Property Status: HUUR

61 objecten gevonden

Op een uitstekende zichtlocatie op bedrijventerrein ‘’Wateringse Veld’’ in Wateringen komt per 1 april een moderne kantoorruimte op de begane grond beschikbaar. Het betreft een kantoorruimte van in totaal 750 m2. Deelverhuur is mogelijk vanaf 375 m2.

Via de representatieve entree met vide aan de voorzijde van het object betreedt u de kantoorruimte. De entree is voorzien van brievenbus, lift en verwarming door middel van radiatoren.

De kantoorruimtes zijn onder meer voorzien van:
– Pantry;
– Toiletten;
– Systeemplafond;
– Zonwerende/ isolerende beglazing;
– Verwarming d.m.v. radiatoren;
– Kabelgoten voorzien van data- en elektra.

Bij het object behoren 11 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens is in de omgeving voldoende mogelijkheid voor openbaar parkeren.

Renovatie
De komende periode worden de kantoorruimtes verbouwd. Onder meer toiletten worden vervangen en de wanden worden opnieuw geschilderd. Hierdoor krijgt het geheel een frisse uitstraling.

Indien gewenst is verhuurder tevens bereid om te investeren in een klimaatsysteem voor onder meer koeling van de ruimte. De investering van het klimaatsysteem wordt over een periode van 10 jaar verdisconteerd in de huurprijs.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsobject is gelegen op de bedrijventerrein ‘”Wateringse Veld’’ te Wateringen. In de nabije omgeving zijn onder andere BMW dealer Kalfsbeek, Hornbach en de Marko gevestigd. Het object is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Onder meer de (verlengde) A4, A12 en A13 zijn nabij gelegen, waardoor plaatsen als Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam snel bereikbaar zijn. Via de provinciale weg N-221 zijn de op- en afritten van de rijkswegen snel bereikbaar.

Tot slot wordt door provincie Zuid-Holland en de gemeente Westland een grote infrastructurele ontwikkeling doorgevoerd. De provinciale weg N211 wordt verbreed naar 2 x 3 rijstroken. Verder wordt de kruising N211-Laan van Wateringse Veld ongelijkvloers gemaakt. Ook de kruising N211-N222 (veilingroute-Wippolderlaan) wordt ongelijkvloers gemaakt. Hiermee wordt de doorstroming van het verkeer aanzienlijk verbeterd.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerrein Wateringen” is op de locatie een solitaire kantoorfunctie toegestaan.

HUURPRIJS
Optie 1
* 750 m2 kantoorruimte
* 11 parkeerplaatsen
* € 7.250,- per maand excl. BTW

Optie 2
* 375 m2 kantoorruimte
* 5 parkeerplaatsen
* € 3.625,- per maand excl. BTW

Optie 3
* 375 m2 kantoorruimte
* 6 parkeerplaatsen
* € 3.675,- per maand excl. BTW

Zoals voornoemd is verhuurder bereid te investeren in een klimaatsysteem. De investering hiervoor zal over een periode van 10 jaar verdisconteerd worden in de huurprijs.

SERVICEKOSTEN
De begane grondvloer is voorzien van eigen nutsvoorzieningen en internetaansluitingen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de contracten voor deze voorzieningen.

De servicekosten bedragen € 7,50 per m2 per jaar excl. BTW en betreffen een vergoeding voor:
– Glasbewassing 4x per jaar;
– Schoonmaak algemene ruimtes;
– Doormelding alarminstallatie/beveiligingsdienst;
– Gezamenlijke afvalverwerking;
– Bijdrage “Bedrijven Investingszone BWP” (naar rato van het oppervlak);
– Terrein- en groenonderhoud;
– Onderhoud technische installaties.

Brochure

In het centrum van Vlaardingen is momenteel de winkel/horeca/kantoorruimte aan de Hoogstraat 204-206 in aanbouw. Naar verwachting wordt het complex medio Q3 van 2019 opgeleverd.

Het betreft de ontwikkeling van in totaal ca. 293 m2 commerciële ruimte, welke nog op te splitsen is in 2 of 3 units. De commerciële ruimtes zijn geschikt voor de volgende doeleinden:

  • ambachtelijke bedrijvigheid;
  • detailhandel, met uitzondering van supermarkten en volumineuze detailhandel;
  • dienstverlening;
  • horeca tot en met categorie 1 van de bij deze regels behorende Staat van horeca-activiteiten (Cat. 2 mogelijk in overleg met de gemeente Vlaardingen)
  • kantoren met baliefunctie;
  • maatschappelijke voorzieningen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Hoogstraat is gelegen in het historische centrum van Vlaardingen en is direct gelegen aan het Liesveld viaduct nabij het water. Op loopafstand is dan ook het Veerplein, winkelcentrum Liesveld en de Haven gelegen. In de haven worden zomers diverse activiteiten georganiseerd.

Alleen al winkelcentrum Liesveld biedt met ca. 12.000 m2 veel winkelplezier en een uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan gezellige horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder 1 dak.

Het winkelcentrum is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de toekomstige metroverbinding op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct nabij de Hoogstraat.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het afwerkingsniveau van de standaard bedrijfsruimte is als volgt:
– Wanden worden voorzien van scanbehang of behangklaar uitgevoerd;
– Cementen dekvloer wordt aangebracht;
– Plafondplaten voorzien van verlichtingsarmaturen;
– In iedere ruimte wordt een toilet aangebracht.
Wanden voorzien van tegelwerk 1.500mm hoog. Vloer betegeld;
– Aparte technische ruimte voor cv en mv installatie.
– Electra wordt aangebracht volgende de geldende NEN1010 eisen;
– Elke unit wordt voorzien van een aparte CV-ketel met radiatoren;
– Mechanische ventilatie;

De scheidingswanden worden geplaatst door de ontwikkelaar. Standaard wordt het geheel voorzien van 2 meterkasten. In geval van 3 units zal 1 unit voorzien worden van tussenmeters.

In overleg met kandidaten kunnen er aanvullingen gedaan worden in het opleveringsniveau, waarbij de extra investering verrekend zal worden in de huurprijs.

SPLITSING
Het is mogelijk om het geheel te splitsen in 2 of 3 units. In onderstaande brochure zijn de verschillende mogelijkheden omschreven.
Huurprijzen variëren van € 1.075 per maand excl. BTW (83 m2) tot € 3.425,- per maand excl. BTW (293 m2)

Brochure

Op bedrijventerrein Groot Vettenoord komt per direct een representatieve kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het object is gelegen op een uitstekende zichtlocatie. De kantoorruimte is gesitueerd op de eerste etage van het geheel dat gevestigd is op de hoek van de Taanderijstraat en de Energieweg.

De ruimte is bereikbaar via een gemeenschappelijke opgang, alwaar via een trap direct de kantoorruimte op de 1e verdieping bereikbaar is.

De kantoorruimte is verdeeld over 2 delen en in totaal ca. 153,5 m2 groot. De kantoorruimte is net ingericht en onder meer voorzien van:
– Verwarming door middel van radiatoren;
– Te openen ramen;
– Volledig gestoffeerd;
– Data- en elektra aansluitingen;
– Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
– Lichtkoepel voor daglicht;
– Een drietal airco-units.
– Pantry en toilet.

In de directe omgeving zijn voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Groot Vettenoord in Vlaardingen. Met directe aansluiting op provinciale wegen Deltaweg en de Marathonweg zijn omliggende bedrijventerreinen en de rijksweg A20 uitstekend bereikbaar. Tevens is op loopafstand de bushalte gelegen, welke in directe verbinding staat met de in ontwikkeling zijnde metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten van het object zijn nader te bepalen en betreffen een voorschotvergoeding voor het gebruik van de nutsvoorzieningen, alsmede de schoonmaak van de algemene ruimtes en eventueel glasbewassing. Huurder is zelf verantwoordelijk voor contracten ten aanzien van telefonie- en internet.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

Brochure

Op Bedrijvenpark Honderdland te Maasdijk is per direct een bedrijfsruimte beschikbaar in een multifunctioneel bedrijfsgebouw. Het betreft een bedrijfsruimte met een totaal oppervlakte van ca. 448 m2 verdeeld over 3 lagen. Dit pand is uitermate geschikt voor een combinatie van showroom-, productie- en kantoorruimten.

De begane grond heeft een representatieve entree aan de voorzijde, entree aan de achterzijde, meterkast, trappenhuis en een open ruimte groot ca. 183 m2 welke bestemd is voor showroom- productie of opslagruimte. Dit pand heeft een grote elektronische overheaddeur.

Op eenvoudige wijze is deze totale ruimte, door het plaatsen van een tussenwand, te splitsen in een ruimte van ca 85 m2 en een ruimte van ca. 100 m2. De begane grond heeft een betonnen vloer met een vloerbelasting van 1.500 kg/m2.

De eerste verdieping is te bereiken via een betonnen trappenhuis en is geheel ingericht als kantoorruimte en o.a. voorzien van verlaagde plafonds met lichtarmaturen, pantry en toilet. De totale grootte van deze verdieping bedraagt 162 m2.

Op de 2e verdieping is nog een kantoorruimte van groot ca. 105 m2, tevens voorzien van systeemplafonds met lichtarmaturen. Bij het pand behoren 6 eigen parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, pal aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven Rotterdam Airport.

Met de start van de aanleg van de Blankenburgtunnel wordt de bereikbaarheid ten opzichte van de Maasvlakte aanzienlijk verbeterd.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Naaldwijk
Sectie: F
Nummer: 5630
Groot: 1 are 84 centiare

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan is “Bedrijventerrein Honderdland Fase 1”. Conform het bestemmingsplan is bedrijvigheid tot en met categorie 4.2 van de “Staat van Bedrijfsactiviteiten” toegestaan.

BOUWJAAR
Het object is in 2007 gebouwd en opgeleverd.

KOOPSOM
De koopprijs is op aanvraag beschikbaar.

Brochure

Op bedrijventerrein de Vettenoordse Polder komt per direct een representatieve bedrijfsunit van een modern bedrijfsverzamelgebouw beschikbaar. Het object is gebouwd in 2006 en betreft ca. 75 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en 52 m2 kantoorruimte op de entresolvloer.

De bedrijfsruimte beschikt over een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2 en is onder meer voorzien van handmatige overheaddeur (3,8 m x 4,1 m), verlichting, heater, alarmsysteem, betonvloer, toilet en Tl-verlichting. De vrije hoogte van het object bedraagt 7 meter in de hal en 3,10 meter onder de entresolvloer.

De kantoorruimte is onder meer voorzien van:
– Gestoffeerde vloer;
– Lichtkoepel;
– Airco unit;
– Systeemplafond met lichtarmaturen;
– Pantry.

Tot slot behoort bij het object 1 parkeerplaats.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Vettenoordse Polder in Vlaardingen. Met een directe aansluiting op provinciale Deltaweg en de rijksweg A20 zijn omliggende bedrijventerreinen uitstekend bereikbaar. Via Deltaweg-Schiedamsedijk is de Benelux tunnel binnen enkele autominuten bereikbaar.

Tevens is station Vlaardingen-West nabij gelegen, welke in directe verbinding staat met de in ontwikkeling zijnde metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

BESTEMMINGSPLAN
Conform vigerend bestemmingsplan “Groot Vettenoord en het volkstuinencomplex” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn bespreekbaar en in overleg met de eigenaar van het gebouw.

Brochure

Op bedrijventerrein “De Vergulde Hand” in Vlaardingen komt een representatieve bedrijfsunit beschikbaar gelegen op een mooie zichtlocatie. Het object is gelegen aan de James Wattweg 2C te Vlaardingen en omvat ca. 86 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en 86 m2 kantoorruimte op de verdieping.

De bedrijfsunit is onder meer voorzien van een elektrische overheaddeur, loopdeur, verlichting, gecoate vloer, toilet en meterkast. De maximale vloerbelasting is ca. 1.500 kg/m2.

Via de stalen trap bereikt u de verdieping, welke ingericht is als kantoorruimte. De verdieping is onder meer voorzien van een afgewerkte vloer, pantry, kamerindeling, verlaagde plafonds met lichtarmaturen, data- en elektra aansluitingen en te openen ramen.

Aan de voorzijde is ruimte voor parkeren.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Vergulde Hand in Vlaardingen. Via de Marathonweg en de Maassluisedijk is de rijksweg A20 binnen enkele autominuten te bereiken. Tevens is station Vlaardingen-West op loopafstand gelegen, alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland-Rotterdam langs rijdt.

Recentelijk heeft de gemeente Vlaardingen in samenwerking met de provincie Zuid-Holland de openbare ruimte op het bedrijventerrein aanzienlijk verbeterd. Er is onder meer een dubbele rotonde inclusief spoorwegtunnel aangelegd en de hoofdstructuur van het bedrijventerrein is opnieuw ingericht.

Tot slot is een BIZ (Bedrijfsinvesteringszone) opgericht die onder meer heeft gezorgd voor camerabeveiliging op het bedrijventerrein.

BESCHIKBAAR
In overleg.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot voor de servicekosten van de VVE bedraagt €50,- per maand excl. BTW. Hieronder vallen:
– 2-maandelijkse glasbewassing;
– Jaarlijkse controle CV-installatie;
– Jaarlijkse controle airconditioning;
– Periodiek onderhoud terrein en groenvoorziening;
– Jaarlijkse controle overheaddeur;
– 5% administratiekosten over bovengenoemde leveringen en diensten.

Brochure

Turfschipper 51-53, Wateringen

€ 3.625 per maand (vanaf)

Hoogstraat 204-206, Vlaardingen

€ 1.075 per maand (vanaf)

Honderdland 227, Maasdijk

€ 3.125 per maand / Koopprijs op aanvraag

Mercuriusstraat 18C, Vlaardingen

€ 1.175 per maand

James Wattweg 2C, Vlaardingen

€ 1.500 per maand