Property Status: HUUR

46 objecten gevonden

Op een goede zichtlocatie langs de Burgemeester van Doorlaan is aan De Hondert Margen 7 een solitaire bedrijfsruimte beschikbaar voor verhuur. De bedrijfsruimte is ca. 592 m² groot en de kantoorruimte is ca. 152 m² groot, verdeeld over twee verdiepingen.

De bedrijfsruimte is gelegen aan de achterzijde en is onder meer voorzien van drie overheaddeuren, een vrije hoogte van 5,45 meter onder het spant, lichtstraten, ruim voldoende krachtstroomaansluitingen, Tl-verlichting, twee gasgestookte heaters en toilet inclusief wasbak. Tevens is de bedrijfsruimte voorzien van een gedeeld buitenterrein, afgesloten door een hekwerk.

De kantoorruimte is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van een eigen entree. De totale kantoorruimte is ca. 152 m² groot een onder meer voorzien van: verwarming d.m.v. CV, airco units, data- en elektra aansluitingen, toilet, pantryblok en te openen ramen. De begane grond is ingedeeld in 2 werk/spreekkamers, terwijl de 1e verdieping een open indeling heeft.

Brochure

Plattegrond

Panorama

Op bedrijventerrein “Vlotlaan” te Monster is per direct een turn-key kantoorruimte beschikbaar voor verhuur.

Het betreft een representatieve kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping met gemeenschappelijk gebruik van algemene ruimtes. De kantoorruimte is groot ca. 80 m² en onder meer voorzien van voldoende data- en elektra aansluitingen, verlaagd plafond met lichtarmaturen, airconditioning, verarming d.m.v. radiatoren en te openen ramen voorzien van zonwerende folie.

Verder is de kantoorruimte volledig gemeubileerd met meubilair, vaste kastenwanden en raamdecoratie. De algemene ruimtes betreffen de toiletten, pantry en twee spreekkamers op de begane grond en 1e verdieping. Ook is er een gemeenschappelijk alarm aanwezig.

Brochure

Op bedrijventerrein “Coldenhove West” in Maasdijk komt een solitair bedrijfspand beschikbaar, bestaande uit een ruime bedrijfshal inclusief kantoorruimte en ruim buitenterrein.

Het object is gelegen op een mooie zichtlocatie aan de entree van het bedrijventerrein en kenmerkt zich door een goede mix tussen bedrijfsruimte en kantoorruimte.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte is groot ca. 1.454 m² en onder meer voorzien van:
– Voorbereidingen voor kraanbanen;
– Klimaatbeheersing;
– Een maximale vloerbelasting van 3.500 kg/m²;
– Een vrije hoogte van 6,5 meter;
– 2 elektrische overheaddeuren;
– 4 lichtstraten;
– Verlichting;
– Loodskantoren;
– Grote stroomcapaciteit;
– VAC – tagsysteem.

Via een trap is de entresolvloer van ca. 137 m² gesitueerd, welke is geschikt voor extra opslag van goederen- en materialen. Tot slot is bedrijfsruimte gesplitst in 2 ruimtes door middel van een brandwerende tussenwand.

Kantoorruimte
De kantoorruimte is gelegen aan de voorzijde van het object en is groot ca. 475 m², verdeeld over twee verdiepingen. De kantoorruimte is hoogwaardig ingericht en onder meer voorzien van:
– Representatieve entree voorzien van automatisch slot;
– Mechanische ventilatie;
– Verlaagde plafonds met lichtarmaturen;
– Ruim voldoende data- en elektra aansluitingen;
– Sanitaire voorzieningen;
– Kantine voorzien van een ruimte pantry;
– VAC – tagsysteem;
– Glasvezelaansluiting;
– Diverse werk- spreek- en kleedruimtes.

De kantoorruimte is zowel toegankelijk via de entree als via de trap vanuit de bedrijfsruimte.

Buitenterrein
Het buitenterrein is ca. 1.068 m² en onder meer verhard en voorzien van 22 parkeerplaatsen voor personenauto’s. Waarvan deels geschikt voor elektrische auto’s.

Brochure

Plattegronden

KLIK HIER VOOR GROTE PLATTEGRONDEN

Op Bedrijvencentrum “De Nijverheid” in Maassluis is per direct een representatieve bedrijfsruimte beschikbaar voor verhuur.

Via de representatieve entree (ca. 16 m²) stapt u de bedrijfsruimte binnen. De entree is voorzien van plavuizen vloer en de sanitaire voorzieningen. Via een loopdeur bereikt u de bedrijfsruimte op de begane grond, terwijl via de trap de kantoorruimte op de 1e verdieping bereikbaar is.

Opslag/productieruimte
De bedrijfsruimte is groot ca. 100 m² en onder meer voorzien van een elektrische overheaddeur, een maximale vloerbelasting van 1.000 kg/m², verwarming d.m.v. radiatoren en tl-verlichting.

Kantoorruimte
De kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping is groot ca. 116 m² en is onder meer voorzien van een 2 spreekkamers en een open ruimte. Het geheel kent een representatieve uitstraling met een linoleumvloer, pantry, verlaagd plafond met lichtarmaturen, airconditioning, voldoende data- en elektra aansluitingen en verwarming d.m.v. radiatoren. Tevens biedt de 1e verdieping voldoende natuurlijk lichtinval door aanwezigheid van een lichtkoepel.

Brochure

BewarenBewaren

Op het Transportcentrum in Maasdijk is deze kantoorlocatie per 1 mei beschikbaar. Het stenen gebouw is uit twee etages opgebouwd, waarvan de begane grond beschikbaar is voor verhuur.

Er is een centrale entree met toegang naar de desbetreffende kantoorruimte en toiletten. Tevens staat in deze entree de trap naar de verdieping. De kantoorruimte van ca. 90 m² groot is voorzien van o.a. een verlaagd plafond met lichtarmaturen, kabelgoten, airco en een pantry. Tevens is het object voorzien van sunscreens aan de buitenzijde.

Het kantoorpand beschikt over een ruim voorterrein met een 3-tal parkeerplaatsen.

Brochure

Per 1 juli 2018 komt op bedrijventerrein De Woerd in Naaldwijk een ruime bedrijfshal inclusief kantoorruimte beschikbaar.

De bedrijfsruimte is centraal gelegen in Westland en dankzij haar ligging en voorzieningen uitstekend geschikt voor opslag- en productiewerkzaamheden.

De bedrijfsruimte is groot ca. 1.075 m² (27 m breed x 42 m diep), terwijl de kantoorruimte aan de voorzijde ca. 120 m² bedraagt. De kantoorruimte is verdeeld over 2 verdiepingen.

De bedrijfsruimte is onder meer voorzien één elektrische overheaddeur (4,5 m x 4,5 m), krachtstroomaansluitingen, een vrije hoogte van ca. 5,90 meter, gasgestookte heaters, lichtstraten en verlichtingsarmaturen. De begane grond vloer is volledig onderheid, vloeistof dicht en heeft een maximale vloerbelasting van maar liefst 3.500 kg/m².

De kantoorruimte is recentelijke gerenoveerd en voorzien van alle benodigde hedendaagse voorzieningen, zoals ruim voldoende data- en elektra aansluitingen, verwarming d.m.v. een Cv installatie, verlaagd plafond met lichtarmaturen, sanitaire voorzieningen, pantry en mechanische ventilatie.

Kortom, dankzij haar open inrichting, onderheide vloer met hoge vloerbelasting, een goede vrije hoogte en de centrale ligging is het object ideaal geschikt voor productie- en opslagactiviteiten in combinatie met een kleinschalig kantoor.

Brochure

De Hondert Margen 7, De Lier

€ 3.500 per maand

Honderdland 170, Maasdijk

€ 2.249.000 k.k.

Vlotlaan 250, Monster

€ 995 per maand

Aartsdijkweg 9, Maasdijk

€ 12.000 per maand

Nijverheidstraat 27, Maassluis

€ 1.450 per maand