Bedrijfshuisvesting nieuws

NIEUW IN DE VERKOOP: Vlotlaan 535, Monster

Op bedrijventerrein Vlotlaan in Monster komt het voormalige onderkomen van “Themapark De Westlandse Druif” beschikbaar voor (gedeeltelijke) herontwikkeling naar een bedrijvenbestemming. Eind 2019 heeft het themapark haar activiteiten beëindigd op deze locatie.

De huidige eigenaar heeft besloten het perceel (18.770 m2) te verkopen ten behoeve van de herontwikkeling. De verkoopopbrengsten zullen volledig worden aangewend om diverse goede doelen in de regio met een cultuur(historische) binding financieel te ondersteunen.

Naar aanleiding daarvan zijn in de afgelopen periode diverse gesprekken gevoerd met de gemeente Westland over de herontwikkeling van het perceel naar een (gedeeltelijke) bedrijvenbestemming. Uitkomst van deze gesprekken is dat in de basis twee ontwikkelscenario’s mogelijk zijn. Een complete herontwikkeling naar een bedrijvenbestemming of het behoud van een horecafunctie in combinatie met bedrijfsactiviteiten. Deze 2 varianten zijn op tekening nader uitgewerkt, welke zijn toegevoegd in de brochure.

Middels de brochure worden partijen uitgenodigd tot het uitbrengen van een bieding op het perceel, waarbij zowel de bieding als de toekomstige activiteiten een belangrijke factor vormen in het gunningsproces.

Wilt u meer over de verkoop van dit perceel en wilt u hierover persoonlijk in gesprek? Neem contact met ons op.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email