Bedrijventerrein De Woerd, Naaldwijk

Uw bedrijfsruimte op bedrijventerrein De Woerd?

Uw bedrijf vestigen nabij 175 andere ondernemers centraal in Westland op een oppervlakte van circa 32 hectare? Dat is mogelijk op Bedrijventerrein De Woerd in Naaldwijk. Naaldwijk ligt centraal in Westland tussen rondom gelegen plaatsen zoals: ’s-Gravenzande, Monster, Poeldijk, Honselersdijk, De Lier, Maasdijk en Heenweg. Het bedrijventerrein loopt van de Grote Woerdlaan tot de Burgemeester Elsenweg. Hierdoor heeft bedrijventerrein De Woerd diverse toegangswegen.

Eén van de grootste bedrijventerreinen van Westland!

In 2003 is het bedrijvenpark uitgebreid waardoor meer ondernemers zich konden vestigen in Naaldwijk. Door deze uitbreiding behoort De Woerd nu tot één van de grootste bedrijventerreinen van Westland en zijn hier nu ook veel dienstverlenende bedrijven gevestigd. De meest voorkomende bedrijven op deze locatie zijn onder andere industriële- en ambachtelijk bedrijven. De milieucategorie die wordt gehanteerd door Gemeente Westland is 3.2 en deels 4.1. Er bestaat een mooie mix door het grote huur en koop aanbod. Mede door de gevestigde woonboulevard Naaldwijk, aan de rand van bedrijventerrein De Woerd, heeft het een grote aantrekkingskracht voor consumenten en tevens een grote naamsbekendheid. Bekende bedrijven die op deze locatie reeds een bedrijfsruimte hebben, zijn o.a. Peter Dekker Installaties, Caiway, Vitrona en Carwash Westland.

Kwalitatieve impuls voor bedrijventerrein De Woerd

Bedrijventerrein De Woerd heeft onlangs een herstructurering ondergaan. De herstructurering omvatte onder andere het vervangen van de riolering, het optimaliseren van de parkeervoorzieningen, verbeteren van de verkeersveiligheid en het gezamenlijk afvoeren van afval. Door deze herstructurering heeft het bedrijventerrein een kwalitatieve impuls gekregen. De bereikbaarheid van het terrein is hiermee ook aanzienlijk verbeterd.

Goede bereikbaarheid

De Woerd is goed bereikbaar voor transport via de A4 en de verlengde Veilingroute, maar ook met de A20 via het Westerleeplein. Verbindingen met de N213, N211 en S104 zijn goede toegangswegen voor het bedrijventerrein vanuit zowel Den Haag en Amsterdam als Rotterdam met de Rotterdamse Haven en Rotterdam The Hague Airport.

De Woerd is continu in beweging

De ondernemers op bedrijventerrein De Woerd streven voor gezamenlijke belangen met hun eigen Belangenvereniging ‘BB De Woerd‘ en er is ook een actieve Bedrijfsinvesteringszone (BIZ) die investeert in een betere ondernemersomgeving. Zo bepaalt bijvoorbeeld de opbrengst van de onderneming hoeveel een ondernemer moet betalen aan het onderhoud en de ontwikkeling van het bedrijventerrein. Kortom, door dit soort initiatieven is De Woerd continu in beweging en wordt er altijd gewerkt aan verbeteringen

Waarom een bedrijfsruimte kopen of huren op bedrijventerrein De Woerd?

  • Centraal gelegen in ondernemend Westland.
  • Industriële, ambachtelijke en dienstverlenende sector.
  • Dit bedrijventerrein in Naaldwijk is maar liefst 32 hectare groot.
  • Goede bereikbaarheid vanuit diverse uitvalswegen door onder andere uitbreiding van de verlengde veilingroute (3-in-1 project), knooppunt Westerlee, Maasdijkplein, verlengde A4 Delft-Rotterdam, de A20 en de toekomstige Blankenburgtunnel.
  • Per land, boot (Rotterdamse Haven) en lucht (Rotterdam The Hague Airport en Schiphol) aan- en afvoermogelijkheden.
  • Keuze uit KOOP en HUUR objecten.
  • Openbaar vervoer op loopafstand van het bedrijventerrein (bus 34 en 36).
  • Milieucategorie 3.2 en deels 4.1 toegestaan.
  • Actieve BIZ en Bedrijventerrein Belangenvereniging De Woerd.

Bekijk ons aanbod bedrijfsobjecten op bedrijventerrein De Woerd in Naaldwijk en omstreken:

9 objecten gevonden

Industriestraat 30-32-34, Naaldwijk

€ 23.333 per maand

Warmoezenierstraat 25C, Naaldwijk

€ 2.250 per maand

Molenstraat 22, Naaldwijk

€ 6.500 per maand

Molenstraat 10, Naaldwijk

€ 1.350 per maand

Koopmanstraat 22, Naaldwijk

€ 1.950 per maand