Bedrijfsgebouw te koop/te huur

Een bedrijfsgebouw huren of kopen op een bedrijventerrein in Westland, Vlaardingen en omstreken

Het ondernemersklimaat in gebieden als Westland en Vlaardingen heeft geleid tot een groot aantal bedrijventerreinen. Vooral die veelheid aan mogelijkheden maakt het er echter voor zoekende ondernemers niet altijd eenvoudiger op. Een relatief nieuw bedrijventerrein of een bedrijventerrein dat al enkele tientallen jaren oud is, met wellicht lagere vierkante meterprijzen? En hoe groot moet het bedrijfspand zijn als de ruimte niet alleen nu maar ook over een paar jaar moet voldoen? Goede begeleiding is daarom essentieel.

Op een bedrijventerrein uw eigen bedrijfsgebouw kopen, huren of ontwikkelen op een kavel? Hiervoor zijn veel mogelijkheden op de bedrijventerreinen in Westland, zoals Honderdland, Leehove, Teylingen en Vlotlaan. En in Vlaardingen, Den Haag, Hoek van Holland en Delft zijn diverse mogelijkheden.

Een kenmerk van een bedrijfsgebouw is dat dit meestal een vrijstaand, solitair pand is op een stuk grond. Het bedrijfsgebouw kan ontwikkeld worden op een kavel, dan kan het pand geheel naar de eigen wensen en behoeften worden gebouwd. Veelal zijn er ook diverse bedrijfsgebouwen te koop of te huur.

Een bedrijfsgebouw bestaat uit een aantal vaste ruimtes, zoals een bedrijfshal, ten behoeve van opslag en/of productie. Maar ook een inpandige kantoorruimte, waaruit de werkzaamheden in de bedrijfshal ondersteund worden door het kantoorpersoneel. Zo is het volledige bedrijf gevestigd en operationeel in één pand.

Aandachtspunten voor het kopen/huren van een bedrijfsgebouw

  • Voldoende stroomaansluitingen
  • Vrije hoogte
  • Vloerbelasting
  • Alarminstallatie
  • Oppervlakte
  • Ligging en bereikbaarheid
  • Parkeermogelijkheden

Als u op zoek bent naar een bedrijfsruimtebedrijfsunitbedrijfshalbedrijfspandmagazijn of loods Batenburg Bedrijfshuisvesting heeft een divers aanbod.

Bekijk ons KOOP en HUUR aanbod bedrijfsgebouwen

29 objecten gevonden

Honderdland 10, Maasdijk

€ 11.500 per maand