Bedrijfshuisvesting nieuws

Nieuwe collega.. Even voorstellen!

Batenburg Bedrijfshuisvesting groeit! Ons team is uitgebreid met Dewi Uittenbroek in de functie Commercieel Medewerker Binnendienst. Zij stelt zich graag aan jullie voor.

Mijn naam is Dewi, ik ben 26 jaar en woon samen met mijn vriend in Naaldwijk. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om me uit te sloven in de keuken en gastvrouw te spelen voor vrienden en familie. Daarnaast begeef ik mij graag op de tennisbaan en houd ik van het lezen van een goed boek.

Aan de Hogeschool Tio in Rotterdam heb ik in 2019 de opleiding ‘Hotel- en Eventmanagement’ afgerond. Na deze studie ben ik aan de slag gegaan bij EF Taalreizen als Senior Programma Consultant. Hier heb ik 3 jaar met veel plezier gewerkt, maar nu werd het tijd voor een andere uitdaging. Bij Batenburg Bedrijfshuisvesting heb ik deze gevonden.

Binnen dit bedrijf ga ik een ondersteunende rol aannemen. Mijn taken zullen voornamelijk bestaan uit contact onderhouden met klanten, het plaatsen van berichten op Social Media en de website, het opstellen van brochures en het samenstellen van huurcontracten en koopovereenkomsten. Leuk en afwisselend werk waar ik zin in heb!

Ik hoop de komende jaren mijn steentje bij te mogen dragen aan het succes van Batenburg Bedrijfshuisvesting en zou het leuk vinden als wij ook u van dienst kunnen zijn.

Daarom sluit ik af met: graag tot ziens!

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email