Opslagruimte te huur/te koop

Opslagruimte nodig voor de zaak of als particulier?

Komt uw bedrijfsruimte tekort om alles op te slaan? Heeft u extra magazijnruimte nodig? Of bent u een particulier die een overdekte stalling zoekt voor bijvoorbeeld een klassieke auto, een camper of een boot? Bij Batenburg Bedrijfshuisvesting hebben we een compleet overzicht van de markt in Westland, Vlaardingen en omgeving.

Opslagruimte is vaak te vinden in bedrijfsunits, die speciaal voor dit doel worden gerealiseerd. Het voordeel is dat er in één gebouw oppervlakten van groot tot klein worden aangeboden. Zo is het mogelijk om een unit te gebruiken voor de opslag van materialen of een klassieke auto. Ook voor ondernemers die grotere opslagmogelijkheden zoeken, zijn er diverse opties in de markt in Westland en Vlaardingen.

Naast bedrijfsverzamelgebouwen zijn er ook andere panden met ideale mogelijkheden om iets voor kortere of langere tijd op te slaan. Welke optie voor u de beste is, hangt af van verschillende aspecten, waarvan de bereikbaarheid een belangrijk item is. Of u nu wilt kopen of huren: er is altijd meer mogelijk dan u denkt. Met veel contacten in de regio weten we ook wat er in de nabije toekomst op de markt komt.

Aandachtspunten voor het kopen/huren van een opslagruimte

  • Voldoende stroomaansluitingen
  • Hoogte en bereikbaar van de overheaddeur
  • Ligging en bereikbaarheid
  • Oppervlakte
  • Vrije hoogte
  • Vloerbelasting
  • Bestemmingsplan

Batenburg Bedrijfshuisvesting heeft een actueel inzicht in de markt voor zakelijk onroerend goed, zowel voor een bedrijfsunit, een bedrijfshal, een bedrijfspand, een bedrijfsgebouw, een magazijn of loods.

Bekijk ons KOOP en HUUR aanbod opslagruimtes

22 objecten gevonden

Honderdland 109P, Maasdijk

€ 185.000 k.k.

Vlotlaan 210, Monster

€ 1.795 per maand