Property Status: HUUR

76 objecten gevonden

Op het voormalig Greenery terrein op bedrijventerrein Westerlee in De Lier is per direct 1 solitaire kantoorruimte te huur, welke direct is te betrekken.

De kantoorruimtes zijn te betreden via een centrale opgang met een centrale ruimte. In deze centrale ruimte zit de centrale toiletruimte.

Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 93 m2 en is opgedeeld in één grote kantoorruimte en aparte spreekkamer. De spreekkamer is opgebouwd uit glazen wanden.

Verder is de kantoorruimte volledig gestoffeerd en luxe afgewerkt. De aangebrachte voorziening zijn automatische zonwering middels een weerstation, een eigen pantry, vloerverwarming, airconditioning, systeemplafond met ledverlichting, data- en elektra en centrale muziekinstallatie. U kunt deze kantoorruimte dan ook direct betrekken.

De huur van de kantoorruimte is inclusief gebruik algemene ruimtes, entree e.d. Kosten voor nutsvoorzieningen zijn voor rekening van huurder.

De bedrijfshal, waarboven de kantoorruimte zich bevindt, is in eigendom van de eigenaar. Het gebruik van de hal, tegen een extra vergoeding, is in overleg met de eigenaar op bepaalde tijdstippen gedurende een werkdag mogelijk.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein Westerlee ligt direct aan het einde van de A20 richting Hoek van Holland. Dit is de entree van het Westland en plaatsen als Naaldwijk, ’s-Gravenzande en Hoek van Holland liggen dan ook op een steenworp afstand. Via de rijksweg A20 zijn Delft, Rotterdam en Den Haag binnen 20 minuten bereikbaar. Onlangs is het knooppunt Westerlee grootschalig gerenoveerd in het kader van het 3-in-1 project. De bereikbaarheid van Leehove, maar ook plaatsen als Hoek van Holland (Stena-line), Naaldwijk en ’s-Gravenzande is hiermee geoptimaliseerd. Via de rijksweg A20 zijn plaatsen als Rotterdam, Vlaardingen (Norfolk-line) en het gehele Botlek gebied goed te bereiken. Via de Burgemeester van Doornlaan is Delft snel te bereiken. Hiermee is er ook een goede verbinding met de rijkswegen A4/A12/A13 waardoor plaatsen als Den Haag, Amsterdam en Utrecht goed bereikbaar zijn.

Brochure

Op bedrijventerrein Westerlee is per direct een kantoorruimte beschikbaar van ca. 105 m2 groot.
Het betreft een kantoorruimte op een zeer mooie zichtlocatie aan de Burgemeester van Doornlaan (N223) dichtbij knooppunt Westerlee.

KENMERKEN
De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en beschikt voor de volgende kenmerken:
– Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
– Kabelgoten met data en elektra;
– Sanitaire voorzieningen;
– Pantryruimte
– Verwarming d.m.v. CV radiatoren;
– Hardhouten trap naar de verdieping.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Leehove. Dit terrein grenst aan het voormalige Greenery terrein Westerlee, wat nu een AGF logistiek centrum is. In de toekomst zal ook bedrijvenpark Honderdland gaan grenzen aan Leehove, waardoor een corridor van bedrijventerreinen ontstaat aan de entree van het Westland met het Transportcentrum, Coldenhove Noord en Zuid, Honderdland, Leehove en Westerlee.

Bedrijventerrein Leehove bevindt zich aan het einde van de rijksweg A20 bij ‘’knooppunt’’ Westerlee, wat gezien mag worden als de entree van het Westland. Het gehele Westland is dan ook binnen enkele autominuten bereikbaar.

De bereikbaarheid van Leehove, maar ook plaatsen als Hoek van Holland (Stena-line), Naaldwijk en ’s-Gravenzande is door het 3-in-1 project geoptimaliseerd. Via de rijksweg A20 zijn plaatsen als Rotterdam, Vlaardingen (Norfolk-line) en het gehele Botlek gebied goed te bereiken. Via de Burgemeester van Doornlaan is Delft snel te bereiken. Hiermee is er ook een goede verbinding met de rijkswegen A4/A12/A13 waardoor plaatsen als Den Haag, Amsterdam en Utrecht goed bereikbaar zijn.

Brochure

Op bedrijventerrein “Spaanse Polder” te Rotterdam op de grens van Schiedam komt per direct een representatieve bedrijfsunit beschikbaar. Daarmee is het object op steenworp afstand gelegen van de A20 – afslag 12. Het betreft ca. 70 m2 (bvo) bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 70 m2 (bvo) op de verdieping.

De unit is onder meer voorzien van:
– Zelfstandige entree;
– Overheaddeur (2.70m x 3m);
– Een maximale vrije hoogte van 3,3m;
– Een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2 op de begane grond;
– Een maximale vloerbelasting van 250 kg/m2 op de verdieping;
– Verwarming d.m.v. radiatoren op de verdieping;
– Raampartijen op de verdieping voor natuurlijk lichtinval;
– Toilet;
– Pantry op de verdieping.

Vanwege de natuurlijke lichtinval en de pantry leent de verdieping zich uitstekend als kantoorruimte. Tevens zijn bij dit object 2 parkeerplaatsen voor de deur gelegen. Het bedrijfsverzamelgebouw wordt ’s nachts afgesloten middels een elektrisch hekwerk. Eventueel bestaat de mogelijkheid om meerdere units te koppelen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Spaanse Polder welke direct grenst aan bedrijventerrein ’s-Gravenlandsepolder en bedrijvenpark Noord-West in Rotterdam. Daarmee is het object strategisch gelegen ten opzichte van de Rijksweg A20.

In de omgeving van het object zijn de Van Nelle fabriek en Verstegen Spices & Sauces nabij gelegen.

Via de Tjalklaan zijn de aansluitende bedrijventerreinen en omliggende gebieden als Schiedam en Rotterdam-Noord uitstekend bereikbaar. Op enkele minuten loopafstand zijn diverse bushaltes gelegen die in directe verbinding staat met station Schiedam centrum en Rotterdam CS.

Brochure

Op bedrijventerrein “Vlotlaan” te Monster komt per direct een bedrijfsruimte met bovengelegen kantoorruimte en entresolvloer beschikbaar.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte is ca. 95 m2 groot met een maximale vloerbelasting van 1500 kg/m2. Het object is voorzien van een handmatige overheaddeur, verlichting, toilet, wasbak, brandhaspel, een meterkast voor gas / water / licht en een ISRA aansluiting.

Entresolvloer
De entresolvloer is ca. 30 m2 en te gebruiken als kantoor, magazijn of kantine. De entresolvloer is voorzien van een pantry en verlichting.

1e verdieping
De 1e verdieping is ca. 95 m2 en is geschikt als kantoorruimte. Deze ruimte is voorzien van een linoleumvloer, een airco unit, verlaagd plafond met lichtarmaturen, te openen ramen en een spreekkamer aan de achterzijde. Tevens zijn er nog te koppelen data- en elektrapunten aanwezig.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Vlotlaan in Monster ligt in het hart van het Westland en is daarom een prima uitvalsbasis voor de ondernemer die actief is in het Westland. Via de N211 is Den Haag en de oprit A4 richting Amsterdam goed bereikbaar. Via de N213 is de Rijksweg A20 richting Rotterdam te bereiken.

De bushalte van lijn 35 (Hoek van Holland-Den Haag Leyenburg) is op een steenworp afstand van het terrein gelegen. Bedrijventerrein Vlotlaan leent zich dan ook ui
tstekend voor ondernemers die actief zijn in Westland en omstreken.

PARKEREN
Er zijn in de straat en in de directe omgeving meerdere gratis parkeerplaatsen aanwezig. Er is gelegenheid tot openbaar parkeren langs het water en bij de Druiventuin.

Brochure

Op bedrijventerrein de “Vettenoordse Polder” in Vlaardingen is per direct een bedrijfsunit, inclusief toilet en elektrische deur, beschikbaar. Het object is gelegen aan de 5e Industriestraat 11C te Vlaardingen en omvat ca. 120 m2 bedrijfsruimte, verdeeld over twee verdiepingen.

De bedrijfsruimte is ca. 60 m2 groot en is onder meer voorzien van een elektrische overheaddeur, Tl-verlichting, heater, krachtstroom en een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2 en een houten trap naar de verdieping.

De verdieping is eveneens ca. 60 m2 groot en is geschikt als extra opslag- en/of kantoorruimte. De verdieping is deels voorzien van een houten vloer, deels voorzien een net afgewerkte vloer en van raampartijen voor natuurlijk lichtinval.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Vettenoordse Polder in Vlaardingen. Met directe aansluiting op provinciale wegen Deltaweg en de Marathonweg zijn omliggende bedrijventerreinen en de rijksweg A20 uitstekend bereikbaar. Tevens is op loopafstand de bushalte gelegen, welke in directe verbinding staat met de in ontwikkeling zijnde metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

Brochure

Op het Veerplein in het centrum van Vlaardingen is per direct een winkelruimte beschikbaar op een A1 locatie! Het betreft een winkelruimte van ca. 160 m2 met een royale frontbreedte van 8 meter. Daarmee is het recht tegenover de HEMA en VUE Vlaardingen gevestigd.

Kenmerken:
– Aluminium winkelpui met glas en 8 meter frontbreedte;
– 8 m breed x 19,75 m diep;
– Magazijnruimte aan achterzijde gelegen;
– Achteruitgang;
– Toilet;
– Pantry;
– CV opstelling;
– Airco unit;
– Betonvloer;
– Systeemplafond met ingebouwde lichtarmaturen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Op het centrale Veerplein zijn onder meer VUE Vlaardingen, de Bibliotheek, HEMA en de Kruidvat zijn gevestigd. Op het Veerplein is tevens de weekmarkt. Daarnaast zijn het winkelcentrum Liesveld en de gezellige winkelstraat Hoogstraat op loopafstand gelegen.

Alleen al winkelcentrum Liesveld biedt met ca. 12.000 m2 veel winkelplezier en een uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan gezellige horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder 1 dak.

Het winkelcentrum is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de toekomstige metroverbinding op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct bij de ingang van het winkelcentrum.

Brochure

Deltaweg / Kreekweg, Vlaardingen

€ 105.000 V.O.N. (vanaf)

Leehove 103, De Lier

€ 850 per maand

Graafstroomstraat 51C, Rotterdam

€ 1.150 per maand

Vlotlaan 314, Monster

€ 1.200 per maand

Noordvliet 31, Maassluis

€ 365.000 K.K.