Winkelpand huren/kopen

Een winkelpand op een centrale plek in het stadscentrum

De retail is een sector die de laatste jaren flink in beweging is. Door de opmars van online is het winkelaanbod veranderd. Maar voor veel producten blijft de fysieke winkel nog altijd het beste uithangbord, al of niet in combinatie met een webshop. De keuze van het juiste winkelpand is daarmee steeds belangrijker geworden. Nog altijd gaan consumenten graag shoppen, maar op een andere manier. Beleving staat meer voorop. Winkels moeten het ook steeds meer hebben van gebieden die ‘in de loop’ liggen, dus zoals de kernwinkelgebieden in Westland en Vlaardingen. Winkelcentrum Liesveld in Vlaardingen is zo’n kernwinkelgebied.

Een winkelpand beschikt meestal over een grote etalage voor het presenteren van de producten. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met eventuele mogelijkheden om winkelvoorraden aan te houden.

Winkelpanden zijn veelal te vinden in de stadscentra van onder andere Vlaardingen, NaaldwijkDe Lier, Den Haag en Delft. Bij een winkelpand keuze is het belangrijk welke winkels er gevestigd zijn in de nabije omgeving, hoe de bereikbaarheid van het stadscentrum voor de klanten is, maar ook hoe (makkelijk) de winkel kan worden bevoorraad.

Aandachtspunten voor het kopen of huren van een winkelpand

  • Bereikbaarheid van het winkelpand
  • (Gratis) parkeervoorzieningen
  • Openbaar vervoer
  • Aanbod in de nabije omgeving
  • Aanwezigheid van overige winkels
  • Bestemmingsplan gemeente

Als u op zoek bent naar een winkelruimte, Batenburg Bedrijfshuisvesting heeft een divers aanbod.

Bekijk ons KOOP en HUUR aanbod winkelpanden:

9 objecten gevonden

Hoofdstraat 76E, De Lier

Prijs op aanvraag

Molenstraat 22, Naaldwijk

€ 6.500 per maand