Property Status: HUUR

75 objecten gevonden

Op bedrijventerrein ABC Westland te Poeldijk is in het kantorencomplex “Westlandse Poort” per direct een representatieve kantoorruimte beschikbaar.

De “Westlandse Poort” is omstreeks 2010 gebouwd en is voorzien van alle hedendaagse voorzieningen en heeft een hoogwaardige uitstraling. Op de begane grond van het complex is tevens eetcafé Westpoort gesitueerd. Een ideale locatie voor de (zakelijke) lunch.

Op de 3e verdieping is ABC Westland 135B beschikbaar. De kantoorruimte is ca. 25 m2 groot en onder meer voorzien van tapijt, luchtbehandeling (koud en warm), voldoende data- en elektra aansluitingen, automatische verlichting en voldoende lichtinval.

De Westlandse Poort is verder toegankelijk via een tag-systeem en tevens beveiligd door middel van een alarm- en brandmeldinstallatie. Elke verdieping is voorzien van gedeelde sanitaire voorzieningen en een pantry met koelkast en vaatwassers. Ook een personenlift is aanwezig in het complex.

Tot slot is het complex voorzien van een ruim parkeerterrein, welke eveneens toegankelijk is voor bezoekers.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op Bedrijventerrein ABC Westland en ligt op korte afstand van de snelweg A4 (Den Haag – Amsterdam). Nabij deze op -en afritten is het knooppunt ‘Prins Clausplein’ gelegen, alwaar de snelwegen A4, A12 (Den Haag – Utrecht) en A 13 (Den Haag – Rotterdam) tezamen komt. De A20 (Westland- Rotterdam) is eveneens in de nabije omgeving namelijk op 10 minuten afstand en te bereiken via de N213.

Onlangs is het 3-in-1 project afgerond zijn, waardoor met name de verkeersafwikkeling op knooppunt Westerlee (begin A20) verbeterd is. Met het openbaar vervoer is het object uitstekend te bereiken vanuit Rotterdam en Den Haag.

BESCHIKBAAR
De kantoorruimte is beschikbaar in overleg, op korte termijn mogelijk.

PARKEREN
Er zijn ruim voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot voor de servicekosten bedraagt € 44,- per m2 per jaar excl. BTW, oftewel € 92,- per maand exclusief BTW.

Niet alleen qua uitstraling biedt het complex luxe. Ook voor wat betreft de service en voorzieningen biedt de Westlandse Poort een uitstekende dienstverlening.

Brochure

Aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is per direct een bedrijfsruimte beschikbaar. Het betreft een bedrijfsruimte van ca. 428 m² bvo op de begane grond en ca. 362 m² bvo op de verdieping.

Het object is voorzien van een stenenvloer op de begane grond en een houtenvloer op de verdieping. De maximale vloerbelasting op de begane grond is 1000 kg/m2 en op de verdieping 250 kg/m2. Hierdoor is het object geschikt als pakhuis en opslagruimte.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen nabij het centrum van Vlaardingen aan de Oosthavenkade, die aansluit op rivier de Nieuwe Maas. Tevens is er een goede ontsluiting met de Rijksweg A20 via de afslag Beneluxtunnel. Daarnaast is station Vlaardingen-centrum op loopafstand gelegen, waar ook metro- en busverbindingen te vinden zijn.

Op enkele minuten loopafstand is het in ontwikkeling zijnde metrostation gelegen. Binnenkort rijdt heer zeer frequent de metro van Hoek van Holland tot Rotterdam. Daarmee is de kavel ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

Brochure

Op bedrijventerrein de “Vettenoordse Polder” in Vlaardingen is per direct een bedrijfsunit beschikbaar. Het betreft totaal ca. 80 m2 bedrijfsruimte inclusief kantoorruimte.

Het object is onder meer voorzien van handmatige overheaddeur, toilet, pantry, Tl-verlichting en wordt verwarmd door middel van CV. Tevens is het object gelegen op een terrein dat afsluitbaar is door middel van een gemeenschappelijk, elektronisch hekwerk.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Vettenoordse Polder in Vlaardingen. Met directe aansluiting op provinciale wegen Deltaweg en de Marathonweg zijn omliggende bedrijventerreinen en de rijksweg A20 uitstekend bereikbaar. Tevens is op loopafstand de bushalte gelegen, welke in directe verbinding staat met de in ontwikkeling zijnde metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

BESCHIKBAAR
Het object is per 1 januari 2019 beschikbaar.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

Brochure

Op bedrijventerrein de “Vettenoordse Polder” in Vlaardingen is per direct een representatieve bedrijfsunit beschikbaar. Het betreft totaal ca. 310 m2 verdeeld over 2 verdiepingen.

De bedrijfsruimte op de begane grond van ca. 155 m2 groot is te betreden via de entree en is onder meer voorzien van een elektrische overheaddeur, een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m², een vrije hoogte van 4.2 m, tl-verlichting, brandslang en toilet met fontein en uitstortgootsteen.

Via de vaste houten trap is de verdieping van ca. 155 m2 te betreden, waar de mogelijkheid is om een kantoorruimte te creëren. De verdieping is onder meer voorzien van een pantry, een systeemplafond met lichtarmaturen, een lichtstraat en raampartijen voor natuurlijk lichtinval. De maximale vloerbelasting op de verdieping bedraagt 500 kg/m².

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Vettenoordse Polder in Vlaardingen. Met directe aansluiting op provinciale wegen Deltaweg en de Marathonweg zijn omliggende bedrijventerreinen en de rijksweg A20 uitstekend bereikbaar. Tevens is op loopafstand de bushalte gelegen, welke in directe verbinding staat met de in ontwikkeling zijnde metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Het object maakt deel uit van de Vereniging Van Eigenaars ‘’3e Industriestraat Vlaardingen’’.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

Brochure

Aan de Maasambacht in Maasdijk is per direct een representatieve bedrijfshal beschikbaar voor verhuur. De bedrijfsruimte is recentelijk gesplitst en gerenoveerd en daarmee ook in keurige staat.

De totale bedrijfsruimte is 445 m2, waarvan ca. 62 m2 gelegen is aan de voorzijde van het object en daarmee ook geschikt is als kantoorruimte. Deze ruimte heeft een vrije hoogte van ca. 2,8 meter en is eveneens voorzien van raampartijen voor natuurlijk lichtinval.

De bedrijfsruimte aan de achterzijde is met een lengte van 25 meter en breedte van ca. 15,2 meter in totaal ca. 380 m2 groot. Deze hal beschikt over een vrije hoogte van 6,10 meter onder het spant en een vrije hoogte van 6,85 meter tussen het spant.

Verder is de bedrijfshal onder meer voorzien van:
– LED verlichting;
– Twee grote lichtstraten voor natuurlijk lichtinval;
– Voorbereidingen voor vloerverwarming;
– Elektrische overheaddeur (4,2m x 2,80m);
– Glasvezelverbinding via Cbizz;
– Loopdeur voorzien van TAG-systeem.

De bedrijfshal is voorzien van vloerverwarming. Desgewenst kan het object voorzien worden van gas-aansluiting om de vloerverwarming daadwerkelijk in werking te stellen. Tevens zal de verhuurder nog zorg dragen voor het plaatsen van een toilet.

Tot slot is aan de voorzijde van het object een ruim terrein gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen. Het buitenterrein is ook uitstekend bereikbaar voor vrachtverkeer.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Maasambacht op enkele autominuten afstand van de Rijksweg A20. Met de aanleg van de twee turborotondes aan het Maasdijkplein en het Westerleeplein is de doorstroming van het verkeer eveneens aanzienlijk verbeterd.

Via de Rijksweg A20 zijn grote steden als Rotterdam en Utrecht. Via de Westlandroute en Veilingroute is de rijksweg A4 goed bereikbaar, waardoor plaatsen als Den Haag en Amsterdam te bereiken zijn.

PARKEREN
Aan de voorzijde van het object zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Brochure

Aan de rand van Vlaardingen-Oost komt per direct een bedrijfs- en kantoorruimte beschikbaar. Het voor verhuur beschikbare object betreft ca. 117 m2 bedrijfsruimte op de begane grond, ca. 117 m² kantoor-/bedrijfsruimte op de verdieping en maar liefst 3 parkeerplaatsen.

Het object is in 2000 gebouwd en onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw.
De maximale vloerbelasting bedraagt 1.500 kg/m2 voor de bedrijfsruimte en 250 kg/m2 op de verdieping.

De bedrijfsruimte is ingericht met onder meer:
– Overheaddeur;
– Verwarming d.m.v. CV;
– Alarmsysteem;
– Toilet en pantry;
– Tl-verlichting;
– Afgewerkte vloer;
– Verlaagd plafond met lichtarmaturen op de verdieping.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de rand van Vlaardingen-Oost op de Schiedamsedijk 52 H te Vlaardingen langs de Rijksweg A4. Daarmee is de Rijksweg A4 – afslag 16 Vlaardingen-Oost binnen enkele autominuten te bereiken. Via de A4 zijn de Rijkswegen A20 en A13 dan ook goed bereikbaar.

Tevens is station Vlaardingen-Oost, als ook busverbindingen 56 en 126 op loopafstand gelegen. In de nabije toekomst rijdt via Station Vlaardingen-Oost een directe metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

Brochure

Oosthavenkade 88, Vlaardingen

€ 1.500 per maand

Nieuweweg 12C, Poeldijk

€ 159.000 K.K.

3e Industriestraat 23D, Vlaardingen

€ 1.650 per maand

Maasambacht 2 – A2, Maasdijk

€ 2.750 per maand