Bedrijfshuisvesting nieuws

NIEUW IN DE VERKOOP: Opslagboxen.nl | Breda

Op zoek naar een kleinschalige bedrijfsruimte, mét eigen postadres? Wilt u als ondernemer extra ruimte voor uw magazijn of materialen? Uw oldtimer, camper of boot een veilig onderdak geven? Een plek creëren voor de voorraden van uw webshop? Of een plek om te kunnen klussen? Doe het bij Opslagboxen.nl Op bedrijventerrein De Krogten in Breda – 10 minuten van het centrum – krijgt u de ruimte. Modern, representatief en veilig!

HET PROJECT IN HET KORT
Opslagboxen.nl wordt in drie fasen gerealiseerd. De eerste fase is 85 opslagboxen groot. Het verzamelgebouw omvat opslagboxen en bedrijfsunits in 9 typen over drie bouwlagen. De typen variëren in grootte van 12 tot 24 m2 en hoogte van 2,50 tot 3,50 meter. Dat maakt Opslagboxen.nl ideaal voor zowel bedrijfsmatige vestiging als particulier gebruik. Met een bruto aanvangsrendement van 7,5% is de aankoop van bedrijfsunit(s) ook een zeer interessante belegging.

UW IDEALE OPSLAGBOX
– Gewapend betonnen vloeren met een vloerbelasting tot 350 kg/m2
– Geïsoleerde sectionaaldeuren met cilindersloten (elektrisch bedienbaar optioneel)
– Natuurlijke ventilatieroosters, inpandige hemelwaterafvoer, led-verlichting, lichtschakelaar en tot 4 wandcontactdozen
– Aparte kWh-tussenmeter per bedrijfsunit voor registratie stroomverbruik
– Het complex wordt voorzien van zonnepanelen voor verlaging energiekosten
– Elke opslagbox krijgt een eigen adres en brievenbus: bedrijfsvestiging mogelijk
– Gemeenschappelijke toiletten (heren en dames), wastafel en watertappunten.

BEHEER OPSLAGBOXEN
Opslagboxen.nl | Breda heeft een samenwerking gerealiseerd met Batenburg Vastgoedbeheer. Overweegt u te investeren, maar heeft u onvoldoende tijd- en of zin om de beheertaken op uw te nemen? Maak kennis met een vastgoedspecialist die voor u alle zorgen rondom het beheer van uw opslagbox(en) uit handen neemt. Een specialist die uw vastgoedbeheer professionaliseert en alert is op alle facetten die u maar kunt bedenken rondom vastgoedbeheer. Die specialist heet Batenburg Vastgoedbeheer.

Ook interesse in een opslagbox? Er zijn nog units beschikbaar! Neem gerust contact met ons op en samen bespreken wij de mogelijkheden onder het genot van een (digitale) kop koffie.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email