Bedrijfshuisvesting nieuws

Stolze Installatietechniek bouwt op Honderdland!

Afgelopen week is Stolze Installatietechniek begonnen met de bouw van hun nieuwe bedrijfspand op bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk.

De nieuwbouw van Stolze bevat ca. 1,6 hectare grond verdeeld over drie bouwlagen. Met het nieuwe pand willen zij uitstralen dat zij een transparante en professionele organisatie zijn met innovatieve oplossingen. Een nieuw pand betekent verder voor Stolze integratie van de afdelingen en meer ruimte in de werkplaatsen, wat er voor zal zorgen dat zij nog beter kunnen inspelen op de wensen en behoeften van hun klanten. De planning is dat het gebouw in het vierde kwartaal van 2022 in gebruik wordt genomen.

Batenburg Bedrijfshuisvesting is betrokken geweest bij de verkoop van de bouwkavel aan Stolze. Wij wensen alle betrokkenen veel succes met de bouw van het nieuwe bedrijfspand.

Wilt u weten wat Batenburg Bedrijfshuisvesting voor u kan betekenen met betrekking tot uw bedrijfs onroerend goed? Wij vertellen het u graag! Neem contact met ons op om de mogelijkheden samen door te nemen.

Bron: Stolze

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email