Bedrijventerrein Wateringen (BWP)

Uw bedrijfsruimte op een bedrijventerrein van BWP Wateringen?

Bedrijventerrein Wateringen is een aaneensluiting van meerdere bedrijventerreinen, namelijk:

 • Bedrijventerrein Wateringse Veld
 • Bedrijventerrein Zwethove
 • Westland Bedrijven Center (WBC)
 • Bedrijventerrein Suydervelt

Bedrijventerrein Wateringen staat officieel bekend onder de verzamelnaam Bedrijventerrein Wateringveldsche Polder (BWP). De focus van het bedrijventerrein is gericht op regio Haaglanden en Westland. Het gebied is een mix van bedrijfsverzamelgebouwen voor onder andere ambacht- en productiebedrijven, showrooms en detailhandel in volumineuze goederen. Door de opzet van de panden, is bedrijventerrein Wateringen zeer geschikt voor kantoren. Op de locaties die onder BWP vallen, zijn daarom gemiddeld meer kantoren gevestigd ten opzichte van andere bedrijventerreinen in regio Westland. Het gehele gebied beslaat in totaal circa 85 hectare.

Zeer bereikbare ligging

De gebundelde bedrijventerreinen hebben een zeer bereikbare ligging aan de rand van Wateringen, tegen Rijswijk en Den Haag aan. De terreinen lopen van Wippolderlaan, Dorpskade tot aan Laan van Wateringse veld. Bedrijventerrein Wateringen ligt dicht bij de A4 die via de N211 (Wippolderlaan) welke binnen 1 minuut te bereiken is. Steden als Den Haag, Amsterdam en Utrecht zijn goed bereikbaar middels de A4 en de A13. De recentelijk doorgetrokken A4 richting Midden Delfland vormt tevens ook snelle aansluiting op A20 richting Rotterdam, in circa 11 minuten kan de ringweg van Rotterdam bereikt worden.

Gezamenlijk investeren in bedrijventerrein Wateringen

De ondernemers op bedrijventerrein Wateringen zijn gebundeld in de Bedrijven Investerings Zone (BIZ). De BIZ wordt vertegenwoordigd in de Stichting Ondernemersfonds BWP (S.O. BWP). De gevestigde ondernemers investeren gezamenlijk in een schone, duurzame, veilige en bereikbare omgeving. Deze vier pijlers komen tevens terug in het BIZ Businessplan waarin de aanpak voor de komende jaren is vastgelegd. De inkomsten van de BIZ komen ten goede aan onderhoud en ontwikkeling van de bedrijfsomgeving. De BIZ zorgt onder andere voor een wekelijkse schoonmaakronde op het terrein, verbeterde bereikbaarheid en ontsluiting van het bedrijventerrein, het aanwakkeren van duurzaamheid en waarborgen van veiligheid. Een externe parkmanager is aangesteld om de doelen van de BIZ op bedrijventerrein Wateringen na te streven.

Netwerkvereniging van bedrijventerreinen Zwethove, WBC en Wateringseveld

Naast de Bedrijven Investerings Zone Wateringen is ook een netwerkvereniging actief, Bedrijvenvereniging InterWateringen. Bedrijven die gevestigd zijn op Zwethove, WBC of Wateringseveld kunnen zich aansluiten bij deze verenging ter bevordering van de betrokkenheid bij het bedrijventerrein en collega-ondernemers in de regio. De vereniging biedt goede netwerkmogelijkheden en organiseert met regelmaat diverse (netwerk)bijeenkomsten waarbij het nuttige met het aangename verenigd wordt.

Herinrichting bedrijventerrein Wateringen

In samenwerking met de Gemeente Westland gaat de S.O. BWP bedrijventerrein Wateringen herinrichten. Dit betreft de wegvakken Lierseweg, Westlandseweg, Monsterseweg, Maaslandseweg en een aanpassing aan de rotonde Dorpskade – Vlasser.

Waarom kiezen voor een bedrijfsobject op bedrijventerrein Wateringen?

 • Centraal gelegen nabij Den Haag
 • Milieucategorie 3.2 en enkele delen zelfs 4.1
 • Goede bereikbaarheid en ontsluiting van het terrein
 • Gunstige ligging vanuit diverse uitvalswegen door onder andere de A13, de verlengde A4 Delft-Rotterdam en de nabijgelegen A20
 • OV verbinding is gelegen nabij het bedrijventerrein (tram 16/17)
 • Per land, boot (Rotterdamse Haven) en lucht (Rotterdam The Hague Airport en Amsterdam Schiphol Airport) aan- en afvoermogelijkheden
 • Ambacht- en productiesectoren zijn goed vertegenwoordigd
 • Keuze uit KOOP en HUUR objecten

Bekijk ons aanbod bedrijfsobjecten op bedrijventerrein BWP en omstreken:

4 objecten gevonden

Maaslandseweg 1, Wateringen

€ 13.708 per maand

ABC Westland 270, Poeldijk

Prijs op aanvraag

‘s-Gravenzandseweg 53-54, Wateringen

€ 6.250 per maand

Monsterseweg 6, Poeldijk

€ 1.335.000 K.K.