
– Schoonhouden van de algemene ruimten;
– Wassen van de ramen buitenzijde en algemeen;
– Dak onderhoud;
– Vuilafvoer;
– Diensten huisbewaarder;
– Onderhoud parkeerterrein en groenvoorziening;
– Elektraverbruik buitenverlichting.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

Brochure

Aan de meubel- en autoboulevard in Vlaardingen komt een representatieve bedrijfsunit beschikbaar, bestaande uit ca. 112 m2 bedrijfsruimte, ca. 95 m2 kantoorruimte en 100 m2 entresolvloer. Bij het object behoren tevens 3 parkeerplaatsen.

Vanwege de indeling en inrichting is het object uitermate geschikt voor opslag- productie en kantoordoeleinden. Tevens is perifere detailhandel toegestaan op deze locatie.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte is gelegen aan de achterzijde en is geheel voorzien van een entresolvloer. De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van:
– Handmatige overheaddeur (inrijhoogte 2,86 meter / 4 meter breed);
– Tl verlichting
– Een maximale vloerbelasting va. 1.500 kg/m2;
– Een maximale vrije hoogte van 2,86 meter;
– Gasgestookte heater;
– Doorgang naar de kantoorruimte voor en buitenterrein achter.

Kantoorruimte
De kantoorruimte is aan de voorzijde gelegen en is toegankelijk middels een entreedeur. De kantoorruimte op de begane grond is ca. 40 m2 groot, terwijl de kantoorruimte op de verdieping ca. 55 m2 bedraagt. De kantoren zijn onder meer voorzien van:
– Airco-unit (beneden);
– Toiletten;
– Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
– Raampartijen voor natuurlijk lichtinval;
– Verwarming d.m.v. radiatoren;
– Data- en elektra aansluitingen;
– Afgewerkte wanden en vloeren.

Entresolvloer
De entresolvloer is ca. 100 m2 groot en beschikt over een maximale vloerbelasting van 500 kg/m2. De entresolvloer is toegankelijk via een stalen trap en is uitermate geschikt voor opslagdoeleinden. De vrije hoogte onder het dak bedraagt 3,60 meter.

Aan de achterzijde van het object zijn 3 parkeerplaatsen op eigen terrein gelegen. Tevens zijn aan de voorzijde voldoende openbare parkeergelegenheden gelegen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op de meubelboulevard Hoogstad in Vlaardingen. Daarmee is de Rijksweg A20 – afslag 8 Vlaardingen zeer goed te bereiken. Via de A20 zijn de Rijkswegen A4 en A13 dan ook goed bereikbaar.

Via het provinciale wegennetwerk is het object goed bereikbaar voor de omliggende plaatsen/steden zoals Vlaardingen, Maassluis en Westland.

Busverbinding 126 is op loopafstand gelegen en station Vlaardingen is binnen enkele autominuten te bereiken. In de nabije toekomst rijdt via Station Vlaardingen een directe metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

De meubelboulevard Hoogstad kenmerkt zich door een groot aanbod van winkels en bedrijven in diverse branches. In de directe omgeving zijn veel bekende ketens gevestigd zoals de HACO, Yorcom, McDonald’s, Texaco tankstation, hotel IBIS, Beter BED en de zonnestudio Ergo Sun gevestigd.

BESTEMMINGSPLAN
Conform vigerend bestemmingsplan “Hoogstad” zijn op de locatie de volgende functies toegestaan:
– Bedrijven;
– Dienstverlening;
– Kantoren;
– Maatschappelijke voorzieningen die deel uitmaken van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;
– Perifere detailhandel;

Al dan niet in combinatie met:
– Ondergeschikte detailhandel;

BESCHIKBAAR
Naar verwachting komt het object medio september 2019 beschikbaar.

Brochure

Op bedrijventerrein Vettenoord in Vlaardingen zijn per direct een tweetal bedrijfsunits beschikbaar voor zowel koop als huur. Het betreffen 2 bedrijfsunits van ca. 60 m2 groot en zijn voorzien van een handmatige overheaddeur en een lichtkoepel voor natuurlijke lichtinval.

De bedrijfsunits zijn uitermate geschikt voor opslagdoeleinden. Op dit moment zijn er geen nutsvoorzieningen aanwezig. Tevens zijn de units gelegen op een afsluitbaar terrein door middel van een hekwerk.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Vettenoord in Vlaardingen. Daarmee is het object centraal gelegen in Vlaardingen en gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Via de Marathonweg is onder meer afslag 8 Vlaardingen-West binnen enkele autominuten bereikbaar. Via de Deltaweg en de Schiedamsedijk is Rijksweg A4 – Afslag Benelux eveneens zeer goed bereikbaar.

Op ongeveer een kilometer afstand is het in ontwikkeling zijnde metrostation Vlaardingen-centrum gelegen. Alwaar binnenkort de metroverbinding Rotterdam-Hoek van Holland langs rijdt. Deze metroverbinding sluit tevens goed aan op de regionale busverbindingen.

BESCHIKBAAR
De bedrijfsunits zijn per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
– Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.
– Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de transactieprijs, te voldoen binnen 4 weken na ondertekenen van de koopakte.

Brochure

In het Deltagebied op bedrijventerrein “Zeemanshaven” in Vlaardingen wordt binnenkort gestart met de ontwikkeling van een tweetal grote bedrijfsunits met ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het project wordt gerealiseerd nabij de Kringloopwinkel “Het Goed” en is bereikbaar via een nieuwe in- en uitrit vanaf de Heliniumweg. De beoogde ontwikkeling betreft de realisatie van 3 units, waarvan momenteel nog 2 turn-key units beschikbaar zijn voor verhuur.

Unit 1
Unit 1 is gelegen aan de achterzijde van het bedrijfsverzamelgebouw en betreft een bedrijfshal van 755 m2 met aan de voorzijde een kantoorruimte van in totaal 104 m2, evenredig verdeeld over 2 verdiepingen. Direct voor het object zijn 10 parkeerplaatsen gelegen.

Unit 2
Unit 2 is de middelste unit en betreft eveneens 755 m2 bedrijfsruimte met 104 m2 kantoorruimte, verdeeld over 2 verdiepingen. Aan de voorzijde van het object zijn 10 parkeerplaatsen gelegen.

Gedurende de ontwikkelfase behoort het tevens tot de mogelijkheden beide units te combineren, waardoor een bedrijfsruimte gecreëerd kan worden van 1.560 m2.

OPLEVERINGSNIVEAU – BEDRIJFSHAL
– Een monoliet betonvloer met een maximale vloerbelasting van 2.500 kg/m2;
– Een maximale vrije hoogte van ca. 9 meter;
– Elektrische bedienbare overheaddeur (4,5m x 4,5m);
– Er is constructief rekening gehouden met het plaatsen van een kraanbaan (incl. kraanbaanligger, excl. rails en maximaal draagvermogen van 5 ton).
– Led verlichting;
– Diverse wandcontactdozen;
– Krachtstroom;
– Verwarming d.m.v. een splitunit;
– Unit scheidende wanden van gasbeton;

OPLEVERINGSNIVEAU – KANTOORRUIMTE
– Grote raampartijen voor natuurlijk lichtinval voorzien van isolerende beglazing;
– Systeemplafond met Led verlichting;
– Verwarming d.m.v. een splitunit;
– Afgewerkte wanden met gesausd glasweefsel;
– Pantry met aansluitingen voor elektrische apparatuur;
– Luxe betegelde toiletruimte met fontein en afzuiging;
– Kabelgoten voorzien van data- en elektra aansluitingen.

OPLEVERINGSNIVEAU BUITENTERREIN
Het buitenterrein wordt volledig verhard door middel van klinkerbestrating, waarbij er 10 parkeerplaatsen per unit gerealiseerd worden.

DUURZAAMHEID
De ontwikkeling kent een duurzaam karakter. Er wordt geen gasaansluiting gerealiseerd en het object voldoet tevens aan de isolatiewaarden conform het bouwbesluit.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De rivierzone Vlaardingen, gelegen op de rechter Maasoever, strekt zich uit vanaf de Benelux corridor tot aan het recreatiegebied de Lickebaerd met daarin diverse bedrijventerreinen.
Het te realiseren bedrijfsgebouw is gelegen op bedrijventerrein Deltagebied direct achter de gamma bouwmark en Kringloopwinkel “Het Goed”. Via de Deltaweg zijn de Rijksweg A20 (afslag Vlaardingen) en de Rijksweg A4 (Knooppunt Benelux tunnel) binnen enkele autominuten bereikbaar.
Op enkele minuten lopen is het in ontwikkeling zijnde metrostation Vlaardingen Centrum gelegen, alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt. Daarmee bent u verzekerd van een snelle verbinding ten opzichte van omliggende steden als Maassluis, Schiedam en Rotterdam.
BESCHIKBAAR
De beschikbaarheid van het object is in overleg en is afhankelijk van de bouwplanning.

HUURPRIJS
Unit 1: € 5.800,- per maand excl. BTW
Unit 2: € 5.800,- per maand excl. BTW

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

Brochure

Leehove 20, De Lier

€ 12.500 per maand

Honderdland kavel 55, Maasdijk

€ 325 per m2 V.O.N. excl. BTW

Slotenmakerstraat 27, Naaldwijk

€ 359.000 K.K.

Erasmusplein, Vlaardingen

€ 125.000 V.O.N. (Vanaf)