Loods te koop/te huur

Een loods huren of kopen voor de opslag van goederen

Bent u op zoek naar een loods om goederen op te slaan? Op veel bedrijventerreinen in de regio’s Westland en Vlaardingen zijn meerdere mogelijkheden om een loods te huren of te kopen. De keuze van de juiste loods wordt vooral bepaald door twee factoren: de oppervlakte in vierkante meters en de bereikbaarheid. Tegenover de gunstige bereikbaarheid van een ruimte die direct aan de snelweg is gelegen, staat vaak een hogere prijs.

In een bedrijfspand is veelal een loods gesitueerd, waar de ruimte een onderdeel is van een bedrijfspand, naast een kantoorruimte. Er zijn ook diverse mogelijkheden in Westland, Vlaardingen en omstreken om een aparte loods te huren of kopen. Loodsen zijn vaak gelegen op bedrijventerreinen of in buitengebieden die een goede bereikbaarheid hebben voor vrachtverkeer.

In loodsen worden veelal goederen opgeslagen, denk aan een voorraad producten die nog niet in een showroom kunnen staan of besteld zijn. Ook de voorraad voor de productie kan in een loods opgeslagen staan, van verpakkingsmaterialen tot aan pallets. Een goede bereikbaarheid is essentieel voor een loods. Daarnaast moeten er voldoende laad- en losplaatsen zijn.

Aandachtspunten voor het kopen/huren van een loods

  • Vrije hoogte
  • Vloerbelasting
  • Oppervlakte
  • Ligging en bereikbaarheid
  • Laad- en los mogelijkheden (docks)

Als u op zoek bent naar een bedrijfsruimtebedrijfsunitbedrijfshalbedrijfspandbedrijfsgebouw of magazijn Batenburg Bedrijfshuisvesting heeft een divers aanbod.

Bekijk ons KOOP en HUUR aanbod loodsen

26 objecten gevonden

Patijnenburg 14, Naaldwijk

€ 1.680 per maand

Honderdland 354, Maasdijk

€ 9.265 per maand

George Stephensonweg 21J, Vlaardingen

€ 1.395 per maand

Westhavenkade 87B, Vlaardingen

€ 1.000 per maand