Bedrijfshal te huur/te koop

Een bedrijfshal die alle ruimte en mogelijkheden biedt voor de groei van uw bedrijf

Op zoek naar een bedrijfshal die past bij uw onderneming? Met de groei die de economie de laatste jaren heeft doorgemaakt, is er een flinke inhaalslag gemaakt om aan de groeiende behoefte te voldoen. Ook de doorstroming, doordat groeiende bedrijven verhuizen en een (productie)hal achterlaten, heeft ertoe geleid dat er altijd voldoende aanbod aan bedrijfshallen en bedrijfsunits in de regio’s Westland en Vlaardingen is.

In Westland zijn diverse bedrijfshallen te vinden op bedrijventerreinen, zoals op het Tansportcentrum, Teylingen, HonderdlandVlotlaan en De Planeten. In de omgeving van Vlaardingen zijn De Dijk, Spaanse Polder en Vergulde Hand bekende bedrijventerreinen.

Een bedrijfshal beschikt meestal over een opslag- en productieruime met laadkuil en/of overheaddeur. Veel bedrijfshallen hebben ook het gemak van een verdiepingsvloer voor een inpandig kantoor en/of kantine. Hierdoor is een bedrijfshal multifunctioneel voor uw onderneming en naar uw eigen wensen in te richten.

Aandachtspunten voor het kopen/huren van een bedrijfshal

  • Voldoende stroomaansluitingen
  • Vrije hoogte
  • Vloerbelasting
  • Alarminstallatie
  • Oppervlakte
  • Ligging en bereikbaarheid

Als u op zoek bent naar een bedrijfsruimtebedrijfsunitbedrijfspandbedrijfsgebouwmagazijn of loods Batenburg Bedrijfshuisvesting heeft een divers aanbod.

Bekijk ons KOOP en HUUR aanbod bedrijfshallen

30 objecten gevonden

Oranjesluisweg 7, Maasdijk

€ 1.795.000 k.k.

Leemidden 30, De Lier

€ 3.250 per maand

Aartsdijkweg 23C, Maasdijk

€ 315.000 per jaar

Nobelstraat 7 – BU1, ‘s-Gravenzande

€ 2.395 per maand