Bedrijfshuisvesting nieuws

Project Stael Bedrijfsunits een succes! Alles = Verkocht!

Afgelopen maand zijn de laatste koopovereenkomsten getekend inzake het project Stael Bedrijfsunits dat gerealiseerd is aan de Kreekweg / Deltaweg te Vlaardingen.

Sinds het najaar van 2018 zijn wij bij dit project betrokken als verkopend makelaar en hebben wij in samenwerking met Twins Investments uit ’s-Gravenzande maar liefst 40 bedrijfsunits mogen verkopen. Het project is vorige maand opgeleverd en daarmee mogen wij spreken van een zeer succesvolle verkoop!

Wij willen via deze weg alle kopers feliciteren met hun gloednieuwe bedrijfsunit en wij wensen de ondernemers heel veel succes op deze nieuwe locatie. Tevens danken wij onze opdrachtgever Twins Investments voor het vertrouwen in GW Batenburg Bedrijfshuisvesting en kijken wij terug op een prettige samenwerking.

Inmiddels hebben wij een aantal bedrijfsunits op deze locatie beschikbaar voor de verhuur. Interesse? Klik hier voor meer informatie.

Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in de verkoop/verhuur van uw vastgoedprojecten? Neem contact met ons op en wij komen graag een keer geheel vrijblijvend bij u op de koffie.

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email