Bedrijfsunit huren/kopen

Een bedrijfsunit die multifunctioneel is van opslag- tot productieruimte

De laatste jaren is er een opvallende groei zichtbaar in de bouw van bedrijfsunits. Het zijn vaak units die onderdeel zijn van een bedrijfsverzamelgebouw met meerdere eenheden. Het voordeel van die bedrijfsverzamelgebouwen – ook de vinden in Westland en Vlaardingen – is dat ondernemers en ook particulieren tegen relatief lage kosten aan een pand kunnen komen. Vaak gaat het om units in diverse afmetingen, zodat het pand exact op maat kan worden gekocht of gehuurd. Zo is het mogelijk om een unit te gebruiken als opslagruimte maar ook om werkzaamheden uit te voeren. Particulieren kopen vaak een unit om een klassieke auto of camper te stallen.

Ook zijn er veel andere bedrijfsunits te vinden in Westland en Vlaardingen, van groot tot klein. Het is maar net welke eisen een ondernemer eraan stelt. Is het alleen voor opslag en is elektriciteit en stromend water genoeg? Is het van belang dat de bedrijfsunit eenvoudig bereikbaar is voor uzelf of voor leveranciers?

Een bedrijfsunit is vaak gelegen op een bedrijventerrein, zoals Coldenhove, Teylingen, De Hondert Margen, Vlotlaan, De Woerd of Zwethove in Westland. Een bedrijfsunit is ideaal voor een zzp’er, VOF of eenmanszaak. Binnen een bedrijfsunit heeft u vaak de beschikking over een overheaddeur en een inpandige kantoorruimte, waardoor een bedrijfsunit ideaal is als opslag- of productiehal.

Aandachtspunten voor het kopen of huren van een bedrijfsunit

  • Voldoende stroomaansluitingen
  • Vrije hoogte
  • Vloerbelasting
  • Alarminstallatie
  • Oppervlakte
  • Ligging en bereikbaarheid

Batenburg Bedrijfshuisvesting heeft een divers aanbod wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsunit, bedrijfshal, bedrijfspand, bedrijfsgebouw, magazijn of loods.

Bekijk ons KOOP en HUUR aanbod bedrijfsunits

32 objecten gevonden

Leewerf 5, De Lier

€ 4.975 per maand

Kijckerweg 93B, De Lier

€ 5.500 per maand